Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsunlu futbolcular maçın öneminin farkında fakat bizimkilerin olanlardan haberi olmadığını düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Samsunlu futbolcular maçın öneminin farkında fakat bizimkilerin olanlardan haberi olmadığını düşünüyorum.
      Rakip Lille diye kandırsak mı acaba
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Takım mücadele eder ve konsantrasyon kaybı olmazsa rahat yeneriz
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ayrıca Kemal Tokak isimli stoperin Mustafa Yumlu'dan fazlasını göremedim. Eksikleri bile var Mustafa'ya göre.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Samsunu izleyen söylesin yahu...Nasıl oynadılar? okg53 ümü bekleyelim illa
            Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dan dunu duydumda, lan lunu ilk defa duyuyorum
              Hahahaaha Allahda seni guldursun

Yorum

• Samsun gayseye karsi iyi direndi. Ancak hakem denen pust maci katletti iste diyecek birsey yok.

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rakip Lille diye kandırsak mı acaba
                  Samsunun futbolcuları aşırı gazla fena mücadele edecekler, bizimkilerin ruhu duymamış sanırım bize küfrettiklerini vs.. Sahada olağanüstü mücadelemiz olmalı bu maçta.

Yorum

• Samsun ilk yarı top oynamadı ama oynatmadı da,kalecinin de hatasıyla melo'nun üsküdar'dan çektiği şut gol oldu.

2.yarı iyi oynadılar,gese tam zamanında golü bulmasa ben maçı alacaklarını düşünüyordum.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Herkes kendisini muhtemel kötü bir sonuca hazirlasin simdiden.

Zor bir mac olacak kesinlikle.
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• samsunun defans hattı iyi, hücum hattı kötü... orta sahasıda ise top tutan bir selim teber var.

oyunu açacak oyuncular kullanmalıyız, defansif oynuyorlar. ama bu oyunu açacak oyuncu alanzinho olmasın lütfen. Sapara ne güne duruyor...

alanzinho fizik gücü yüksek ve kapalı oynayan takımlara karşı kayboluyor. kapanmayan takımlara daha etkili oluyor, tabi paslı oynamaya da karar verirse.

Bu maçta bence çıkarmamız gereken kadro;

-----------tolga----------

celustka giray yumlu cech

----------zokora-----------

----sapara colman adrian---

---------burak halil---------

geçen maçtaki ve bazı önemli maçlardaki performanslarıyla ''henrique,alanzinho,volkan'' benden kesik yedi kendilerini toparlasınlar buyursun gelsinler. volkan biraz toparlamaya çalıştı geçen maç ama hala kendinde değil bence. henrique ve alanzinho ise biraz dışarda hava alıp gelsinler, bol bol düşünsünler
                        En son el fanatico tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 23:02.

Yorum

• elimizde 30 küsur futbolcu var ama yine de diyemiyoruz kesin kazanırız diye.
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-----------tolga----------

celustka giray yumlu cech

----------zokora-----------

----sapara colman adrian---

---------burak halil---------
                            kadro başarılı.
                            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İşte kadro baştan beri bu olmalı.
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Samsun maçında daha "iyi" ve "konsantre" bir Trabzonspor bekliyorum.
                                Deplasmanda olmamız da bizim için daha iyi. Sahamızda olsa çok daha sıkıntılı olacak idi.

Ben çok karamsar değilim. Elbette yenilebiliriz. Daha fazla ihtimal yeneriz bence.

selamlar,
                                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X