Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su hakem cileden cikarti bizi birda su serefsiz zayate nin foulunu birakin onlara foulu caldi.......inanilir gibi degil
    Kim verecek Vittekin hesabini simdi ???
    Nasil adam gibi PFDK Buraka cezayi kestise , bizde Zayateden 5 mac ceza bekliyoruz.....

Yorum

• "Engin Baytar gibi oyuncuları yerden kaldırmamak lâzım" Abdullah Avcı. Adamın zihniyetini çok net bir şekilde özetliyor bu cümle.

Zihniyete bak seni Gargamel seni...
      Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• pozisyonu görmedim bir şey diyemem...Ancak diz bağının kopması darbeye bağlı olabilecek bir durum mu..Zeminle alakalı da olabilir..Yere yanlış basmış olabilir...
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daha da komiği çapraz bağları bir yıl önce kopmuş adamı transfer etmemiz.
          O konulara girmiyorum, girmek istemiyorum. Elimizdeki kadroya sonuna kadar sahip çıkmak istiyorum, içimdekileri dışarı yansıtmamaya çalışıyorum. Başka bir şey gelmiyor elimden.
          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beddua ediyosun sen bir nevi topçuya nerden biliyosun sen bu adamın böyle bir darbe alacağını hayırdır erdin mi ?
            Sen zaten Vittekin sakat olduğunu bilmiyorsan bu foruma bir daha girme,çünkü senin futbollan alakan yok.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben ve 2-3 arkadaş burda Vittek sakat topçu 4 maç oynayamaz bu sene dediğimiz zaman bizi düşman ilan edenler,mesajlarımızı silen yöneticiler nerde şimdi merak ediyorum,ben onlarlan öbür dünyada yüce Allah huzurunda hesaplaşacağım.
              Evet renktas senden özur diliyoruz...
              Senin gibi zeki, süper zeka bir insanij lafini nasil dinlemez yönetim, kendi düsen aglamaz deyip suclariylan kendilerini bas basa birakalim bence...

Adam bir kasap tarafindan sakatlaniyor ve senin gibi cok bilmisler bunu aylar önce biliyordunuzbhelal olsun vallah, gelicegi görebiliyorsunuz baska kehanetleriniz varmi...?

Yorum

Ben ve 2-3 arkadaş burda Vittek sakat topçu 4 maç oynayamaz bu sene dediğimiz zaman bizi düşman ilan edenler,mesajlarımızı silen yöneticiler nerde şimdi merak ediyorum,ben onlarlan öbür dünyada yüce Allah huzurunda hesaplaşacağım.
                Yahu arkadaş nasıl da hemen akbaba gibi saldırıyorsunuz.Adamın eski sakatlığı mi nüksetti? Yok, durup dururken mi sakatlandı? O da yok.Çok ciddi bir darbe aldı üstelik ayağı yerdeyken yan bağlarına çok sert darbe aldı sakatlandı.Yani kim olursa sakatlanırdı o pozisyonda.

Yorum

Sen zaten Vittekin sakat olduğunu bilmiyorsan bu foruma bir daha girme,çünkü senin futbollan alakan yok.
                  Benim hiçbir alakam yok futbolla buyur sen izle sen yorumla ama laflarını adam gibi seç !
                  Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Hakem e bişe demeye gerek yok!!

En az 2 tane net 2. sarıdan kırmızıyı çıkarmadı bize!!!

Biri zokora, biri colman!!!
                    Herhalde önemlerini anlatmaya gerek yok!!!

Hakem lehimize bile çalıştı!!

Ama bu a.avcının z.doğanın izinden kasap yetiştirme meraklısı olma gerçeğini değiştirmez!!

(bence de pozisyonda kimsede bir kabahât yok)

Yorum

• senol hocaya istifa diyen beyin..zlere "selam" gonderiorum,iki tane direkte patlayan top ,sansizlik var nasil inter macinda sansli isek, daha once de yazdim baska akli basinda olanlar yazdi ; takim yeni ikinci devrenin ortalarina kadar cok fazla sey beklemeyin,belediye tas gibi takim bu sene surpriz yapabliir
                      En son memmedaga tarafından düzenlendi; 17.09.2011, 23:59.
                      sakin olun...

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben takıma güveniyorum. Bu takım playoff deil bana göre lider bile bitirebilir. Her takım puan kaybedecektir. Bu takım rayına oturacaktır herkes sakin olsun. Daha 2 hafta geçti önümüzde 32 hafta daha var.

Bir arkadaşım vittekin pozisyonunda bağ kopması filan demiş. Doktor değilim ama bana göre en fazla esneme filan olmuştur. 1-2 hafta sonra geçer gibi geliyor.
                        Agzini yiyeyim samet, bi panige kapilmayan sen ile ben kaldik bu diyarda, 2. haftadayiz, Inter e karsi oynamissin, belediyeyi yari sahasina haps etmissin, 2 topun direkten dönmüs, adamlar orta sahani geçtikleri an bir elin parmaklarini geçmez, ve felaket tellalligi yapan bir taraftar kitlesi. Keske yavas yavas ingilizler gibi futbolda kaybetmeninde takimlar için oldugunu unutmasak, kazanincada sampiyon olmadigimizi idrak etsek, devler ligi dev gördü havasina girmesek, etrafa zafer isaretleri dagitip düsman üretecegimize, biraz daha disa dogru sempatik bir hava versek, alanzinho bir messi olmadigini anlasak vs. vs. .
                        Aradaki puan farki 5, yeni sisteme göre 2, kazan fenere çik üstüne, Sampiyonlar ligine arka kapidan girenlerden degilde olmasi gerektigi gibi girenlerden ol.

Yorum

• bu çok kötu oldu yenildiğimize bile bu kadar üzülmemiştim baya ümitliydim Vittekten yazık oldu

Yorum

• Bize mücadele eden ve teke tek de genel itibariyle affetmeyen forvet lazım
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Biz bu Yöneticilere daha ne kadar tahammül edecegiz
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Deli olacam arkadaş ya adamın yan bağları kopuyor. Ne faul var ortada, ne bir kart.

Hatta faulu de karşı tarafa verdi yanlış hatırlamıyorsam

Çok yazık çok.

Çok da iyi futbol oynuyordu, çok faydalı olurdu bu takıma.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X