Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bu nasıl takım arkadaş...tff nin de suçu var. alsaydı adam gibi kararları zamanında biz de omurga takımı BELKİ kaybetmexdik..ama resmen toplama takımımız var.. Allahın beceriksizi Burak ı arar olduk!.. bu nasıl iş..Şenol Hoca desen ne yapacak hiç fikrim yok.. Lille maçımızı ise şimdiden görebiliyorum..Beceriksiz forvetleri olsa da bizim temiz benzetecekler...Yani bu sene takım toparlasa bile herşeyi kaybetmiş olabilir. Hatırlayın geçen sene de aynı tarihte manisa ya yenildik kendi evimizde ve o maçı o kadar aradık ki! ayrıca resmen tüm düşmanlarımızı haklı çıkarıyoruz beceriksiz ve kötü oynadığımız oyunla.
    Ya nasıl iş hala anlamıyorum yaaaa...valla sıkıldım artık!
    Ağaca yaslanma kurur, insana yaslanma ölür

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vittek'in sakatlanma riskini göze alıp transfer edilmesi ahmaklıktır zaten onu da son çare aldığımız unutulmasın...
      o darbeyi alıp da sakatlanmayacak biri var mı ?
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hakem e bişe demeye gerek yok!!

En az 2 tane net 2. sarıdan kırmızıyı çıkarmadı bize!!!

Biri zokora, biri colman!!!
        Herhalde önemlerini anlatmaya gerek yok!!!

Hakem lehimize bile çalıştı!!

Ama bu a.avcının z.doğanın izinden kasap yetiştirme meraklısı olma gerçeğini değiştirmez!!

(bence de pozisyonda kimsede bir kabahât yok)
        agabey sen ve Mehmet Said Celik renkdasim bana göre bu forumda en gerçekçi üyelersiniz, 1 sen 2 o, bu yorumunu okuyunca da sasirdim simdi açikçasi, çünkü bunlari kimse yazmadi sayfalarca, ve herkes hakeme yüklendi, bir sen çiktin ve bunlari yazdin, alkisliyorum
        amaaa, yine de itirazim var, Zokora'ninkine sari kart verilmezdi bence, öyle aman aman bir hareket degildi bence, zaten top bize geliyordu, onun için agir olurdu, ancak Colman'in yaptigi hareket 2.sariyi gerektirebilirdi evet ; yalniz bu hakem gerçekten berbat hem leyhimize hem aleyhimize saçma sapan kararlarda bulundu, Henrique faul yapmadan faul çaliyor garip bir sekilde, bizim topçu rakibin sirtina dokunmuyor neredeyse ama rakip atliyor yere ve hakem hemen düdügü çaliyor, oysa webo 1-2 defa önce kendisi tutuyordu savvunmacilarimizi, hakem onlara çaliyor faulü, ayriyeten adamlar arkadan sert hareketler de yapti mesela rizvan, hadi eliyle tutsa durdursa neyse de resmen çelme takti Volkan'a, sari bile vermiyor halis hiyari, çok kötü bir hakem, kendini begenmis soysuzun teki...... bizim oyuncular dokununca faul ama can man zayatte kasabi falan girince devam mevam, bizim topçu çalima giriyor rakip ise topa bakmadan oyuncumuza yüklenip onu engelliyo ama hakem devam devam isareti yapiyor bu kadar da olmaz arkadas sanki güresti rakip topçular bugün.........
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kanal'da degil Twitter'da soyledi:

http://twitter.com/#!/fenerlicavus

Twitter hesabi olanlar gerekeni yapsinlar bir zahmet.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ................................
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• ganzilistin yeni videosunu izledim, moralim yerine geldi, bu maç için üzüldüğüm tek şey vittek, nürnbergde oynarken bile hastaydım, burak bundan sonra çok dikkatli olmalı.
              "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

• ömer çavuşoğlu denen rezil ilk oynanacak olan fener Trabzon maçında akacak kanların tek sorumlusudur

Yorum

• fenerlicavus omer cavusoglu

Rakipler yatmayınca Pontusspor mağlup oldu iki maçta bir puan V işareti var ya hani FB nin hakkı yenildikten sonra yapilan acaba ^ mi olacak

YAKARIM LAN BU GEZEGENİ !
                  Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Kulüp dava açmalı lütfen kulüp ile irtibata geçebilen birisi varsa belirtsin ve gereken yapılsın.

Vallahi sinirden elim ayağım titredi.

Kesin vururlar bu iti o lafından sonra söyleyeyim.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• twitter üzerinedn küfretmeyin, engelleyin spam olarak işaretleyin, ekran görüntülerini alın, mahkemeye kadar gitmesi lazım bu işin
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Nerde demiş köpek herif o lafı?

Yorum

• Sahte hesap olabileceğini düşünüyorum. Öyle düşünmek istiyorum. Bir futbol yazarı böyle şeyler nasıl yazar...

Yorum

• Hesap fake olabilir hatta fakedir boşuna gaza gelmeyin.
                              Bordomavi.net

Yorum

• #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X