Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Manisa ve Belediye maçında gördüğüm şuki biz bu sene gol atmakta çok zorlanacağız sanki. Burak olduğu zaman bunu bi şekilde başarırız ama olmadıgı maclarda cok saç baş yolabiliriz. Beğenilmeyen umutu çok ararız gibime geliyor.
    gecen senede öyleydi. golatma taktiğimiz yok.bütün mesele bu.

Yorum

• Öyle böyle degil.

Teknik heyet icerdeki maclara bir cözüm bulmali. Duran toplari bile olumlu kullanamiyoruz. Neden calisilmiyor?
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Erdinç Dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        pazartesi oynayıp salı günü lille maçına çıkmak ne kadar mantıklı sizce?
        Lille maçı bu hafta değil...
        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Selamlar,
          Sorunumuz takımın nasıl oynadığı değil, taraftarın nasıl oynamadığı olması lazım aslında...
          Bu konu takımın nasıl oynadığından elli kat daha önemlidir ki bir kaç hafta içinde takım oturur gene oynar. geçen sene küme düşen gs bile bazı maçlarında bizden çok taraftar toplamıştı, biz bu stadı dolduramıyoruz...
          Bir anket ile şehirde bir araştırma yapalım insanlar neden maçlara gitmiyor diye...Daha sonrada konuyu gerekli yerlerle paylaşıp çözüm aramak lazım...sorunların bazılarını biliyoruz sanırım karakteristik karadenizli kötü huyu devreye girdimi oradan tüyeceksin...
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• 3 günde bir maç ve haftaya şampiyonlar ligi maçı yapacak bir takım olarak yedek ağırlıklı kadro beklerdim.En azından böyle bir sonuçta tesellimiz yedek kadromuz olurdu.Geçen sene kupa maçında bunu akıl eden Şenol hocadan bu sefer de aynı şeyi düşünmesini isterdim ama sağlık olsun,canları sağolsun.
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Direkten dönen 2 top dışında bir pozisyonumuz yoktu.Pozisyon geliştirme olarak Adrian başrol oyuncumuzdu.Fakat iyi oynamadı.Yerine giren Alanzinho takıma hareketlilik getirdi ,iyi işler yaptı ama sürekli imkansızı deneme hastalığı gene nüksetti.

Samsun maçıyla çıkışa geçeriz inşallah.

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3 günde bir maç ve haftaya şampiyonlar ligi maçı yapacak bir takım olarak yedek ağırlıklı kadro beklerdim.En azından böyle bir sonuçta tesellimiz yedek kadromuz olurdu.Geçen sene kupa maçında bunu akıl eden Şenol hocadan bu sefer de aynı şeyi düşünmesini isterdim ama sağlık olsun,canları sağolsun.

Bu seferde neden yedek bir kadro ile ciktin diye elestireceklerdi.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• O da doğru kardeşim.Geçen seneden ders almış demekki.
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

• La bi gölge etmeyin
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gecen senede öyleydi. golatma taktiğimiz yok.bütün mesele bu.
                      Geçen seneye oranla bu sene oynadıgımız 2 lig maçına göre pozisyon sayımızdada büyük bir düşüş var. 2 maçta kaleciyle karşı karşıya kaldıgımız pozisyon hatırlamıyorum gecen hafta buragın attıgı gol haricinde. Bu maçtada teklikeli olan 2 direkten dönen top onlarda uzaktan şutlarla geldi. Geçen sene çok pozisyona girebiliyoduk atamıyoduk o ayrı ama bu seneye oranla daha yüksekti bence yüzdemiz.

Ben Henriquenin 2 maçtır ne yapmaya çalıştığını anlayamadım mesela forvetmi değilmi onu bile anlamadım.

Yorum

• Böyle maç görmedim. Maraton kös kös oturdu sinirden patlamak üzereydim.
                        Zokora çok iyiydi. Onu tebrik ediyorum. Diyecek bir şey yok, önümüzdeki maça bakacağız kural böyle.

Yorum

• İlk olarak Firtina1970 tarafından gönderildi

Yaparuk, yaparuk
                          yakarışa geçivermişti hepsi de birden,içini döküyordu Hakk'a herkes derinden;kuduruyordu mütegallioper kederinden...ve emindi Mehmetçik yarınki zaferinden.

Yorum

• Mustafa Yumlu mümkünse artık oynama böyle oynayacaksan. Gitti bir şaban, kaldı öteki...

Yorum

• bunlara alışmak lazım. bizim ligimizin bi esprisi yok. oyuncular da kendilerini şampiyonlar liginde göstermek isteyeceklerdir. burda şampiyon olsak ne olcak ki mantığındalar bence. şamp liginde bir maç bile tüm ikaktleri çekebiliyor. zaten ben dwe razıyım şapiyonlar liginde başarılı olup burda vasat olmamıza. şamöpiyonlar ligi büyük bir fırsat 3 puan da almışız hemde niterden italyada. daha çok sükse yapacak maç var önümüzde

Yorum

• takımda kımın nerde oynadığı bellı değıldı halıl orta sahaya gelıyor top dağıtmaya henrıqe sağ tarafdan tac kullanıyor 81 dakıkada halıl kızıyor ona gelsene ceza alanına ne ısın var orda dıye..oyuncu değısıklıklerıde tam bır sacmalıkdı 78 de volkan cıkıyor celetska gırıyor ıner maçında gol attı dıye kurtarıcı olarak mı gırdı sapara powel dururken takım dokulurken ustelık maç 0 0 ken olcak ıs değıl alan vurdum duymaz kel ayvaz adroan ne olursa olsun 90 dakıka saklanmalı alternatıfı yok sapara mutlaka ılk 11 baslamalı yumluda yedeğe cekılıp celutska yerıne gecmelı yada celetska sağda glo ortada..volkan uyarılmalı kednıne gelmelı artık..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X