Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Hakeme bende bişey diyemem , Colman'a kırmızı çıkarsa ağzımızı açamazdık , zaten Serkan ve Colman'ın rakibine girişlerinind bir problem var , adama dalıcakmış gibi geliyorlar sürekli...
    Rakib insafsızca girince onlarında öyle girmesi normal
    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Takım çok kötüydü kim ne derse desin. Sahada boş boş dolaşan 5-6 topçu vardı resmen.

Bunları biraz tokatlayıp kendine getirmek lazım.
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• inter maçını aldık basınında gazıyla Mars'a kadar gittik ne gazmış. Sen gel İBB'ye puan kaybet. Aklım almıyor. Samsunda döşesin bize tam olsun bari. Sen git elaleme puan kaybet karadeniz takımlarından açığını kaybeymek için uğraş.

Sinirden yazamıyorum bile. Falakaya yatırmak lazım bunları...

Yorum

• 1 yıl mı ? Yuh be.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• takım ılk yarıda kopuk kopukda olsa çok ıyıydı.barız kalıtelıydık.2.yarının 55 ıle 75 dk arası mükkemmel baskı kurduk.tek eksık golcu.henrıguenın yerıne pawel olsa daha ıyı olur dusuncesındeyım.mağlubıyet sürprız oldu.kısa zamanda toparlanacağız.panığe kapılmayın arkadaşlar.çünkü en ıyısı bızız
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi
              ... ömer çavuşoğlu bize pontusspor dedi,

şimdi ben buna hangi şekillerde söveyim
              Ciddi olamazsın yayında mı dedi bunu?

Yorum

• Arkadaşlar bağ yırtığı ameliyatı olan futbolcular tekrar sahalara dönebilir. Bunun birçok tanınmış örneği var. Şu an bizdeki Tayfun ve Onur gibi. Vittek eğer böyle bir sakatlık nedeniyle ameliyat olmuşsa, bu onun transferine engel değildir. Tekrar sakatlanması bir şanssızlık olarak görülebilir...
                Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Rakip bana göre çok saygısız. Yahu tamam topa sert oynayabilirsin ona da bişey demem ama topa müdahale ederken azıcık karşındaki rakibini de biraz düşünmen gerekmez mi? Kendi meslektaşına saygısı olmayan oyunculardan kurulu ibb takımı ve böyle oynamasını isteyen bir abdullah avcı. Ayıptır yazıktır günahtır...

Yorum

• Mağlubiyeti hiç takmadım ancak Vittek in sakatlanıp 1 yıl uzak kalması son maçta şampiyonluğu kaptırmışız etkisi yarattı bende hay şansın böylesi beeee
                    Ağasarlı_61

Yorum

• Bi yenilgi sonrası aportta bekleyen "leş kargaları" hemen ortaya çıkmış..Ulan zaten şikeci takımlar haketmedikleri bu ligde oynuyorlar.Buz gibi soğumuşuz bu güzel oyundan bi de siz çıkmayın be!!!!"Ben dememişmiydimci","Şenol İstifa'cı" bu adamdan bi b.k olmaz deyip ilk olumlu hareketinde "t.şağını yerim" deyici Trabzonspor'u sadece iyi gününde destekleyen kötü gününde sırtını dönen bu taraftar kitlesi sizlerden nefret ediyorum......

Yorum

• Hangi kanalda konuşuyor bu adam gidip basalım canlı yayını ?
                        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adam aynı sakatlığı budan önce Ankaragücü ve Lille klüplerinde yaşamış,nasıl eski sakatlığı nüksetmedi diyebiliyorsun.
                          Ya kardeşim adamın aldığı darbeyi görmedin mi? Kaldı ki benfica maçında hayatımda hiç sakatlanmadım diyen Henrique bile bu darbenin 10 da biri kadar ağır olmamasına rağmen aldığı darbeden sakatlanmadı mı? Futbol bu ışte şanssızlık oldu.Ha belki başka biri olsaydı bağ kopmayabilirdi ve bu kadar uzun sakatlanmazdı ama o darbeye göre çok ciddi bir yırtılma ve bizim sağlık ekibini de hesap edersek çok uzun bir süre sakatlık olurdu.

Yorum

• Önce Barış Özbek,şimdi Vittek...Bağ sakatlıkları...
                            Entropi İyidir.

Yorum

• - Ömer cavuşoğlu nerde dedi bunu evet telefon numarası istiyorum hemen ...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• vittek çok sakatlaniyor dedik okadar ama o pozisyonda herkes sakatlanir , hakem allah seni bildigi gibi hapsin ahlaksiz serefsiz yeter artik bu kadar olmaz vittek'in dizinin dondugu pozisyonda IBB'ye faul verildi adam yuh derler ts yonetimi dava açsin futbolcuya hakeme bukadar olmaz zaten forvetimiz yoktu ooof ooof!
                                Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X