sonuctan cok vittekin sakatlandıgına üzüldüm..umarım cok uzun sürmez 2.yarı aramızda olur..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
bu saydıklarınızın içinde ben burak ve halilin ikili olarak oynamasını yeğlerim. çünkü bize koşan ve ayakta duran adam lazım. Henriqe hiç pres yapamıyor. vitekte bana göre bizim takımın forveti değil. biz gidenler arasında sadece selçuğun yerini doldurduk. diğerlerini ararız hele umutu çok ararız. Onun yaptığı presi ve yıpratma olayını 4 forvette yapamaz.İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takima adam gibi buldugunu atan bir forvet alsaydik manisa ve bu mac cok farkli olabilirdi, halil yetersiz, burak kanatta daha verimli, vittek sakatlandi, henrique formsuz
allah yardimcimiz olsun...
Yorum
-
anası kim onun .... _???İlk olarak delete777 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisine şu soruyu sorsun . Ömer çavuşoğlunun anası diyilince akla ne geliyorHerkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
Yaz çavuşoğlu yaz.Sana haddini bildirmeyen ruhsuz Trabzonsporlular varken yazmamak gerizekalılık zaten.3 Temmuzdan beri susan Trabzonspor yetkilileri varken sende haklısın ne diyim.Şehsen sen benim için yerdeki kara fatma böceği kadar değersizsin.Ama NTV seni canlı yayına çıkarır çünkü hepiniz bizansın torunlarısınz...........2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Futbolda dün yok. Doğru çaprazbağ yaralanmaları nüks etmeye müsait oluyorlar. Bunun nedeni de bu bağın içinde ki derin duyuların hasarı sonra sonrasında çalışmaması. Yani önçapraz bağ yaralanması yaşayan herkes hayatı boyunca dizinden tam geri bildirim almadan yaşamını sürdürecek. Bununla birlikte bu sakatlanmayı geçirmiş ve nüks etmemiş bir sürü sporcu var.İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVittek'in sakatlanma riskini göze alıp transfer edilmesi ahmaklıktır zaten onu da son çare aldığımız unutulmasın...
Şimdi Vittek gelmeseydi, İnter maçında korner olmayacak bizde o maçta o golü atamyacaktık belki? Bunu kim nasıl bilebilir?
Bunun yanında çok kısıtlı bir dönemde alınmış bir adam Vittek. Ancak madem böyle durumlarda kulübün dikkatli davranmasını istiyoruz o vakit göz nurumuz Onur'un da sözleşmesi uzatılmasın. Nihayetinde o da aynı derten muzdarip durumda.
Yorum
-
Bu mactan mutlak 3 puan almamız demistim olmadı. Düsündügüm basıma geldi. Niye böyle oldu. Volkanı cıkarıp celustkayıda almakta hangi mantıktır ah be şenol hocam bazen cok iyisin bazende ne yaptıgını sende bilmiyosun?İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.
Yorum
-
Nasil demeye gerek yok ?İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem e bişe demeye gerek yok!!
En az 2 tane net 2. sarıdan kırmızıyı çıkarmadı bize!!!
Biri zokora, biri colman!!!
Herhalde önemlerini anlatmaya gerek yok!!!
Hakem lehimize bile çalıştı!!
Ama bu a.avcının z.doğanın izinden kasap yetiştirme meraklısı olma gerçeğini değiştirmez!!
(bence de pozisyonda kimsede bir kabahât yok)
Sen ilk yari Zayatenin kirmizisini verme sonra gele bana colmana ve zokoraya vermedi
O maci o duruma goturen zaten hakem o ilk hatayi yapmasa senin dediklerin kirmiziler de gundeme gelmezdi...
Yorum
-
yanlış soru babası kim ?İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanası kim onun .... _???
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
çok çok geçmiş olsun ayağın yerdeyken dizin döndüyse kopar malesef.İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 ay önce benimde ön çapraz bağlarım koptu....herhangi bir darbe falan yoktu...koşarken dizim döner gibi oldu...Allah kimsenin başına vermesin...Gerçekten çok acı bir durum...Vittek aynı yerden sakatlandıysa işi çok zor...
bir futbolcu için en az bir yıl kayıp demek.
düşünsene 6 ayda normal hale geliyor, zaten 6 ay sonra ligler bitiyor neredeyse.Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum