Ligin en kötü takımıyız.İtiraz edenin....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Takım golü atıp ekonomiik oynamaya çalışıyor..
3 haftadır aynı şey oluyor ve son dakikalarda golü yiyoruz..
Bu yoğun maç trafiğinde daha çok puan kaybederiz hiç bir takım 10 günde 3 maç yapacak kondisyona ve kadro kalitesine sahip değil bu açık..
Saglık olsun ne diyelim...ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
- Şenol Hoca son dakikalarda niye klübeden çıktı ki ısıtıcının fişinimi çekmişler...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
oynadığımız 3 maça bakıyorum
geçen sene rakibten bukadar baskı yediğimiz maç varmı? ben hatırlamıyorum
koskoca trabzon top ayağına gelince topu şişiriyor
koskoca trabzon 1-0 a yatmaya çalışıyor
tempo yok oyun anlayışı yokSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Kimse kusura bakmasın ama yönetime transfer yaptıramayan taktikten anlamayan bir hocayla bu iş olmaz. Sadece futbolculara ağabeylik babalık yapmakla olmuyor. Transfer yaparken yaptırırken sorumluluk alacaksın yönetime istediğini aldıracaksın aldıramıyorsan bırakıp gideceksin bu kadar basit. Şimdi kimse çıkıp da demesin yok şöyle yok böyle. Son üç maç taktik yok teknik yok. Tamamen rezil bir futbol Samsun spora bile iyi oynayamıyorsan kusura bakma ama bırakıp gideceksin. Sözüm başta tkenik direktöre sonra yönetime..
Yorum
-
Çok kötü Çok kötüyüz şampiyonluk değil ilk 4 hayal ben şimdiden diyim inşallah ben haksız çıkarım çokta isterim ama 3 hafta geçti hiçbir + yönde belirti yok ne oyunu kontrol edebiliyoruz nede savunmamız geçen seneki gibi güven veriyor.
Attan indik eşeğe bindik resmen ne diyelim şuanda çok kızgınım umrumdada değil artık derbiler dışındada takip etmiyeceğim trabzonu futbolu tad vermiyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum