galibiyetten başka birşey düşünmek istemiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
trabzon 4 2 4 oynamıyor ki 4 2 3 1 bazende 4 3 3 oluyor sahada yalnız son 2 lig macında şans bizden yana degldi manisa macında serkanın direkten dnen topu gol olmuş olsaydı manisanın direnci kırılmış olurdu macta orada biterdi yine ibb macında ilk yarı volkanın ki gol olsa takım daha rahat oynardı gectik alanzinhonun ki bari gol olmuş olsaydı o dakkadan sonra mac gitmezdi futbol şansı pek yoktu anlıyacan ama samsun macı ile ligteki ilk galibiyetimizi alacagımıza inanıyorumİlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş ne zaman 4-2-4 sevdasından vazgeçerse o zaman maçları domine etmeye başlarız diye düşünüyorum .Umarım bu maç başlangıç olur .Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
- Celustka , Giray , Glowacki , Cech , önce bunları yazacaksın , sonra kimi koyarsan koy ama bu 4'lü bozulmamalı...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Samsun’da Gövde Gösterisi
19 Eylül 2011 / 18:43
Karadeniz birliği budur işte..
Trabzonspor, Samsunspor, Rizespor, Orduspor ve Giresunspor’da başkan ve yöneticilerin katılacağı dev ‘Karadeniz birliği’ Samsun’da bu akşam birlik yemeği yiyerek gövde gösterisi yapacak. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile tüm Karadeniz takımlarının başkanlarının katılacağı yemek saat 19.30’da Fevzi’nin Yeri’nde yapılacak. Böylesi bir tablo, herkesi mutlu etti. Karadeniz birliğinin yıllar sonra yeniden sağlanması memnunluk yarattı.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
tolga
celu giray zokora cech
colman aykut sapara
halil burak volkan
zokora en az mustafa kadar oynar defansda bu sayede serkana da mustafayada mahkum kalmayız takım kurarkenEn son cahana tarafından düzenlendi; 19.09.2011, 23:54."Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
(ALINTIDIR)
Yorum
-
2. bölgedeki organizasyonlarda Colman-Zokora dışında oyuncumuz yok , Adrian kanatta oynuyor anlamış değilim o temposuyla kanatta oynamasına imkan yok ağır bir oyuncu genelde beyniyle oynamaya çalışıyor Colman ve zokora'ya daha yakın oynamalı .İlerideki Halil-Henrique-Volkan arasında en ufak bir uyum yok defansif açıdan biraz HAlil görevini yapabiliyor rakip takım topu kaptığında bu oyuncuların pres özellikleri de olmadığı için ciddi sıkıntı yaşıyoruz .Umarım bu maçla birlikte Şenol hoca sistemde ufak bir değişiklik yapar dediğim gibi bu orta sahayla işimiz çoğu maçta zor olur.İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzon 4 2 4 oynamıyor ki 4 2 3 1 bazende 4 3 3 oluyor sahada yalnız son 2 lig macında şans bizden yana degldi manisa macında serkanın direkten dnen topu gol olmuş olsaydı manisanın direnci kırılmış olurdu macta orada biterdi yine ibb macında ilk yarı volkanın ki gol olsa takım daha rahat oynardı gectik alanzinhonun ki bari gol olmuş olsaydı o dakkadan sonra mac gitmezdi futbol şansı pek yoktu anlıyacan ama samsun macı ile ligteki ilk galibiyetimizi alacagımıza inanıyorum
Yorum
-
3 yabancı defansa yazılırsa, Henrigue yada Adrian yedek beklerİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Celustka , Giray , Glowacki , Cech , önce bunları yazacaksın , sonra kimi koyarsan koy ama bu 4'lü bozulmamalı...Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
- Sahada kaç yabancı oluyor 6 değilmi , yanlışmı biliyorum...İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 yabancı defansa yazılırsa, Henrigue yada Adrian yedek beklerTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Kadromuzu fazla tartışmaya gerek yok. Lig maçlarında Mustafa ile oynyacağız. Benım önerim şudur. Celustra stopere geçsin. Sağ beke Mustafa geçsin..
Bu durumda
************ tolga ***********
serkan**** giray***** celustra**** cech
******** zokora****colman**********
volkan***** adrian*********henrigue
********** BURAK**********
idealimiz budurYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Evet altı, kalan 3 tanesini say demek istedim kelime oyunu yapmaya gerek yok..İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Sahada kaç yabancı oluyor 6 değilmi , yanlışmı biliyorum...
3 defansa, colman ve zokora ne etti 5
6. yı sen koy demek istedim...
henrigue mi adrian mı???Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum