Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• galibiyetten başka birşey düşünmek istemiyorum
    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• -----------tolga----------
      celustka---giray---glowacki---ferhat
      ----sapara---zokora---colman--------
      volkan-------burak-----------adrian
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Şenol Güneş ne zaman 4-2-4 sevdasından vazgeçerse o zaman maçları domine etmeye başlarız diye düşünüyorum .Umarım bu maç başlangıç olur .

Yorum

• Galibiyeti kesin almamız lazım

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol Güneş ne zaman 4-2-4 sevdasından vazgeçerse o zaman maçları domine etmeye başlarız diye düşünüyorum .Umarım bu maç başlangıç olur .
            trabzon 4 2 4 oynamıyor ki 4 2 3 1 bazende 4 3 3 oluyor sahada yalnız son 2 lig macında şans bizden yana degldi manisa macında serkanın direkten dnen topu gol olmuş olsaydı manisanın direnci kırılmış olurdu macta orada biterdi yine ibb macında ilk yarı volkanın ki gol olsa takım daha rahat oynardı gectik alanzinhonun ki bari gol olmuş olsaydı o dakkadan sonra mac gitmezdi futbol şansı pek yoktu anlıyacan ama samsun macı ile ligteki ilk galibiyetimizi alacagımıza inanıyorum
            ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
            NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• - Celustka , Giray , Glowacki , Cech , önce bunları yazacaksın , sonra kimi koyarsan koy ama bu 4'lü bozulmamalı...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Samsun’da Gövde Gösterisi
                19 Eylül 2011 / 18:43
                Karadeniz birliği budur işte..

Trabzonspor, Samsunspor, Rizespor, Orduspor ve Giresunspor’da başkan ve yöneticilerin katılacağı dev ‘Karadeniz birliği’ Samsun’da bu akşam birlik yemeği yiyerek gövde gösterisi yapacak. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile tüm Karadeniz takımlarının başkanlarının katılacağı yemek saat 19.30’da Fevzi’nin Yeri’nde yapılacak. Böylesi bir tablo, herkesi mutlu etti. Karadeniz birliğinin yıllar sonra yeniden sağlanması memnunluk yarattı.
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• tolga
                  celu giray zokora cech
                  colman aykut sapara
                  halil burak volkan

zokora en az mustafa kadar oynar defansda bu sayede serkana da mustafayada mahkum kalmayız takım kurarken
                  En son cahana tarafından düzenlendi; 19.09.2011, 23:54.
                  "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                  (ALINTIDIR)

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    trabzon 4 2 4 oynamıyor ki 4 2 3 1 bazende 4 3 3 oluyor sahada yalnız son 2 lig macında şans bizden yana degldi manisa macında serkanın direkten dnen topu gol olmuş olsaydı manisanın direnci kırılmış olurdu macta orada biterdi yine ibb macında ilk yarı volkanın ki gol olsa takım daha rahat oynardı gectik alanzinhonun ki bari gol olmuş olsaydı o dakkadan sonra mac gitmezdi futbol şansı pek yoktu anlıyacan ama samsun macı ile ligteki ilk galibiyetimizi alacagımıza inanıyorum
                    2. bölgedeki organizasyonlarda Colman-Zokora dışında oyuncumuz yok , Adrian kanatta oynuyor anlamış değilim o temposuyla kanatta oynamasına imkan yok ağır bir oyuncu genelde beyniyle oynamaya çalışıyor Colman ve zokora'ya daha yakın oynamalı .İlerideki Halil-Henrique-Volkan arasında en ufak bir uyum yok defansif açıdan biraz HAlil görevini yapabiliyor rakip takım topu kaptığında bu oyuncuların pres özellikleri de olmadığı için ciddi sıkıntı yaşıyoruz .Umarım bu maçla birlikte Şenol hoca sistemde ufak bir değişiklik yapar dediğim gibi bu orta sahayla işimiz çoğu maçta zor olur.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Celustka , Giray , Glowacki , Cech , önce bunları yazacaksın , sonra kimi koyarsan koy ama bu 4'lü bozulmamalı...
                      3 yabancı defansa yazılırsa, Henrigue yada Adrian yedek bekler
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Tolga - Celu - Cech - Giray - Glowacki = 3 yabancı defansta

Zokora - Colman - Adrian = 3 yabancı orta saha

Burak - Halil - Volkan

Böyle başlarız bence maça.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3 yabancı defansa yazılırsa, Henrigue yada Adrian yedek bekler
                          - Sahada kaç yabancı oluyor 6 değilmi , yanlışmı biliyorum...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Kadromuzu fazla tartışmaya gerek yok. Lig maçlarında Mustafa ile oynyacağız. Benım önerim şudur. Celustra stopere geçsin. Sağ beke Mustafa geçsin..

Bu durumda

************ tolga ***********

serkan**** giray***** celustra**** cech

******** zokora****colman**********

volkan***** adrian*********henrigue

********** BURAK**********

idealimiz budur

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Sahada kaç yabancı oluyor 6 değilmi , yanlışmı biliyorum...
                              Evet altı, kalan 3 tanesini say demek istedim kelime oyunu yapmaya gerek yok..

3 defansa, colman ve zokora ne etti 5

6. yı sen koy demek istedim...

henrigue mi adrian mı???

Yorum

• Tolga
                                Serkan Giray Glo Celustka
                                Colman Zokora Sapara
                                Adrian
                                Burak Halil(Volkan) yedekler: mustafa aykut eren/sercan pawel henrique/alanzinho
                                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X