Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Inter maçını yenmişsin takım sahaya çıkıyor staddan ses çıkmayacak nerdeyse. O stadda bir şey var ardakaş.
    Ben bıktım yemin ediyorum.Kale arkasına gidiyorum genelde.Maraton'a baktıkça kahroluyorum, hayata küsüyorum.Gol olunca bile ayağa kalkmaya üşenen herifler var..
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• sıkmayın canınızı,düzelir Allahın izniyle
      Entropi İyidir.

Yorum

• tek umutt şenol hoca dır tabi bugun ki değişiklikleri hiç hosuma gitmedi ama tabikide o bu işi benden daha iyi biliyor ondan saygım sonsuz...

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Play-off var,ilk dörde girelim sorun yok zihniyetinden kurtulmamız lazım..Çünkü birinciyle aramızda 10 ve üzeri puan farkı olursa play-off grubuna kalmamızın hiç bir anlamı yok....
          Bu Play-Off sacmaligina son verilmeli, ilk 4 muhabbeti sacmalikdan öte degil...
          1. ciylen 4. cunun arasinda 20 puanlik varsa bu play off durmunda 10 puanlik bir fark demek ve maksimum topliyabilecegin puan 18, 6 da 6 yapman gerekicek ve rakibinde en az yari maclarini yenilmeli...

Yani MAA(L) in sacma neye hizmet ettigi sistemi bir cok insan farkinda degil dogal olarak...
          Sistem karisik ama kaybettigin her puan senin sampiyonluk sansini azaltiyor...

Yorum

• Tekrar yazmakta fayda var..

Play-off grubunda takımların puanları sıfırlanmıyor..Her takım ,normal 34 maçlık sezonda aldığı puanın yarısını play-off grubuna taşıyor..

Bu yüznden bu puan kayıplarını önemsemeyip "play-off grubuna kalalım yeter" mantığından sıyrılalım bir an önce..Çünkü 1. ile aramızda aşırı puan farkı olursa play-off grubuna kalmamızın hiç bir mantığı yok..

Yorum

• Tolga ............................... 5
              Cech ................................ 5
              Mustafa ............................ 5
              Giray ................................ 4
              Serkan .............................. 4
              Zokora .............................. 6
              Colman ............................. 6
              Volkan .............................. 5
              Adrian .............................. 4
              Henrique ........................... 2
              Vittek ............................... 4
              Alanzinho .......................... 3
              Halil ................................. 4
              onur, emek, başkaldırı...
              kendine karşı #direnTRABZONSPOR
              LiverpoolFC

Yorum

• Bu takım samsunu yener herkes rahat olsun panik havası bize hiç yakışmıyor. İddia ediyorum bu takımın mücadele gücü geçen yılkinden daha iyi. Sadece hücumda organizasyon sıkıntısı yaşadık. Oyuncular birbirlerini tanıdıktan sonra bu sorun da kendiliğinden ortadan kalkacaktır. Ligdeki en geniş ve bana göre en iyi 2 kadrodan biri bizde.

Bu arada henrike nin daha çok çalışması gerekiyor. Adrianın da maç içinde daha çok sorumluluk alması gerekiyor. Topla daha iyi olması gerekiyor.

Yorum

• bu sene yerli oyunculardaki alternifsizlik ve bazi yabanci oyunculardaki olabilecek vurdumduymazlik bize ligde cok puan kaybettirebilir simdiden alisalim ara sira böyle kötü sonuclara.

Yorum

• Webo affetmedi beyler.

(UEFA)

Yorum

• Vittek'in sakatlandığı pozisyonu tvden gördüm. Çok büyük ihtimalle ön çapraz bağ yırtığı meydana geldi. Eğer böyleyse en az 6 ay oynayamaz. Tabii geçen sezonda sakatlık yaşamış. Eğer aynı dizde aynı problem olduysa bu süre daha da uzayacak demektir. Umarım yanılıyorumdur...
                      Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Dünya gözüyle iyi bir golcuyle sol kanat oyuncusu görmeden gocup gitcez

Yorum

• He hala Umut olsaydı atardık diyenler.Az önce biri istatistik gösterdi 6 maç 3 gol .

Afedersin ama Trabzonspor 2. yarıdaki macları hep 3 4 mü attı 1-0 1-0 bitti.(Karabük ve G.Antep hariç )

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoca paulo'ya kızmış yine , problem yaşadığı kesin .
                            Ben bundan korkuyordum,forma verince kuruntu yapmışım dedim ama sanki Henrike de sorun var gibi.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben bıktım yemin ediyorum.Kale arkasına gidiyorum genelde.Maraton'a baktıkça kahroluyorum, hayata küsüyorum.Gol olunca bile ayağa kalkmaya üşenen herifler var..
                              Maratonda izleyince bağıramıyorsun ki. Etrafındaki herkes susuyor. Ayağa kalkıp bağırsan herkes sana bakacak birden deliye bakar gibi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Sen bi zamanlar bir daha bu foruma girmeyeceğini felan söylüyordun , sözünü tut bence , zaten İnter maçında top oynamadığımızı söyleyerek bir kahkaha atmama sebep oldun ...
                                Senin adını duymak bile beni kahkahaya sevk ediyor. Sen bana cevap vermeyi bırakta polyanna kitapları yaz lafontenden daha meşur olursun merak etme.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X