İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bizimkilerden Bi Farkları Yok Kalın İşaretlediklerimin.En son Ahmet F. Zengin tarafından düzenlendi; 19.09.2011, 22:50.
-
biraz fark var: simao kesti sidnei attı,fernandes kesti sidney attı ,Q7 kesti mustafa attı,kesen çok olunca atan bulunuyorİlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk bundan 10 yıl önceki trabzonspor gibi oynuyor..yattara kesecek gol atıcaz..bjk de q7 kesecek de gol atacaklarfenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Yorum
-
toraman, sivok, kesimal, orhan şam gibi oyuncular glowacki'den, yumlu'dan üstün oyunculardır. ben katılmıyorum sana. stoper mevkinde en sıkıntılı olan takım biziz. çok kaliteli kimse yok. ve sayı olarak azız orada. yumlu glowacki giray çok yetersiz. celustka yı orada değerlendirmeye kalksak sağ bek serkana kalıyor ki buda intahar gibi birşey. bi orhan şam transferi sağ bekin Türk olmasını sağlayabilirdi mesela. en azından devre arasına kadar elimizden geleni yapmalıyız.İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizimkilerden Bi Farkları Yok Kalın İşaretlediklerimin.
tüm kulvarlarda zorda kalmadıkça celustka-giray-glo-cech hattı bozulmamalı.
Yorum
-
Sapara yerine Volkan'ı sağ tarafa al. Mustafa yerine Glo olsun. Burak ve Haili forvette birlikte oynasınlar.İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle--------------Onur---------------
Celu-----Giray---Mustafa------Cech
------Zoko---Colman--------
---------Sapara-------
Halil--------------Adrian
-------Burak---------
Yorum
-
Samsunda büyümüş biri olarak bu samsunlular nerden çıktı bilmiyorum ben orada yaşarken bunlar nerede idi. He söyleyeyim benim zamanımda fb ile maçlara bjk li ve gs liler giderdi samsun tarafına bu diğer takımlar için aynı şekil olurdu. Bu senenin farkı altta şampiyon olarak gelmenin gazı ile biraz daha ateşliler. Geçen sene ultra aslan forması ile face profili yapan arkadaşım bu sene özümüze döndük edebiyatı yapıyor. Bu gazla biraz daha giderler. hakem etkisi olmadan 2 galibiyet alırsak eze eze kuzu gibi olurlar. zaten çok durmazlar zira asansör lük kanlarına işlemiş.İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim asıl merak ettiğim Samsun seyircisinin tepkisidir.adamlar bankasya da bile bize las sokuyorlardı.
Yorum
-
Bir kızı sevdim, geçmişe takılarak binlerce hata yaptım şimdi çıkmazlardayım diyeceğim şudur ki:
Geçmişi bırakalım artık iyisi ve kötüsüyle.
Egemen'den bizene siyah beyaz aşkına hizmet veriyor şimdi , Jaja başarılar dilerim
Selçuk ismini duyunca şerefsizlik çağrışım yapıyor , Umut mu üzülürüm işte adam tabirini kullanarak ardından.
Yattara mı yoksa ? Bilek hareketleri sayesinde 8 sene kalabilmiş bir futbolcu zarar mı yarar mı tartışılıyordu.
Neyin meselesindeyiz arkadaş Mustafa Yumlu'mu evet Arsinspor'da Mustafa bağırdığım dün gibi aklımda şimdi ise Renklerimde kapasitesi dahilinde oynamaya çalışıyor bir Tolga abisi gibi oda koyu Trabzonspor'lu ..
Engin gibi çocuğu gibi sevmiyor Trabzonspor'u suçu bumu ?En son Uğur Tüysüzoğlu tarafından düzenlendi; 19.09.2011, 23:05.Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
-
Bizim en büyük sıkıntımız dikkatlerden kaçıyor ama "yeni bir takım" olmamız. 3 yıl önceki Erzun Yanal' lı süreci sil baştan yaşıyoruz malesef. son 3 maçta ilk 11 deki futbolculara bakıyorsun, geçen seneden sadece 4 futbolcu var. Gerçi o sene üçüncü olmuştuk, Bu sene de o seviyede bitirirsek sorun yok ama biraz sabır lazım işte. Bu takımın oturması bir kaç ay alacaktır. İnşallah puan kayıpları sınırlı olur bu süreçte. Bir şey daha, o sene hoca sezonu bitirememişti, İnşallah Şenol Hoca 10 yıl daha kalır bu takımın başında.
Yorum
-
Volkan'ı unuttuk iyi mi orta saha bolluğundan koycak adamları karıştırıyoruz ama maalesef aynı bolluk deansta yok.İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSapara yerine Volkan'ı sağ tarafa al. Mustafa yerine Glo olsun. Burak ve Haili forvette birlikte oynasınlar.
Kadir Has Üniversitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum