samsun nasıl oynadı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
bizim geçen sene gol yükümüzü jaja ve burak karşılıyorduİlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Otelul Galati 1-1
Genk Trabzonspor 1-1
Trabzonspor Sporting Charleio 1-1
Benfica Trabzonspor 2-0
Trabzonspor Benfia 1-1
Atletico Bilbao Trabzonspor 0-0
Orduspor - Trabzonspor 1-2
Rize Trabzonspor 1-3
Manisaspor Trabzonspor 1-1
Inter Trabzonspor 0-1
Trabzonspor Belediye 0-1
Alın size son 11 maç . Sorun sadece şu tabloya bakılarak bile rahat anlaşılır.Bu takım gol atamıyor arkadaş.Henriqueden falan trabzonsporun forveti olmaz aradığımız özelliklerde değil.Baksanıza ordu ve rizeyi çıkar listeden , 2 gol attığımız maç varmı? Bu kadar olmaz olamaz ya
jaja gitti
burakda cezalar yüzünden bi türlü maçlarda oynayamıyor çarşamba samsuna atar 2 tane
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Evet maalesef. Gol konusunda birtek Burak var güvendigimiz. Yönetim yine yanlis isimleri kadroya katti. Eldekilere sahip cikip yolumuza devam edecegiz. Yapacak baska birsey yok.İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Otelul Galati 1-1
Genk Trabzonspor 1-1
Trabzonspor Sporting Charleio 1-1
Benfica Trabzonspor 2-0
Trabzonspor Benfia 1-1
Atletico Bilbao Trabzonspor 0-0
Orduspor - Trabzonspor 1-2
Rize Trabzonspor 1-3
Manisaspor Trabzonspor 1-1
Inter Trabzonspor 0-1
Trabzonspor Belediye 0-1
Alın size son 11 maç . Sorun sadece şu tabloya bakılarak bile rahat anlaşılır.Bu takım gol atamıyor arkadaş.Henriqueden falan trabzonsporun forveti olmaz aradığımız özelliklerde değil.Baksanıza ordu ve rizeyi çıkar listeden , 2 gol attığımız maç varmı? Bu kadar olmaz olamaz yaİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErgün Teber: "Önümüzdeki Trabzonspor maci bizim icin cok önemli, sehrimiz icin cok önemli."
Serefsizler, yine bir final oynayacagiz..
Böyle devam etsinler bakalim, Trabzondaki macta görüsecegiz nasil olsa.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Şimdilik sadece Burak var elimizde sağlam golcü olarak ama Henrique ve Halil formunu bulabilir. Pawel kendine gelip gollerini sıralayabilir. TEk yapmamız gereken bu adamları 1 maç oynatıp bir maç dinlendirmek değil, takım kendine gelene kadar bir takımda ısrar etmektir. Bence sorunumuz burada. Rotasyona çok erken başladık'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
gergin bir hava yaratmaya çalışıyorlar hiç takılmamak karşılık vermemek gerek. İyi konsantre olmuş kendi oyununu düşünen Trabzonspor, Samsunu nerede olursa olsun yener.İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErgün Teber: "Önümüzdeki Trabzonspor maci bizim icin cok önemli, sehrimiz icin cok önemli."
Serefsizler, yine bir final oynayacagiz..
Bu ortamı germe hamleleri samsunun alehindedir. Biz bu ortamlara alışığız. Tecrübemizi konuşturmamız gerek ve artık kazanma zamanı gelmiştir."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
geçen yıl kasımpaşada oynuyordu. Aslen adanalı.İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ergün teber denilen lavuk geçen sene 55 numara formasıyla bir takımda oynamıyormuydu? kasıtlı fauller yapıyordu hatta,hatta aslen Trabzlonluydu?
yanlış mı hatırlıyorum?"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Dan dunu duydumda, lan lunu ilk defa duyuyorumİlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımızda sistem yok. Lan lun oynuyoruz
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımızda sistem yok. Lan lun oynuyoruz
katiliyorum...
elestirme amacinda degilim hocayi,ama bana biri nunu aciklasin:
neden ibb macinda 58.dakikada Adrian oyundan alindi? Inter macinda oynamamis, dinlek, sol ayak, heran orta yapabilen, ara pasi yapabilen, neden Adrian oyundan alindi? oyuna Celuskta girip, SERKAN i öne sürdü?
Serkan mi maci kurtaracakdi, cocuk Inter macinda dinamit gibi calisti, sag tafari resmen tarla etti, basilmacak yer birakmadi, bu macda sen Serkandan 90 dakika performans bekliyorsun.
Cikar Serkan yorulmus, al Aykutu oyuna, Adrian i serbst oynat, adam dinlek...
Yorum
-
Valla sana lan lun nasıl acayip geldiyse bana da dan dun öyle acayip geldiİlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDan dunu duydumda, lan lunu ilk defa duyuyorum
KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum