Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zokora karabük maçında dinlendirilmeli aykut oynasın.lille maçında zokora bize lazım
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• galibiyet şart artık
      ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• En kotu senaryo: 0-1 Gerisini siz dusunun Yani rahat olun arkadaslar bu maci alacagiz baska yolu yok.

Yorum

• Sezon başlamadan ne dedim..isterse 45 kişi olsun şenol hoca 15 kişi ile oynar..

bana barş ve sezerı artık kımse saymasın..
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Israrla dinlendirilmenin öteki haftalara bırakılmasını diliyorum , hemen sonuç beklediğimden değil takım olgusunu yakalamak için sürekli rotasyon yaparak o olguyu henüz oturtturamadık oysaki 2-3 hafta 11'e ısrar etsek taşlar oturacak daha sonrasında rotasyonda kolaylaşacak.

O yüzden diyorum ki Şenol Hoca bunun farkında kafasında ki 11 ile çıkacakdır.

Bu da Samsun'u yenmemize her türlü yeter .

Dipnot: Şikecisi , Çingenesi her türlü pisliği var çekilmez oldu bu lig.
            Yaşam kimliği: Trabzonspor .
            Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• şu takımla ilk 7 bile hayal, ne yazık ki gerçek bu

transfer diye aldıkları sapara, vittek sakat henrique elde patladı, yine pawele kaldık

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eren fena topçu degil hoca kullansa keşke
                - Hazır olunca hazır olunca 200 sene sonra ççç
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Maça olası tepkilerden çekinip kendi otobüsümüzle değilde başka bir otobüsle gideceğimiz doğrumudur....

Eğer doğruysa Giresun- Ordu - Samsun bu illerin hangisinden gelecek tepkiden korkup bu kadarı aldık...
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Öyle yapıldı zaten Faik. Takım dün özel bir firmaya ait otobüsle gitti Samsun'a. Tepki Samsun'da olabilir. Ya da birkaz zerzavat yola konuşlanıp taşlayabilirdi otobüsü.
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Trabzon'dan Samsun'a uçak yok mu?
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Öyle yapıldı zaten Faik. Takım dün özel bir firmaya ait otobüsle gitti Samsun'a. Tepki Samsun'da olabilir. Ya da birkaz zerzavat yola konuşlanıp taşlayabilirdi otobüsü.
                        Bizim açımızdan cesaretsizlik..... İki tane polis arabası taktıramadılarmı otobüsümüzün peşine..... Anlı şanlı gitmek varken.......

Diğer taraf açısından ise ayıp bu resmen ayıp..... Eğer taşlamaya adam arıyorlarsa arada bir Pkklılar gösteri yapıyor onlara atsınlar.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• şu çok maçlı süreci sakatlık yerine sağlam kondüsyon depolamak ile atlatırsak çok kuvvetli takım oluruz.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Zokora kaçakmı güreşiyormuş dur la gülmekten yazamıyorum ççç

sen lig ve avrupa maçlarında zokora'nın kaptırdığı toplardan kaç pozisyon vermişiz, ona bir bak sonra da yana geriye paslarını say dediğimi ancak anlayabilirsin, adam yoruluyor dedik kötü topçu demedik. ben trabzonun bu sezon tüm resmi maçlarını izledim bir tek inter maçında beğendim kendisini onun dışında vasatın çok altındaydı.benim beklediğim zokora değildi yani....

Yorum

• bugün her ne olursa olsun kazanmalıyız, yoksa rakiplerimizin çok gerisinde kalacağız...
                              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Üff ya şu maçı alalım artık da şu gereksiz yorumlar yazan mazoşistlerin saçmalıklarını okumayalım. Takım iki maç tökezleyince ortaya çıkan bazı arkadaşlar sırayla kime bulurlarsa bir kulp takıyorlar.

Takımını sevemiyorsan, benimseyemiyorsan, bardağın hep boş tarafını görüyorsan, izleme, yorum yapma. Hiç olmazsa takımını seven, kötü oynasa da, yenilse de takımını seven, o formayı giydiği için kötü oynayan oyuncusunu bile destekleyen, Trabzonspor'dan her şart altında zevk alan insanları bari rahatsız etme.

Eleştiri güzel şey ama eleştirinin dozu artınca yaptığınız tespitin anlamı kalmıyor.
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X