Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• suçlu kim..
    Bu maçın kaybedilmesinde belirleyici üç önemli unsur var..
    birincisi sahanın zemini..bu sahada top oynatmak kimin fikriyse cevabını çok kötü bir şekilde aldı..saha resmen tarla gibiydi yayla çimeninde oynansa vallahi paslar daha düzgün yerini bulurdu..
    İkincisi yönetimin paragözlüğü..
    Be adamlar sizin haliniz vaktiniz yerinde olabilir ama 50 lira gündelikle veya asgarı ücretle çalışanlar için çok büyük paradır..maça gidenlerin çoğuda ya öğrenci yada bahsettiğim kesimdir..bu fiyat politikanızı biran önce düzeltin sabah akşam beddua almayın..
    Üçüncü etken ise malesef taraftarımız..
    herşeye rağmen ne yapıp edip ilk maçta tribünleri tıka basa doldurmalıydık..
    maraton tribününün sesini maç boyunca bir kez duyabildik..aylar sonra avniakere çıkan takım böylemi karşılanır böylemi desteklenirdi..

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bakıyorumda jaja yı arar oldu millet. ne selçuk ne egemen nede diğerleri, jaja gitti takımın kimyası bozuldu.

dün maçın başlarında volkan adrian a güzel bir pas çıkardı, adrian topu aldı sürdü sürdü.. aut

işte o pozisyonda aklıma jaja geldi, jaja o pozisyonda topu alır at gibi koşar kaleyi bombalardı o golü atardı. şenol hoca alemci diye yolladı adamı ama bu tercihi yüzünden olan bize oldu. sahada dün bakıyorum rakip için baş belası olacak tek bir oyuncu yok.

5.2m € verip aldığımız adrian sahada kayboldu gitti 4.5m € saydığımız henrique mahalle topçularından beter durumdaydı, bu kadar para verip aldığımız adamların sahada ekstra birşeyler yapmaları lazım, bunların yaşlarıda genç ! 30 yaşındaki zokora kadar savaşmıyorlar. erkenden maç seçmeye başladılar şu problemi en kısa zamanda çözmeliyiz yoksa milyoncuklar elimizde patlayacak.
      ama Adrian'in "is ahlaki" var
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• geçen sene takımın oyunu kontrol etmesindeki en önemli etken jaja idi
        adam hem sırtı dönük olarak top alıp dağıtıyordu hem de çokca faul alarak oyunu karşı yarısahaya yıkmamızı ve duran toplardan bolca pozisyona girmemizi sağlıyordu ayrıca çok kötü oynadığı maçlarda dahi birşey yapıp ya gol atabildi yada asist yapabildi
        bu sayede hücumda 4-2-4 gibi oynasakta orta sahamız sırıtmıyordu bu sene ne oldu peki
        burda pek beğenen olmasa da enginin de geçen sene orta alana ne kadar yardım ettiğini takımın top alışverişinde ne kadar önemli rol oynadığını daha iyi anlıyoruz
        jaja yerine adrian oynayınca malesef tam bir kontra takımı oluyoruz rakip takım oyunu kendi sahasında kabul etmedikçe bizim bilinçli olarak oyunu rakipsahaya yıkmamız bu oyun sistemi ile çok zor
        ayrıca bu takımın oyun sistemi kanatların etkili olarak kullanılması ve oyunu yaymaya yönelik iken kanatları kullanamıyor isen maçın içinde değiştir sistemi dön 4-3-1-2 ye kanatları kullanma inadı nedir anlamak mümkün değil sanki gareth bale ile alexis sanchez bizim takımda da ondan kanatlardan oynamaya çalışıyoruz ben geçen sene attığımız gollerin ezici bir çoğunluğunun göbekten yaptığımız ataklar ile olduğunu hatırlıyorum niyeyse
        ama bu takımın başında takıntıları tavan yapmış bir hoca bulundukça malesef fazla birşeyin değişeceği yok
        disiplinsiz adam diyerek yolladıklarını aramaya başlarsın ondan sonra daha 2. haftada

