Nerde lan bu adam ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
çapraz bağ ne demek, nerede bulunur nasıl kopar...İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepozisyonu görmedim bir şey diyemem...Ancak diz bağının kopması darbeye bağlı olabilecek bir durum mu..Zeminle alakalı da olabilir..Yere yanlış basmış olabilir...
bu sorular için ufak bi bilgilendirme yapmıştım vaktiyle.
merak edenler bakabilir...
Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ağzınızdan olumlu bir şey çıkmıyor ki zaten. Hep negatif hep negatif. Biz söylemiştik de bilmem ne. Ne geçti elinize söylediniz peki ?İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ve 2-3 arkadaş burda Vittek sakat topçu 4 maç oynayamaz bu sene dediğimiz zaman bizi düşman ilan edenler,mesajlarımızı silen yöneticiler nerde şimdi merak ediyorum,ben onlarlan öbür dünyada yüce Allah huzurunda hesaplaşacağım.
Sen ve 2-3 arkadaş burada Colman'a da yıllardır saydırıyorsunuz. Bunu da biliyoruz.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Sen ve o çok ileri görüşlü 2-3 arkadaşın, Allahın yarın bizlere neler yaşatacağınıda biliyordur.Zahmet edip paylaşırlarmı:::::::::::İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ve 2-3 arkadaş burda Vittek sakat topçu 4 maç oynayamaz bu sene dediğimiz zaman bizi düşman ilan edenler,mesajlarımızı silen yöneticiler nerde şimdi merak ediyorum,ben onlarlan öbür dünyada yüce Allah huzurunda hesaplaşacağım.
Yahu bu gece kimse normal düşünemiyor galiba....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
ne abdullah avcıya ne zayetteya kızabiliyorum buna izin verenlere kızıyorum kimi onuru sakatlar hakem onura kalk diye bağırıp maçı yavaşlatma der kimi burağın burnunu ne bilim kafatasını kırar adam beyin kanaması riski geçirir hakem gene bize patlar şuana kadar ben tekme yiyipte bağırsak enfeksiyonu geçireni pek görmemiştim ama hakeme göre oda normalTrabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
Adamın bir tweetide şöyle ;
fenerlicavus omer cavusoglu
Yani PKK dedinmi akla GS gelir renkleri bile uyarEski kullanıcı adı emre611967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum