Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• samsun nasıl oynadı?
    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor Otelul Galati 1-1
      Genk Trabzonspor 1-1
      Trabzonspor Sporting Charleio 1-1
      Benfica Trabzonspor 2-0
      Trabzonspor Benfia 1-1
      Atletico Bilbao Trabzonspor 0-0
      Orduspor - Trabzonspor 1-2
      Rize Trabzonspor 1-3
      Manisaspor Trabzonspor 1-1
      Inter Trabzonspor 0-1
      Trabzonspor Belediye 0-1

Alın size son 11 maç . Sorun sadece şu tabloya bakılarak bile rahat anlaşılır.Bu takım gol atamıyor arkadaş.Henriqueden falan trabzonsporun forveti olmaz aradığımız özelliklerde değil.Baksanıza ordu ve rizeyi çıkar listeden , 2 gol attığımız maç varmı? Bu kadar olmaz olamaz ya
      bizim geçen sene gol yükümüzü jaja ve burak karşılıyordu

jaja gitti

burakda cezalar yüzünden bi türlü maçlarda oynayamıyor çarşamba samsuna atar 2 tane
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Trabzonspor Otelul Galati 1-1
        Genk Trabzonspor 1-1
        Trabzonspor Sporting Charleio 1-1
        Benfica Trabzonspor 2-0
        Trabzonspor Benfia 1-1
        Atletico Bilbao Trabzonspor 0-0
        Orduspor - Trabzonspor 1-2
        Rize Trabzonspor 1-3
        Manisaspor Trabzonspor 1-1
        Inter Trabzonspor 0-1
        Trabzonspor Belediye 0-1

Alın size son 11 maç . Sorun sadece şu tabloya bakılarak bile rahat anlaşılır.Bu takım gol atamıyor arkadaş.Henriqueden falan trabzonsporun forveti olmaz aradığımız özelliklerde değil.Baksanıza ordu ve rizeyi çıkar listeden , 2 gol attığımız maç varmı? Bu kadar olmaz olamaz ya
        Evet maalesef. Gol konusunda birtek Burak var güvendigimiz. Yönetim yine yanlis isimleri kadroya katti. Eldekilere sahip cikip yolumuza devam edecegiz. Yapacak baska birsey yok.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ergün Teber: "Önümüzdeki Trabzonspor maci bizim icin cok önemli, sehrimiz icin cok önemli."
          Serefsizler, yine bir final oynayacagiz..
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ergün Teber: "Önümüzdeki Trabzonspor maci bizim icin cok önemli, sehrimiz icin cok önemli."

Böyle devam etsinler bakalim, Trabzondaki macta görüsecegiz nasil olsa.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şimdilik sadece Burak var elimizde sağlam golcü olarak ama Henrique ve Halil formunu bulabilir. Pawel kendine gelip gollerini sıralayabilir. TEk yapmamız gereken bu adamları 1 maç oynatıp bir maç dinlendirmek değil, takım kendine gelene kadar bir takımda ısrar etmektir. Bence sorunumuz burada. Rotasyona çok erken başladık
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Samsun 3 gün sonra bizim karşımıza çıkacak kadro derinliği olmayan samsun bence yorgun olacaktır bunuda hesap edin.ben net bir galibiyet bekliyorum
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Bu ergün teber denilen lavuk geçen sene 55 numara formasıyla bir takımda oynamıyormuydu? kasıtlı fauller yapıyordu hatta,hatta aslen Trabzlonluydu?

yanlış mı hatırlıyorum?
                  Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ergün Teber: "Önümüzdeki Trabzonspor maci bizim icin cok önemli, sehrimiz icin cok önemli."
                    gergin bir hava yaratmaya çalışıyorlar hiç takılmamak karşılık vermemek gerek. İyi konsantre olmuş kendi oyununu düşünen Trabzonspor, Samsunu nerede olursa olsun yener.

Bu ortamı germe hamleleri samsunun alehindedir. Biz bu ortamlara alışığız. Tecrübemizi konuşturmamız gerek ve artık kazanma zamanı gelmiştir.
                    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Samsunspor'u mahvedeceğiz gibi bir his var içimde hayırlısı. Genellikle içimden geçenler doğru çıkar.

Erken gol atacağız ve 0-3 diyorum maç skoru için.
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Takımımızda sistem yok. Lan lun oynuyoruz
                        KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu ergün teber denilen lavuk geçen sene 55 numara formasıyla bir takımda oynamıyormuydu? kasıtlı fauller yapıyordu hatta,hatta aslen Trabzlonluydu?

yanlış mı hatırlıyorum?
                          geçen yıl kasımpaşada oynuyordu. Aslen adanalı.
                          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

Takımımızda sistem yok. Lan lun oynuyoruz
                            Dan dunu duydumda, lan lunu ilk defa duyuyorum
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

Takımımızda sistem yok. Lan lun oynuyoruz

katiliyorum...
                              elestirme amacinda degilim hocayi,ama bana biri nunu aciklasin:
                              neden ibb macinda 58.dakikada Adrian oyundan alindi? Inter macinda oynamamis, dinlek, sol ayak, heran orta yapabilen, ara pasi yapabilen, neden Adrian oyundan alindi? oyuna Celuskta girip, SERKAN i öne sürdü?
                              Serkan mi maci kurtaracakdi, cocuk Inter macinda dinamit gibi calisti, sag tafari resmen tarla etti, basilmacak yer birakmadi, bu macda sen Serkandan 90 dakika performans bekliyorsun.
                              Cikar Serkan yorulmus, al Aykutu oyuna, Adrian i serbst oynat, adam dinlek...

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dan dunu duydumda, lan lunu ilk defa duyuyorum
                                Valla sana lan lun nasıl acayip geldiyse bana da dan dun öyle acayip geldi
                                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X