Samsunlu futbolcular maçın öneminin farkında fakat bizimkilerin olanlardan haberi olmadığını düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Rakip Lille diye kandırsak mı acabaİlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsunlu futbolcular maçın öneminin farkında fakat bizimkilerin olanlardan haberi olmadığını düşünüyorum.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Hahahaaha Allahda seni guldursunİlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDan dunu duydumda, lan lunu ilk defa duyuyorum
Yorum
-
Samsunun futbolcuları aşırı gazla fena mücadele edecekler, bizimkilerin ruhu duymamış sanırım bize küfrettiklerini vs.. Sahada olağanüstü mücadelemiz olmalı bu maçta.İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakip Lille diye kandırsak mı acaba
Yorum
-
Herkes kendisini muhtemel kötü bir sonuca hazirlasin simdiden.
Zor bir mac olacak kesinlikle.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
samsunun defans hattı iyi, hücum hattı kötü... orta sahasıda ise top tutan bir selim teber var.
oyunu açacak oyuncular kullanmalıyız, defansif oynuyorlar. ama bu oyunu açacak oyuncu alanzinho olmasın lütfen. Sapara ne güne duruyor...
alanzinho fizik gücü yüksek ve kapalı oynayan takımlara karşı kayboluyor. kapanmayan takımlara daha etkili oluyor, tabi paslı oynamaya da karar verirse.
Bu maçta bence çıkarmamız gereken kadro;
-----------tolga----------
celustka giray yumlu cech
----------zokora-----------
----sapara colman adrian---
---------burak halil---------
geçen maçtaki ve bazı önemli maçlardaki performanslarıyla ''henrique,alanzinho,volkan'' benden kesik yedi
kendilerini toparlasınlar buyursun gelsinler. volkan biraz toparlamaya çalıştı geçen maç ama hala kendinde değil bence. henrique ve alanzinho ise biraz dışarda hava alıp gelsinler, bol bol düşünsünler
En son el fanatico tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 23:02.
Yorum
-
kadro başarılı.İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
-----------tolga----------
celustka giray yumlu cech
----------zokora-----------
----sapara colman adrian---
---------burak halil---------
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İşte kadro baştan beri bu olmalı.İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
OSCAR CARDOZO
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum