Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olur boyle seyler bence de pek takilmamak lazim...

Takim oturacaktir elbet zamana ihtiyac var.

Bnce senol hoca artik serkani sag bkte kullanip turk kontjyanini doldurcagina sola ferhati denesin...

Vittegin sakatligi kotu oldu.. Cok guzel duvar oluyordu ama olsun.. İlkyari 33-35 puana bn raziyim

Yorum

• ............... çocuğu Aykut kocaman konuşuyo NTV. ulan ibnler Şenol hocayı bir kere davet bile etmediniz oralara. alın lan liginiz sizin olsun PİSLİG

İnteride yenen bu çocuklar İBB yede yenilen bu çocuklar. Hep destek Tam destek

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umut Bulut gitsin doğru dürüst gol pozisyonu bile bulamayız diyordum, haklı çıkmanın keyfini yaşıyorum.

Bazı arkadaşlar hala kabullenmek istemiyorlar.

6 maç 3 gol istatistikle oynuyoruz.
        yaa bi git kardeş..ne umutu bugün takım umut bulut doluydu? sahda yeterince umut vardı(mustafa yumlu, henrique, serkan) hala umut bulut diyorsunuz..merak etmeyin çok saklamazlar toluese de en geç devre arasında yollarlar.
        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• 45 Misafir şuan inanın sizin kadar mutluyuz. Sizin olduğunuz bu kirli,şikeli ligler umrumuzda bile değil. Bu arada biz İnter maçında da şike yapmıştık değil mi angut ta yazıyordunuz şimdi hatırladım puahha
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Tascaynar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol Güneş mükemmel ötesi değil bazı taraftarların tepkisini anlayabiliyorum eleştirebilirler tabii ki.Arkadaş bazı taraftarlarımızı anlamak mümkün değil.Onlara hep başarı olacak,hep kazanacağız ooo o zaman bilmem kadro iyi şu iyi bu iyi ama bir yenildin ya hemen başlarlar konuşmaya.Bu tipteki taraftarların bir kısmını da stadda görmek mümkün hemen bir başarısızlıkta sahaya bir şey atan,bir daha maça gelmem diyen gelmeyin kardeşim.İyi gün taraftarlığı yapacaksanız hiç yapmayın.O yüzden kaç yıldır deplasmanda daha başarılıyız.Bir takım ev sahipliğini avantaja çeviremez mi?Böyle taraftarlık oldukça çeviremez tabii ki!
            noktasından virgülüne sonuna dek katılıyorum
            Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o maçların hepsinde yanlış oyuncu değişikliği yapıyordu tüm maçları izleyen biri olarak bunu söyleyebilirim.. burak ve jaja sağolsun geçen yılı onlar kurtardı haa birde onur ve tolga.. 1-0 öne geçip defansa yatarak maç alıyorduk her maçı zor tamamlıyoduk kalecilerimizle.. neyse daha uzatmayacam inş. bu sene aynı şekilde devam ederde bu sefer vermeyiz şampiyonluğu sonradan.. nede olsa alışık bu takım.. şenol güneşten çok yönetimin suçu takıma topçu almamak orası ayrı..

Türkiye Kupasini sen mi kurtardin? Yada Süper Kupayi?

Senol Günes bu takimi bu sistemde sampiyon yapamiyorsa kimse kolay kolay yapamaz. Nokta.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Tascaynar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol Güneş mükemmel ötesi değil bazı taraftarların tepkisini anlayabiliyorum eleştirebilirler tabii ki.Arkadaş bazı taraftarlarımızı anlamak mümkün değil.Onlara hep başarı olacak,hep kazanacağız ooo o zaman bilmem kadro iyi şu iyi bu iyi ama bir yenildin ya hemen başlarlar konuşmaya.Bu tipteki taraftarların bir kısmını da stadda görmek mümkün hemen bir başarısızlıkta sahaya bir şey atan,bir daha maça gelmem diyen gelmeyin kardeşim.İyi gün taraftarlığı yapacaksanız hiç yapmayın.O yüzden kaç yıldır deplasmanda daha başarılıyız.Bir takım ev sahipliğini avantaja çeviremez mi?Böyle taraftarlık oldukça çeviremez tabii ki!
                Hep kazacanağız değil...

Sene başından beri inter maçının ikinci yarısının 20 dakikalık bölümü dışında, buna benfica bilbao ve manisa maçı da dahil top oynamadık!!

Hani hep kazanalım falan da.

Sene başından beri 5 maç yaptık.
                2 mağlubiyet, 2 beraberlik 1 galibiyet...

Bu yerli kadrosunun lige yetersiz olduğunu anlamak için nostradamus olmaya gerek yok!

Ekstra not :

Play-off a her türlü kalırız diyenler var. 10-15 puan farkla play-off a kalınca pek bi anlamı kalmıyor!!
                Çünkü ligde topladığın puanlara göre başlayuacak o play-off grubu!!

Yorum

• beyler şunuda düşünün takım daha yeni ben hala zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum takımın.

bu arada takım hem lig hem ş.ligi ni kaldıramıyor sanki
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi doğru diyon zaten ligin keyfini de kaçırdılar.Play off yüzünden kaybettiğimiz puana bile üzülmüyorum.Yalnız fener liderken ve ligi lider bitirmek üzereyken CAS üyesinin dediği gibi play off iptal olabilir mi? Ben açıkçası bu federasyondan herşeyi bekliyorum.
                    Bir kulüp cikip mahkemeye verirse her şey olur
                    Fenerasyonun elinde değil mahkemenin elinde
                    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Şenol Hocam iyi ki senin gibi antrenörümüz var
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İçimden geçenleri şuan yüzüne söylemeyi acayip isterdim
                        Sen hala BMN'demisin?..

Yorum

• Çok kötü bir futbol ve kötü bir skor,

Futbolcularda taraftar gibi kendisini Çok büyük sanınca hatalarını fark etmeyince. Sonuç böyle olur..

Bir uyarı da COLMAN ıkıncı sarıdan atılmadıysa hakeme dua etsin..
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• 1-2 oyuncu dışında hepsi çok isteksiz ve kötüydü. Aynı şekilde Manisa maçında da böylelerdi. Anlamak gerçekten çok zor.

Yorum

• Sorun Konsantrasyon. Ciddiye Almıyor Futbolcular Bu Kadar Basit.

Yumlu-Yeteneksiz
                              Volkan-Bencil
                              Henriqe-Umursamaz
                              Serkan-Bitik

Sonuç 0 puan .

Halil Yine Çabalayan Sayılı Oyunculardandı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X