İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Artık daha baskılı futbol oynamalıyız. Samsunspor'un stadının durumunu bilmiyorum ama umarım pas yapmak için uygun bir zemin vardır.
Beşiktaş bugün bunu yapabildi, top 40 dakika boyunca ayaklarındaydı. Cenk saçma hatayı yapmasaydı gol yeme gibi bir şansı da yoktu.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
tam anlamıyla doğru teşhis.İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk bundan 10 yıl önceki trabzonspor gibi oynuyor..yattara kesecek gol atıcaz..bjk de q7 kesecek de gol atacaklar"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Egemen nerdesin?..Gözlerim seni arıyor.
Ey gidi..şu takımın savunmasının en önemli adamıydı Egemen..Nası ortasahanın ki Colmansa..
Giray-Yumlu-Glovacki 2 Egemen yapmıyor..
Colman-Zokora bakalım ne kadar daha dayanacaklar.
Hoş dayanıyorlar da zaten..galibiyetimiz yok siz hesap edin ya pes ederlerseölümüne trabzon !
Yorum
-
Başlangıç yapmalıyız.3 puan cok önemli
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
son birkaç senedir bu derece sinirlendiğim bir maç sonrası olmamıştı...
4 puan alacağımız yerde 2 maçta 1 puanın hiçbir bahanesi olamaz...
ben hep söylüyorum ligde başarı olmazsa kimse sizi ciddiye almaz
elbette ki bazı maçlarda konsantrasyon sorunları olabilir ama 2 maç üst üste böyle puanlar kaybedilmez
artık rotasyona gerek yok özellikle defansta ve ofansta çok sıkıntıya sokuyor bizi
her maç sanki ilk maçımızmış gibi oynuyoruz
zaten bu şekilde oynarsak ancak inter gibi takımları yeneriz ki onlar da ligde yok
samsun maçında kimin oynadığı önemli değil biz 3 puan ve net skor istiyoruz
buna hakkımız var
samsun ve karabük maçında 6 puan çıkaramazsak seneye avrupa hayal olur
lille maçını düşünmüyorum bile 1 puana hayır demem
başlarılar şenol güneş!!!
Yorum
-
10 sene önce yattara yoktu şunlardan biriyle idare etmek lazım..
Alban Bushaj, Cem Beceren, Eduardo Suisso De Novaes, Erman Özgür, Gökdeniz Karadeniz, Gökhan Kolomaç, Güngör Öztürk, Hami Mandıralı, Hans Somers, Hasan Üçüncü, Kenan Başkan, Marcio Moreira Jarro, Marco Aurella Brito Dos Prazere, Mehmet Kahraman, Metin Aktaş, Mustafa Macit Güven, Nuri Yılmaz, Osman Kurtuldu, Osman Özköylü, Robson Da Silva Ourique, Santiago Roberto Salazar, Şenol Erol, Zafer Demiray
Şaka bi yana beşiktaşın hocası izlemekten başka bir şey yapmıyor. Sahada yaptıkları tek bir çalışılmış organizasyon yok. Beter olsunlar tabi..
İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk bundan 10 yıl önceki trabzonspor gibi oynuyor..yattara kesecek gol atıcaz..bjk de q7 kesecek de gol atacaklarHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
egemen napıyordu Armağan.ellerını arkada bağlayıp halay çeker gıbı rakıbın üzerıne gıtmesınden başka?şenol güneş göreve gelmeden önce taraftarımızın paldur küldür oynamasına en çok kızdığı oyuncu egemendı.27 yaşına geldığınde topu oyuna sokmasını öğrendı.üst düzey oyuncu değıl.yokluğuda aman aman hıssedılmıyor.mustafa yumlu gayette başarılı olur,sıkıntı yok.şımdı sağ ve sol beklerımız daha ıyı.daha düzgün kalıtelı takım olduk.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Aynen Katılıyorum. Diyarbakır Maçında Topu Taca Atmayıp Yedirdiği Golü Nasıl Unutursunuz.İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegemen napıyordu Armağan.ellerını arkada bağlayıp halay çeker gıbı rakıbın üzerıne gıtmesınden başka?şenol güneş göreve gelmeden önce taraftarımızın paldur küldür oynamasına en çok kızdığı oyuncu egemendı.27 yaşına geldığınde topu oyuna sokmasını öğrendı.üst düzey oyuncu değıl.yokluğuda aman aman hıssedılmıyor.mustafa yumlu gayette başarılı olur,sıkıntı yok.şımdı sağ ve sol beklerımız daha ıyı.daha düzgün kalıtelı takım olduk.
Yumluyu'da Beğenmiyorum Bunuda Ekliyeyim. Ama Hiç Bi Futbolcuyu Aramayız Biz Çünkü Trabzonsporuz.
2 Yiyorsak 3 Atmalıyız. Tek Sorun Gol Yollarındaki Sıkınıtı Şu Anlık..
Yorum
-
sidnei, toraman, egemen, sivok, ersan
ibrahim, serdar aziz, stepanov, ömer erdoğan
yobo, kesimal, orhan şam, bekir, bilica
servet, ujfalusi, gökhan zan, ceyhun
giray, glowacki, yumlu
stoperde ki sıkıntı ve takımda ki kaliteli yerli oyuncu sayısının çok az olması bizi bu sene 1. lik yarışından kesinlikle uzak tutacaktır. ligde ki hedefimiz ilk 2 ile arada ki puan farkını en az şekilde sağlayıp ligi en kötü 3. bitirmek olmalı. her zaman dedim yine diyorum yerli kadro kalitesi iyi olmayan bir ekip bu ligde şampiyonluğa oynayamaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum