Samsun attı,1-1
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Hastayım veya değilim o seni ilgilendirmez. 3 maçta 1 puan aldı veya almadı. Bu takımı itin bir yerlerine sokmak senin hakkın değil. Dünden beri milleti mesajlarınla kışkırtıyorsun.Az sus da kafan rahatlasın.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen saç malama Trabzonun tarihinde gördünmü 3 maçta 1 puan hastamısın nesinBilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
Bu maç için benim kadrom şöyle;
tolga
celustka--giray--zokora--cech
volkan--colman--sapara--adrian
burak--halil
Bence bu şekilde hem defans daha sağlam olur hem de orta sahada iki yönlü oynayabilen colman-sapara ikilisi colman-selçuk ikilisinden daha iyi olabilir.Ben zokoranın defansta oynatılmasının çok daha yararlı olacağını düşünüyorum çünkü sorunumuz genelde o bölgede
Yorum
-
Lazaroni dönemine bakınİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen saç malama Trabzonun tarihinde gördünmü 3 maçta 1 puan hastamısın nesin
Yorum
-
Doğru o yüzden 5.hafta ziya hoca geldi takımın başına. Aynı akıbet herkesi bekler, bu takım Trabzonspor bana göre en büyük takım kimsede bu takımdan büyük değil o yüzden samsun maçını kazanacaklar başka alternatifleri yok...İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLazaroni dönemine bakın
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Iyide Ultraslan bunu daha öncede hep yapiyodu Ali Sami Yende..İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama stat etkisi de var o stada kısık sesle bile konuşsan etki eder.bize ilk iyi bir stat lazımMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
samsundan fark yememek için bence defansif bir kadroyla çıkalımİlk olarak ftunsal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs karşısındaki samsun bizi darmadağın eder..eyyamcı kuddusi gs kazansın diye elinden geleni yaptı
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Trabzonspor Otelul Galati 1-1
Genk Trabzonspor 1-1
Trabzonspor Sporting Charleio 1-1
Benfica Trabzonspor 2-0
Trabzonspor Benfia 1-1
Atletico Bilbao Trabzonspor 0-0
Orduspor - Trabzonspor 1-2
Rize Trabzonspor 1-3
Manisaspor Trabzonspor 1-1
Inter Trabzonspor 0-1
Trabzonspor Belediye 0-1
Alın size son 11 maç . Sorun sadece şu tabloya bakılarak bile rahat anlaşılır.Bu takım gol atamıyor arkadaş.Henriqueden falan trabzonsporun forveti olmaz aradığımız özelliklerde değil.Baksanıza ordu ve rizeyi çıkar listeden , 2 gol attığımız maç varmı? Bu kadar olmaz olamaz ya
Hala daha polyannacılık oynayan taraftarlarımız var. Maçlara en erken başlayan takım biziz en hazır bizim olmamız gerekiyor.Tamam takımda çok gelen giden oldu ama bitek bizde mi gelen giden oluyor.Bakın galatasaraya 3 tane salladı evinde samsuna . Onların kadroda en az bizim kadar rotasyona uğramadı mı ? Uğradı.KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Yorum
-
peki inter karşısında ki Trabzon samsunu ne eder? futbol bu ne olacağı belli olmuyor işte arkadaşım. biz nasıl inter maçına mükemmel konsantre ile çıkmışsak ve başarmışsak anadolu takımlarıda bizim karşımıza öyle çıkıyor! Bu nedenle her maçı en az inter maçındaki gibi konsantre ile oynamazsak ibb maçından öteye gidemeyiz!İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs karşısındaki samsun bizi darmadağın eder..eyyamcı kuddusi gs kazansın diye elinden geleni yaptı
Kazanmak için önce rakibini ciddiye alacaksın.Sonra kalite farkı ortaya çok rahat çıkar zaten."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

))
Yorum