Yorum

• dikkatimi çeken de su, hele bu sene çogu topçunun yerine oynatabilecegimiz bir o kadar etkili topçular varken, neden Senol hoca yeteri kadar elestirilmiyor anlamiyorum, biz degil miydik zamaninda Ersun Yanal'a neredeyse söven ? sirf Selçuk'ta israr ediyor diye ? yok torpilli yok bilmem ne demedik mi ?? peki bu Serkan'daki israr nedir ?? Senol hocanin bir bildigi vardir laflarindan da biktim usandim nefret eder hale geldim, bu nedir arkadas yaaa, topçular suçlu da hoca suçsuz mu ?? topçularda da var ruhsuzluk isteksizlik ama Senol hoca neden kenardan dogru dürüst talimat vermiyor bagirmiyor çagirmiyor, Alanzinho vurdu direkten döndü ama onun haricinde hele oyuna girdikten 10dakika sonrasindan itibaren saçmaladikça saçmaladi, orta alana topu çikaracagina gitti tek basina taç çizgisine saçma sapan sekilde topu kaptirdi, gitti aut çizgisinden adam geçmeye çalisti, gitti pas vermek istedi ama resmen rakibe vurdu topu, pas veriyor Jaja gibi yapmak istiyor verdigi yere bakmiyor ama sen Jaja misin be manyak ?? ama Senol hocamiz 1 kere kalkip bagirip firça atti mi ?? o bücüre at bir firça bak bakalim nasil kosuyor nasil mücadele ediyor, adam rahaat o kadar hata yapmasina ragmen ne uyari ne bir sey, devam ediyor hatalarina, Henrique desen ayni, benfica'ya karsi falan o iyi savunmacilara karsi bile is yapti çalim atti siyrildi, ama son 2-3 karsilasmadir yine Trabzon'a gelen topçularin yakalandigi hastaliga bulasti = tarz degistirme ^^ ulan Henrique hele dün var ya ayni Vittek gibi oynadi Tekke gibi oynadi, aldi topu açti ellerini kollarini, basketbolcu gibi topu korudu, 10saat bekleyip pasini verdi, çogu zaman da topu kaptirdi, bu ne biçim rezilliktir arkadas ???? biktim su bize gelen topçularin acayip acayip degismelerini, bunda en iyi örnek M.Keçeli, adam Denizli'de hiziyla çalim atmadigi adam kalmazken, bize geldi geçebildigi adam sayisi 0, bir kere siyrildigini görmedim o sigirin...... patladim yine yaaaa

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aaaa öle deme Fatih
            Barış Özbek niye alındı..
            Ey gidi ey sakat adamı aldılar..
            selçuk,ceyhun,engini ver barışı al bari para yerine m.sarp ve ayhanı alsaydık tam olsaydı

kötü transfer politikası devam ediyor. kızılaydan ayrılan tekin başkanı yönetimde görmek isterim
            tatanga

