İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
Böyle işteİlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavunma hattı ve dahi önündeki defansif orta alan oyuncusu geçen seneden çok farklı oyuncularla kurulu . Zaman vermeden , "olmayacak böyle" demek , ancak eleştiri sahibinin insafını gösteriyor .
Şu oyuncu gerekliydi , bu alınmasaydı daha iyidi gibi laflar için de artık geç . Hepsini aynı dercede sahiplenmeli destek olmalı . Bunu yaparkende , transfer başlığında zamanında bir şeyler anlatmaya çırpınan arkadaşların ağızlarına tıkılan laflar ufaktan anımsanmalı ki , gelecekteki davranışlarımız daha tutarlı seyretsin .
Futbolda başarıyı etkileyen çok fazla faktör var . Taktiksel konular , bireysel fiziki-kondisyonel durumlar , duygusal etkileşim vesaire ... Taraftar olarak futbolcuların kondisyonunu yükseltebilir miyiz ? Peki hocaya taktiksel olarak öğüt verme durumumuz olabilir mi ?
Yapabileceğimiz en önemli katkı , işin duygusal tarafına olacaktır . Üstelik takım oyuncularının ve teknik kadronun kötü bir lig başlangıcının ardından buna büyük oranda ihtiyacı varken , bundan kaçmak bize yakışmaz . Yani başkalarının aldığı sorumlulukları eleştirirken , azıcıkta kendimize bakalım . İşimize bakalım .
Lütfen transfer dönemi açılanana kadar kılıçlarınızı kınında saklayın . Herkese iyi akşamlar .

iyi akşamlar güzel insan,
bana da musade,benden de iyi akşamlar diğer güzel kardeşlerime.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Aynen karamsar olunacak bir durum olmadı manisa maçı gibi değildik. Ben de düzeleceğini düşünüyorum.İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler ben bugün nedense pek karamsar olamıyorum nedense... Manisa maçında çileden çıkmıştım ancak bugün genel olarak takımın performansından memnunum... Henrique etkisiz hazırlık maçlarındaki görüntüsünden uzak...Birde hücum varyasyonlarında takımda anlaşmazlık göze çarpıyor ilerleyen maçlarda bu da ortadan kalkacaktır...
Yorum
-
Kimse taraftara suç atmasın,bırakın boş lafları taraftar gayet iyiydi bugün.Taraftar demek deli gibi bağırmak değildir sadece,avrupada zaten bunun başka bir örneği yok.Taraftarlık takımın formasını almak,kombinesini almak,dergisini almak ile ifade edilir.Bizim taraftar anlayışımız maç boyu lalalalalalalay yapmak,yeterki llaylaylaylya yapsın maça bedava girmesi önemli değil.
Yorum
-
İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevittek bir yıl yok
kynk : maraton
Sözlesmesini dondurmak lazim o halde yoksa verecegimiz 1.1 Mio. Euro ya yazik.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bu kötü haber işte...İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevittek bir yıl yok
kynk : maraton
Yorum
-
Polemik yaratmak istemiyorum ama İstanbul'da olunca bir daha asla İstanbul'daki taraftara sitemde bulunmasını istemiyorum .İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeee kardeşim ne olmuş...maratonda belli bi kesim bağırmıyor diye trabzonsporun merkezini istanbula mı taşıyacağız...bunu konuşacak durumda değiliz ama şunu bilmeni isterimki kapalı dışında stad yine fulldu...ve takım biraz daha canlı oynayabilsydi taraftar da daha ateşli olabilirdi...herşeyden istanbuldaki taraftara pay çıkarma...
Taraftar ateşlemesi gerekirdi.Sadece bu maclık değil bu görüntü
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
kardeş ben ortopedi uzmanıyım, inan bana dizinin darbe aldığı andaki pozisyonu hiç iyi değildi.İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir arkadaşım vittekin pozisyonunda bağ kopması filan demiş. Doktor değilim ama bana göre en fazla esneme filan olmuştur. 1-2 hafta sonra geçer gibi geliyor.
Trabzon-Sürmene-Muratlı
Yorum
-
- Abdullah avcı denen şerefsiz bu ligde hala Hocalık yapabiliyor , kimse bana İBB top oynuyor felan demesin , nerde kazma varsa topluyor takıma son ana kadar bekliyor , hep aynı taktik...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum