Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• samsundan konustugum arkadaslar samsunspor taraftarlari'nin bazi pis isler pesinde oldugu ve olay cikaracaklarinive provokasyon deneyeceklerini filan soyluyor. Bu ne kadar dogru boyle duyum alanlar var mi?
    Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."

Yorum

• İlk olarak Esmoface tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adrian gerekli güce ulaşınca o sorunu aşabiliriz. Halil, ayağında top tutması ve dağıtması sayesinde oyunun yönünü değiştirerek Adrian'a yardımcı olur. Bizim sorunumuz takımımızın sadece "kontra atak" futbolu oynamaya müsait olmasıdır.
      Evet takımımız kontra atak futbol oynamaya müsait ancak; sözüm yönetime biz Türkiye liginde kaç takıma karşı "kontra atak" futbol oynayacağız. Transfer yaparken bunları düşünmediler ve bu senemizi mahvettiler. İnş. bu takım ilk dörte girer.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        -----------Tolga--------------

--Celustka--Giray--Mustafa--Cech-

----------Zokora--Colman--------

------------Adrian---------------

--Volkan-------------------Halil--

------------Burak----------------
        Burak mi yoksa Halil mi cizigide daha iyi oynar?

Yoksa begendim ilk on biri..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Tolga - Cech - Celutska - Glowacki - Giray - Zokora - Colman - Volkan - Burak - Halil - Henrique
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Sapara'lı bir kadro bekliyorum. Henrinin ne problemi var anlamadm. Hayalet gibi geziyor sahada. Nerede Benfica ve Bilbao maçlaındaki adam? Burak geliyor en azından da gol bulma şansımız artacak gibi.

Kazanmayı değil hayırlı bir sonuç istiyorum... Sonu güzel bitsin yeter!
            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• serkan-giray-glo-cech-

zokora-colman

adrian

burak henrique

halil
              Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Peki bu seneki kadroda Alanzinho dan başka; bana bir tane kapalı defans arasında etkili olan oyuncu ismi verebilir misin?

Kapalı defansa karşı etkili isim değil bence Alanzinho.Hatta tam tersi, çünkü Alanzinho boş alanların adamı.

Üstelik madem kapalı defanstan bahsettik,basketboldaki alan savunması gibidir o, yani;

bireysel becerilerle kapalı defansı yaramazsın,imkansız.Yarsan bile kaç dakika uğraşacak oyuncu? oyuncuların heba olur.

Sorun kapalı defanssa çözüm; bol pas. Bol bol pas,topun sürekli yönünü değiştirme,ve top yön değiştirdikçe içeri çapraz koşular.Kapalı defansın bence ilacı budur.

En etkili yolu pastır,ama pasında etkili olamadığı kapalı defanslar görülmüştür; bkz: Inter-Barcelona Şl ligi maçı
                Entropi İyidir.

Yorum

Evet takımımız kontra atak futbol oynamaya müsait ancak; sözüm yönetime biz Türkiye liginde kaç takıma karşı "kontra atak" futbol oynayacağız. Transfer yaparken bunları düşünmediler ve bu senemizi mahvettiler. İnş. bu takım ilk dörte girer.
                  İleride ne olacağı bilinmez de bizi yenmeye çalışacak çoğu takımı yeneriz abi, "derbi" maçları daha rahat izleyeceğim şahsen. Play-off'a kalırsak, ki öyle ya da böyle kalırız (takım olmayı başarınca), orada işimiz çok daha kolay olacaktır. Şahsen, son yenilgimizden sonra benim umutlarım arttı lig adına, işler daha ciddiye alınacaktır.
                  Samsunspor maçı hakkındaki düşüncem de çok uçuk şeyler olmadığı sürece kazanacağımız yönündedir.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak mi yoksa Halil mi cizigide daha iyi oynar?

Yoksa begendim ilk on biri..
                    Halilin santrofor oynadığı zaman Buraktan daha az etkili olduğunu düşünüyorum

Zaten o saydığım üçlü sürekli oyunda yer değiştirebilir.
                    Entropi İyidir.

