Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşalr şenol hocaya saygım sonsuz ama inanın maçı çevirecek tek hamlesi yok.Mustafayı mecbur oynatıyormuş!!Mustafa bu takımın yanından bile geçemez tam bir kazma.Manisa ve bu maçın puan kayıpları Şenol hocanın suçudur.Manisada 1 attık yeter dedik yattık ve yedik bu maçta atamadık bastırmadık ve yedik.evimizde ezik suskun ve yabancı gibiydik.inanın bu sene ligde sahayı bize çok dar ederler.1 attıkmı gevşeriz atamadıkmı yeriz.bu sene maalesef felsefe bu.kadroyla oyun arasında dağlar kadar fark var
    Hamiş

Yorum

• Çok fazla yabancımızın olması ilk 11 için pek sorun olmuyor ama,yedekte sadece 2 tanesini kullanabilmek bizi zorladı hoca defansa joker olarak celustkayı seçti ileresi içinde alanzinhoyu sapara ve brozek istemeden dışarda kaldılar.

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senol Günes kovulcakmis (Radyo Haber61) ???????
        Hala Daha Dinliyormusunuz Sizde...

Şenol Güneş Satrançtaki ''Şah'' gibidir O Giderse Oyunu Kaybederiz...
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bu adrian neden hiç sorumluluk almadı. 10numarasın madem al oyna oynat. Henrique güya yırtıcı bi forvet.Defansın içinde dikildi durdu. Sağdan orta gelecek bizim henrique arka direğinde arkasında dikiliyo lan sen ne biçim bi topçusun gitsene on dırege dogru. Defansın arkasına 1 kere kossana . alanzinhoya zaten bişey demiyorum bu takımın topçusu değil daha da 18e giremez hiç sanmıyorum.Zokora maçtan 70lerde düştü.Volkan bişeyler yapmaya çalıştı ama takımla uyumsuz.Cech tam bi rezaletti caleden ne farkı var ?
          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Şenol Güneş'in daha aktif ve daha mantıklı hamleler yapması gerekiyor bence.

Volkan Şen'i oyundan almamalıydı.

Açıkçası ben Şenol Güneş'i son zamanlarda hiç beğenmiyorum.

Ancak bu takıma ondan daha iyi bir hocanın gelemeyeceğini de kabul ediyorum.

Ama artık zihniyetini değiştirmeli.
            Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
            sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• eleştirelim ama unutmayalım bu takım interi yendi ne olursa olsun.
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• henri kanatlar dışında hiçbir yerde oynayamaz, sırtı dönük çok top eziyor ve forvette hiç saha sola koşu yapmıyor topu ayağına bekliyor bu şekilde forvet oynayamaz..

Yorum

• 14 eylül uğurlu tarih 17 eylül uğursuz tam bir yıl önce yine manisa maçında yenilmiştik.
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• AntiSerkanOrtasahada ,

Diye grup ve oluşum başlatmak istiyorum artık

Serkanı orta sahada görmek beni deli ediyor
                    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.uefa.com/uefachampionslea...ote/index.html

UEFA gol sevincimizi oylatiyor. Yüklenin
                      David Luizde İyi Sevinmiş Ha
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Şenol hocaya laf yok.
                        Bu kadroyu dünyada en iyi dediğiniz teknik direktöre verin
                        Sonuç değişmez.
                        Yönetimden pek bahsedilmeyip Şenol hocaya laf varsa sanırım yönetim organizasyonu felanmı var

Yorum

• Yeminederim yenildiğimize üzülmüyorum buradaki bu bilinçsiz taraftara üzüldüm kadar...
                          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Adamlar burdaki olumsuz yorumları forumlarına taşıyor.Olumsuz bişi yazan anında banlansın lütfen.Şu gerizekalı angutları sevindiriyosunuz ya..Ayrıca angut kuş beyinliler size bunları gösteriyorum baskada bişi demiyorum..

Arkada kalmasın

Nasıl Koydu Burak Yılmaz

Yorum

• Adrian'ın oynadığı oyunu Jaja oynasa yerin dibine sokmuştuk.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.uefa.com/uefachampionslea...ote/index.html

UEFA gol sevincimizi oylatiyor. Yüklenin

Suan 3 foto %23 oraninda...hadi arkadaslar...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X