Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takım çok statik oynadı bugün özellikle hücum hattımız hareketsizdi istediğimiz boş alanları bulamadık gerekli pas organizasyonlarına da kuramadık takımda iştahsızlık olduğu belliydi bunlar ilerde çalışarak,motive olarak aşılır bu takım gerçekten çok kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip gübenmek lazım ama hepsinden önemlisi bu zeminde ŞL maçları oynamamaız bize zarar verir önümüzde Lille maçı var ve Lille bizden fizik ve tempo olarak önde bir ekip bu zemin onlara avantaj sağlar Lille maçına kadar mutlaka düzelmesi lazım bu zeminin.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• Alan bile iyi oynadi bu mac...

Insallah hep böyle devam eder, yanliz paslari biraz daha erken atmali..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maçı izlemedim ama ilk haftada dediğimin aynısını yine diyeceğim: Bu sezon en büyük düşmanımız maç seçme hastalığı olacak gibi gözüküyor. Önlem almamız gerek
        Usta bu maç manisa maçı gibi değildi bence. Her futbolcu elinden geleni yaptı. Bana göre adrian ve henrike köt oynamalarına rağmen olnlarda elinden geleni yaptılar. Fakat beceriksizlik formsuzluk bu skoru getirdi. Eğer 0-0 a razı olan takım biz olsaydık bu belediyeyi rahat rahat yenerdik. Manisa maçındaki vurdumduymazlık bu maçta yoktu en azından bunu söyleyebilirim.

Yorum

• İlk olarak on target tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayır eleme usulu degıl, 4 takım arasında, sezon içinde topladıkları puanın yarısı ıle basladıkları, mını lıg seklınde olacak..
          Bilmiyodum bunu bu kötü oldu

Yorum

• İnanmayanlar gölge etmesin...
            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• şu ibb nin aldığı 2 haftada 2 galibiyeti ki bunlar gs ve ts ye karşı alınmış, biz alsaydık direk şampiyon ilan edilirdik... helal olsun adamlara lige süper başlangıç yaptılar...
              UYUMA TÜRK EVLADI
              UYUMA UYAN
              30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

Yorum

• Arkadaşlar bırakın Allah aşkına. Samsunspor için hayatının maçı olabilir hafta içinde oynayacağımız maç ama bizim için pek öyle değil. Sonuçta yıllardır alt liglerde sürünen ve bir üst lige yeni çıkmış, ağabeyiyle maç yapacak olmanın verdiği bir heyecan var bu şehirde. Nerde Samsunspor'lu görsem bu maçtan konuşuyor. Ayrı bir heyecanları var tabi. Geçmişini bilmeyen, onları kimin ayakta tuttuğunu bilmeyen Samsunspor taraftarı bırakın sövsünler. Dersanede arkamda oturan çocuk telefonla konuşurken arkadaşına 'çarşamba günü Trabzon'a sövmeye gelicen mi?' dediği zaman onu 2 kelimem ile susturup kulaklarını kızartabiliyorsam bütün sınıfın önünde benim içim rahattır arkadaş.

Yorum

• Takımdan birşey beklemek yersiz bu zamanda.Tam oturmadı kadromuz.

Gelen oyuncular iyi ama buradaki gibi kadroyu yazmaya benzemez .Alışmaları gerek.Biraz zaman verin

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• şenol hocayı çok seviyorum ama takımı oynatamıyor ya ben körüm ya o , alanzinho her aldıgı topu adam geçmeden vermiyor , çogu zaman adam da geçemedigi için her top kayıp olarak geri dönüyor .

şenol hoca uyuma takım pas yapamıyor pas , bu tip kapanan takımları ancak pas yüzdeni yüksek tutarak uyutursun yoksa dan dunla afedersiniz bi bok olmaz
                    Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                    Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                    çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• 2 gün sevinci çok fazla gördüler bize alsaydınız ya hau maçı yaa

Yorum

• Umarım Vittek in sakatlığı ciddi değildir.. Yenilgiden çok bu sakatlık beni korkutuyor.. Bugünkü maçta Vittek in takım için değişmez olduğuna tamamen kanaat getirdim..
                        milyonlarin askisin

Yorum

• ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ayrıca bu playoff sistemi hem futbolcuları hemde taraftarı olumsuz etkildei,ulan gol yiyoruz kimse takmıyor,hatta maçta yanımdaki adam bile gülüyor,ve stadda boştu

yok üsdadım ondan deil inter galibiyeti ve lille macından dolayı kimse ses cıkartmıyor moral bozmak istemiyor...

benim canım yanmıyormu abdullah süzmesine puan vermek.. ama atıyoruz içimize olur böyle maclar kazanırsın kaybedersin her sey olabilir.. artık tepkilerimizi koyarken aşırı kaçmamak lazım..
                            Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak alierhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şu ibb nin aldığı 2 haftada 2 galibiyeti ki bunlar gs ve ts ye karşı alınmış, biz alsaydık direk şampiyon ilan edilirdik... helal olsun adamlara lige süper başlangıç yaptılar...
                              Emir kulları o takımlar
                              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• şu ilk 4 diyenlere şaşıyorum,yahu ilk dörtte iddaan olması için farkın en az üç olması lazımki şmpiyon olma ihtimalin artsın,yoksa 10-15 puanla girersen maçları formalite oynarsın,,,,
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X