Yorum

Halilin santrofor oynadığı zaman Buraktan daha az etkili olduğunu düşünüyorum

Zaten o saydığım üçlü sürekli oyunda yer değiştirebilir.

Ben israr edersek düzeltecegine inaniyorum, sonucta Schalke'de de forvet oynuyordu ve gollerini atiyordu.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Kapalı defansa karşı etkili isim değil bence Alanzinho.Hatta tam tersi, çünkü Alanzinho boş alanların adamı.

Üstelik madem kapalı defanstan bahsettik,basketboldaki alan savunması gibidir o, yani;

bireysel becerilerle kapalı defansı yaramazsın,imkansız.Yarsan bile kaç dakika uğraşacak oyuncu? oyuncuların heba olur.

Sorun kapalı defanssa çözüm; bol pas. Bol bol pas,topun sürekli yönünü değiştirme,ve top yön değiştirdikçe içeri çapraz koşular.Kapalı defansın bence ilacı budur.

En etkili yolu pastır,ama pasında etkili olamadığı kapalı defanslar görülmüştür; bkz: Inter-Barcelona Şl ligi maçı
                        Adam alan savunması yaptıktan sonra yana mı pas atacan. Defansı etkisiz hale getirecek bireysel yetenekli adamlar lazım. Messi tarzı ya da Alex tarzı akıllı toplar atacak adamlar lazım yoksa pas yaparak, rakip sana press yaparsa rakibi yorarsın kendin az yorulursun.

Yorum

• Vittek top saklama özelliği ile çok güzel goller attırırdı arkasında ve yanında oynayanlara.

Çok yazık oldu.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben israr edersek düzeltecegine inaniyorum, sonucta Schalke'de de forvet oynuyordu ve gollerini atiyordu.

Fatih geldiği takımdada santrofor oynuyordu ve çileden çıkarmıştı taraftarı

Halilin etkili olduğu yer,bence forvet arkası ve ya sol açık Ama dediğim gibi maç içinde sürekli değişebilecek bir hücum hattıdır bu yazdığım.

Bizim asıl düşünmemiz gerekn savunmadır ki 3 stoper ile 3 kulvarda koşmak istiyorsun.Koşturmazlar Kamil, siz misiniz bu alemin Usain Bolt'u derler Kamil (alıntı: gemide)
                            Entropi İyidir.

Yorum

Adam alan savunması yaptıktan sonra yana mı pas atacan. Defansı etkisiz hale getirecek bireysel yetenekli adamlar lazım. Messi tarzı ya da Alex tarzı akıllı toplar atacak adamlar lazım yoksa pas yaparak, rakip sana press yaparsa rakibi yorarsın kendin az yorulursun.
                              Yana pas atmakta olabilir,dikine atmakta olabilir,yan ve dik kavramları topun olduğu oyuncunun yerine göre değişiklik gösterir.Hızlı top çevirirsin, sonra araya pasını atarsın,çünkü hızlı çevirdiğinde arada boşluklara güzel çapraz koşular yapılır ve attığın pasta o çapraz koşu yapan oyuncuya gelir.

Alex değilde Messi örneği güzel.
                              Entropi İyidir.

Yorum

Fatih geldiği takımdada santrofor oynuyordu ve çileden çıkarmıştı taraftarı

Halilin etkili olduğu yer,bence forvet arkası ve ya sol açık Ama dediğim gibi maç içinde sürekli değişebilecek bir hücum hattıdır bu yazdığım.

Bizim asıl düşünmemiz gerekn savunmadır ki 3 stoper ile 3 kulvarda koşmak istiyorsun.Koşturmazlar Kamil, siz misiniz bu alemin Usain Bolt'u derler Kamil (alıntı: gemide)

Stoper konusunda Yönetim hatali. Umarim ilk yariya kadar idare edebiliirz, yoksa isimiz zor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X