Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çapraz bağ ne demek, nerede bulunur nasıl kopar...
    bu sorular için ufak bi bilgilendirme yapmıştım vaktiyle.

merak edenler bakabilir...

http://forum.bordomavi.net/showpost....&postcount=295

1 ay önce benimde ön çapraz bağlarım koptu....herhangi bir darbe falan yoktu...koşarken dizim döner gibi oldu...Allah kimsenin başına vermesin...Gerçekten çok acı bir durum...Vittek aynı yerden sakatlandıysa işi çok zor...
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• PKK ve Pontus operasyon falan düzenler bakarsın çavuş beye. Hakkını vermek lazım?
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bi yenilgi sonrası aportta bekleyen "leş kargaları" hemen ortaya çıkmış..Ulan zaten şikeci takımlar haketmedikleri bu ligde oynuyorlar.Buz gibi soğumuşuz bu güzel oyundan bi de siz çıkmayın be!!!!"Ben dememişmiydimci","Şenol İstifa'cı" bu adamdan bi b.k olmaz deyip ilk olumlu hareketinde "t.şağını yerim" deyici Trabzonspor'u sadece iyi gününde destekleyen kötü gününde sırtını dönen bu taraftar kitlesi sizlerden nefret ediyorum......
        Abi al benden de o kadar... O kadar skora endeksli insan var ki yazılanları okuyunca hayretler içinde kalıyorum. Hani diyorlarya Trabzonda herkes futbolu biliyor aslında tamamen uydurmaca 10 kişiden 7 si futbolu sadece gol diye tabir ediyor...Yazık çok yazık.
        Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adamın bir tweetide şöyle ;

fenerlicavus omer cavusoglu

Yani PKK dedinmi akla GS gelir renkleri bile uyar
          Kendisine şu soruyu sorsun . Ömer çavuşoğlunun anası diyilince akla ne geliyor
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• - Sakin olun arkadaşlar , ağzımızı bozmaya gerek yok , İnter maçını aklınıza getirin moraliniz yerine gelsin ben öyle yapıyorum ...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Taraftar olarak artık beddua etmeyelim.Dönüp dolaşıp bizi buluyor

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• twitterde seviye yerle bir, bide torununu almis kucagina, insallah garibim dedesini örnek almaz, iiiiy, pis dede

Yorum

• Bu arada rakibimiz Lille sahasında Sochaux ile 2-2 berabere kaldı.

Yorum

• beyler adama zaten sakat diyosunuzda o pozisyonu gördünüzmü??
                    kim olsa kopardı o bağlar
                    kronik bir sakatlıkla alakası yok kopmasının bana göre.
                    çok kötü darbe aldı çünkü.
                    Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ömer çavuşoğlu bunları twitter üzerinden yazdı

https://twitter.com/#!/fenerlicavus
                        bu hesabın sahte olduğu kullanıcı adından belli..

Yorum

• Burası dingonun ahırı değil aklınıza gelen her şeyi buraya yazamazsınız lütfen biraz daha duyarlı olun arkadaşlar.
                          Bordomavi.net

Yorum

• bu arada sakin olun zaten yöneticimiz Nevzat Aydın twitter üzerinden takip ediyor ve yazdıklarını görmüştür muhakkak, eğer hesap fake değilse gereken yapılacaktır.

ayrıca hesap fake olsa bu büyük hakarettir
                            En son hamucera tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 00:17.
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu hesabın sahte olduğu kullanıcı adından belli..
                              Kişinin Ömer Çavuşoğlu olması farketmez o İp'yi kim kullanıyorsa yani hat sahibi mahkemeye verilmeli...
                              Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Yunus emre sel
                                sag diz ön çapraz bagları koptu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X