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dikkatimi çeken de su, hele bu sene çogu topçunun yerine oynatabilecegimiz bir o kadar etkili topçular varken, neden Senol hoca yeteri kadar elestirilmiyor anlamiyorum, biz degil miydik zamaninda Ersun Yanal'a neredeyse söven ? sirf Selçuk'ta israr ediyor diye ? yok torpilli yok bilmem ne demedik mi ?? peki bu Serkan'daki israr nedir ?? Senol hocanin bir bildigi vardir laflarindan da biktim usandim nefret eder hale geldim, bu nedir arkadas yaaa, topçular suçlu da hoca suçsuz mu ?? topçularda da var ruhsuzluk isteksizlik ama Senol hoca neden kenardan dogru dürüst talimat vermiyor bagirmiyor çagirmiyor, Alanzinho vurdu direkten döndü ama onun haricinde hele oyuna girdikten 10dakika sonrasindan itibaren saçmaladikça saçmaladi, orta alana topu çikaracagina gitti tek basina taç çizgisine saçma sapan sekilde topu kaptirdi, gitti aut çizgisinden adam geçmeye çalisti, gitti pas vermek istedi ama resmen rakibe vurdu topu, pas veriyor Jaja gibi yapmak istiyor verdigi yere bakmiyor ama sen Jaja misin be manyak ?? ama Senol hocamiz 1 kere kalkip bagirip firça atti mi ?? o bücüre at bir firça bak bakalim nasil kosuyor nasil mücadele ediyor, adam rahaat o kadar hata yapmasina ragmen ne uyari ne bir sey, devam ediyor hatalarina, Henrique desen ayni, benfica'ya karsi falan o iyi savunmacilara karsi bile is yapti çalim atti siyrildi, ama son 2-3 karsilasmadir yine Trabzon'a gelen topçularin yakalandigi hastaliga bulasti = tarz degistirme ^^ ulan Henrique hele dün var ya ayni Vittek gibi oynadi Tekke gibi oynadi, aldi topu açti ellerini kollarini, basketbolcu gibi topu korudu, 10saat bekleyip pasini verdi, çogu zaman da topu kaptirdi, bu ne biçim rezilliktir arkadas ???? biktim su bize gelen topçularin acayip acayip degismelerini, bunda en iyi örnek M.Keçeli, adam Denizli'de hiziyla çalim atmadigi adam kalmazken, bize geldi geçebildigi adam sayisi 0, bir kere siyrildigini görmedim o sigirin...... patladim yine yaaaa
              Serkanın yerine adammı var oynatacak..Celutska var oda yabancı kontenjanı sorunu yapıyo..Yerli olarak bi Tayfun var oda sakat..

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serkanın yerine adammı var oynatacak..Celutska var oda yabancı kontenjanı sorunu yapıyo..Yerli olarak bi Tayfun var oda sakat..
                Artık Serkan'ı zorlamanın manası yok diye düşünüyorum bende...
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  geçen sene takımın oyunu kontrol etmesindeki en önemli etken jaja idi
                  adam hem sırtı dönük olarak top alıp dağıtıyordu hem de çokca faul alarak oyunu karşı yarısahaya yıkmamızı ve duran toplardan bolca pozisyona girmemizi sağlıyordu ayrıca çok kötü oynadığı maçlarda dahi birşey yapıp ya gol atabildi yada asist yapabildi
                  bu sayede hücumda 4-2-4 gibi oynasakta orta sahamız sırıtmıyordu bu sene ne oldu peki
                  burda pek beğenen olmasa da enginin de geçen sene orta alana ne kadar yardım ettiğini takımın top alışverişinde ne kadar önemli rol oynadığını daha iyi anlıyoruz
                  jaja yerine adrian oynayınca malesef tam bir kontra takımı oluyoruz rakip takım oyunu kendi sahasında kabul etmedikçe bizim bilinçli olarak oyunu rakipsahaya yıkmamız bu oyun sistemi ile çok zor
                  ayrıca bu takımın oyun sistemi kanatların etkili olarak kullanılması ve oyunu yaymaya yönelik iken kanatları kullanamıyor isen maçın içinde değiştir sistemi dön 4-3-1-2 ye kanatları kullanma inadı nedir anlamak mümkün değil sanki gareth bale ile alexis sanchez bizim takımda da ondan kanatlardan oynamaya çalışıyoruz ben geçen sene attığımız gollerin ezici bir çoğunluğunun göbekten yaptığımız ataklar ile olduğunu hatırlıyorum niyeyse
                  ama bu takımın başında takıntıları tavan yapmış bir hoca bulundukça malesef fazla birşeyin değişeceği yok
                  disiplinsiz adam diyerek yolladıklarını aramaya başlarsın ondan sonra daha 2. haftada
                  çok iyi yazdin ekleme yapmak istiyorum, dün kanatlara yaydik ya oyunu, bakiyorum Halil mesela topu veriyor kanattakine, durdugu yerde kaliyor kipirdamiyor, girmiyor ceza sahasina belki top gelir diye, ben kendisini Inter karsilasmasinda da begenmedim, aralara hiç ama hiç kaçmadi, kaç firsat yakaladik tam Halil kaçabilecekken yerinde durdu ve firsat gitti, hele bir ara ani çikis yapmistik ilk yari, hücuma gidiyoruz, Colman aldi topu saga dogru gidiyor, Halil biraz göbege kaysa top istese, Colman ona topu verip Halil'i bombos sekilde topla bulusturup firsat dogmasini saglayacakti, ama yok Halil gitti saçma sapan bir yere takim arkadasina bakiyor böm böm olacak is degil...
                  ve dün iste, Adrian veya Alanzinho veya Zokora, göbekten delme girisimleri oldu bir kaç defa, ama gel gör ki ne Halil ne de Volkan veya ne bileyim digerleri, kimse içeri kat etmedi, mal gibi kenarda beklediler, hele Halil, ulan zaten hizlisin kos içeri topu iste yollasinlar, Halil bazen göbekten geldi siyrildi takimi ayaga kaldirdi ama onun haricinde yapmasi gerekenleri yapmadi, 0'i yaaa, kenarda bekliyor bosbos, sanki oradan firsat dogacak gol atacak, girsene içeri, yok

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak geldiginde bakacam oynayacak mi Serkan, ayni takimi al Serkan'i Celustka'yla degis, Henrique'yi de Burak ile, bak bakalim yabanci sorunu oluyor mu.... hem Serkan ikinci yari girebilir hem daha diri olur daha iyi olur, Burak veya Volkan'in yerine de Henrique, böylece yine yabanci sorunu olmaz

Yorum

• Sabirli olun 2 mac izleyip kesin kanaat bildieyin, herseu daha guzel olacak yeterki destek olalim.
                      Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Serkan'ın sağ açığa geçtiği anda zaten maç benim için bitmişti.

Yorum

• durun bakalım takım iyi olacak,moral bozmak yok...
                          Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• acizane kendi fikrim inşallah yanılıyorumdur ama henri den topcu felan olmaz ne pozizyon takibi var ne aldığı adam gibi kullanıyor serkan ve alan bu takımda yedek olur ancak tabii yerlerine başka iyi topcu gelirse yedek bile olamazlar gözler kazma denen umutu arıyor ve tabiki BURAK ı bakalım TFF bu hafta burak a ne ceza verecek tribünde kötü tezahuratdan dolayı bir maç ceza ...........

ama yinede herşeye ve herkeze inat yine iyi olacaz VİTEK e geçmiş olsun ....
                            En son erol-61 tarafından düzenlendi; 18.09.2011, 14:59.

Yorum

• mustafa yumlu ve giray'ın yan yana oynamasının sonuçlarını dün akşam gördük..
                              bunun tekrarlanması halinde neler olabileceğini düşünmek istemiyorum..

Yorum

• Bu takimda cok buyuk klas elamanlar yok eger iyi seyler yapacaksak takim gibi takim olmamiz lazim kapanan rakipleri cozmekte zorlaniyoruz sol taraf felc sag tarafta volkan birseyler yapmaya calisiyor serkan gayretiyle sifira kadar giriyor ama son paslari adresi bulmuyor ortadan rakibi verkaclarla cozme sorunumuz devam ediyor top kayiplarindaki geri donusler takimin enerjisini tuketiyor zokora son ceyrekte oyundan dustu bu takim iyi takimlara karsi iyi sonuclar alabilir ama ligimizde gol sikintisi cekmeye devam ederiz zaten alanzinhonun sonradan oyuna girip tek basina birseyler yapmak istemesi takim olarak henuz hazir olmadigimizin bir ispati

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X