Takım çok statik oynadı bugün özellikle hücum hattımız hareketsizdi istediğimiz boş alanları bulamadık gerekli pas organizasyonlarına da kuramadık takımda iştahsızlık olduğu belliydi bunlar ilerde çalışarak,motive olarak aşılır bu takım gerçekten çok kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip gübenmek lazım ama hepsinden önemlisi bu zeminde ŞL maçları oynamamaız bize zarar verir önümüzde Lille maçı var ve Lille bizden fizik ve tempo olarak önde bir ekip bu zemin onlara avantaj sağlar Lille maçına kadar mutlaka düzelmesi lazım bu zeminin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
Alan bile iyi oynadi bu mac...
Insallah hep böyle devam eder, yanliz paslari biraz daha erken atmali..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Usta bu maç manisa maçı gibi değildi bence. Her futbolcu elinden geleni yaptı. Bana göre adrian ve henrike köt oynamalarına rağmen olnlarda elinden geleni yaptılar. Fakat beceriksizlik formsuzluk bu skoru getirdi. Eğer 0-0 a razı olan takım biz olsaydık bu belediyeyi rahat rahat yenerdik. Manisa maçındaki vurdumduymazlık bu maçta yoktu en azından bunu söyleyebilirim.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı izlemedim ama ilk haftada dediğimin aynısını yine diyeceğim: Bu sezon en büyük düşmanımız maç seçme hastalığı olacak gibi gözüküyor. Önlem almamız gerek
Yorum
-
Bilmiyodum bunu bu kötü olduİlk olarak on target tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır eleme usulu degıl, 4 takım arasında, sezon içinde topladıkları puanın yarısı ıle basladıkları, mını lıg seklınde olacak..
Yorum
-
Arkadaşlar bırakın Allah aşkına. Samsunspor için hayatının maçı olabilir hafta içinde oynayacağımız maç ama bizim için pek öyle değil. Sonuçta yıllardır alt liglerde sürünen ve bir üst lige yeni çıkmış, ağabeyiyle maç yapacak olmanın verdiği bir heyecan var bu şehirde. Nerde Samsunspor'lu görsem bu maçtan konuşuyor. Ayrı bir heyecanları var tabi. Geçmişini bilmeyen, onları kimin ayakta tuttuğunu bilmeyen Samsunspor taraftarı bırakın sövsünler. Dersanede arkamda oturan çocuk telefonla konuşurken arkadaşına 'çarşamba günü Trabzon'a sövmeye gelicen mi?' dediği zaman onu 2 kelimem ile susturup kulaklarını kızartabiliyorsam bütün sınıfın önünde benim içim rahattır arkadaş.
Yorum
-
Takımdan birşey beklemek yersiz bu zamanda.Tam oturmadı kadromuz.
Gelen oyuncular iyi ama buradaki gibi kadroyu yazmaya benzemez .Alışmaları gerek.Biraz zaman verin
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
şenol hocayı çok seviyorum ama takımı oynatamıyor ya ben körüm ya o , alanzinho her aldıgı topu adam geçmeden vermiyor , çogu zaman adam da geçemedigi için her top kayıp olarak geri dönüyor .
şenol hoca uyuma takım pas yapamıyor pas , bu tip kapanan takımları ancak pas yüzdeni yüksek tutarak uyutursun yoksa dan dunla afedersiniz bi bok olmazTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca bu playoff sistemi hem futbolcuları hemde taraftarı olumsuz etkildei,ulan gol yiyoruz kimse takmıyor,hatta maçta yanımdaki adam bile gülüyor,ve stadda boştu
yok üsdadım ondan deil inter galibiyeti ve lille macından dolayı kimse ses cıkartmıyor moral bozmak istemiyor...
benim canım yanmıyormu abdullah süzmesine puan vermek.. ama atıyoruz içimize olur böyle maclar kazanırsın kaybedersin her sey olabilir.. artık tepkilerimizi koyarken aşırı kaçmamak lazım..Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
Emir kulları o takımlarİlk olarak alierhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu ibb nin aldığı 2 haftada 2 galibiyeti ki bunlar gs ve ts ye karşı alınmış, biz alsaydık direk şampiyon ilan edilirdik... helal olsun adamlara lige süper başlangıç yaptılar...Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
şu ilk 4 diyenlere şaşıyorum,yahu ilk dörtte iddaan olması için farkın en az üç olması lazımki şmpiyon olma ihtimalin artsın,yoksa 10-15 puanla girersen maçları formalite oynarsın,,,,Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum