Samsun'un zemini çok bozuk bu arada..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
bence tek yapmamız gereken geçen seneki sistemde umut yerine halil i monte etmek. colman selçukun yerini alır. zokora da geçen sene ki colmanın. sapara kesinlikle ilk 11 adamımız olmalı.
zokoranın önündeki üçlü orta saha sapara-colman-adrian olunca ne jajayı ne selçuku ne de kimseyi ararız bence. tabi biraz da futbolcu konsantarasyonu önemli.
1 i atınca 2 inci yi nasıl atarım diye düşünecek ve saçmalamayacaksın. asla bencil oynamayıp arakadşlarınla hep yardımlaşacaksın. barça nın yaptığını yapcaksın.
Yorum
-
Bundan dolayida Glo ile Zoko kesinlikle oynamalilar. SL'de yerlerini kesinlikle dolduramayacagimiz iki isim.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsun'un zemini çok bozuk bu arada..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
4-1-3-2 oynasak daha başarılı oluruz bence. volkan yerine sapara çok daha verimli olur. volkan kendini toplayınca kadroda daha fazla yer bulurİlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte kadro baştan beri bu olmalı.
Yorum
-
Insallah bu macla ligi bizim icin yeniden baslatmis oluruz
Ancak Ben beraberlige de raziyim
Takimin toparlanmasi bir kac haftayi alabilir
Super ligde uyum cok onemli basari icin
eksigimiz bu
Ve birkac hafta icinde saglanir diye dusunuyorum
Bu arada euro futbol da inter zaferi var
Maci komple veriyor
Kacirmayin , kendinize gelirsiniz
Yorum
-
Alanzinho, Henrique ve Mustafa oynamamalı. Mustafa bu sezon hiç oynamamalı (belki kupa maçlarında olabilir) bence; diğer ikisi de acilen cezalandırılmalı. Bir ay öncesine kadar tank gibi olan adam (Henrique) şimdi topa vurmaktan acizse, ben bunun ardında "alem" ararım.
NOT: Biraz Erman Toroğluvari olduğunun farkındayım
Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.
Yorum
-
Mustafa'ya ön yargili bakanlar var. Adi Lucio olsa farkli bakarlardi.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Ya arkadaşlar kimsede tık yok.Habertürkte Kadir çöpredimirin ortada oturup yönettiği bir program var midem bulandı resmen.
Sadri şener bağlandı bir şeyler söyledi.
Kadir çöpdemi "afiyet şeker olsun" dedi.
Bizim Şl ye alınmamızı kasteddi. Sonra da şunları patlattı aynen aktarıyorum;
Karadenizde balık falan yenmez.Bu Egenin Akdenizin işi. Yok abi ya"
Arkadaşlar bu ne ya? Bize sadece ana avrat küfretmedi.
Adamın fanatik fenerli olduğunu biliyorum, ayrıca seviliyor da.
Ama bu kadar da gözümüzün içine baka baka aşağılamak da olmaz.
Yorum
-
Kadroda kimin oynadığı önemli değil ama şöyle bir şey var biz oyunu tüm takım olarak biraz daha ileride kurmalıyız. Yani defansımız zokaranın olduğu bölüme daha çok yaklaşmalı. He bu iki stoperle bu olmaz o zaman taraftar olarak bizde şunu diyebiliriz siz eksik olan stoper bölgesine çok hızlı iki stoper neden almadınız. Bence tek sorun o kadar zamana rağmen Şenol Hoca hala kafasında devamlı oynatabileceği 11 belirleyemedi. En azından bu kadronun 8 futbolcusu tüm maçlara çıkması lazım diğer 3 ona göre değişmeli. Sıkıntımızı Şenol hoca 11 belirlediği zaman geçerİlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte kadro baştan beri bu olmalı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum