Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umut Bulut gitsin doğru dürüst gol pozisyonu bile bulamayız diyordum, haklı çıkmanın keyfini yaşıyorum.

Bazı arkadaşlar hala kabullenmek istemiyorlar.

6 maç 3 gol istatistikle oynuyoruz.
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Senol Hoca´yi elestireceginize gidin Yönetim´i elestirin!!!

Su sahanin halini görmediniz mi
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Trt 1'de özet var...

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yuh be kardeşim daha 3 gün önce bu takım Milano'da İnter'i yendi. Şİmdi yok Şenol Hoca'nın kabiliyetsizliği yok küme düşeceğiz vs. Saçmalamayın artık. Daha playofflar hariç 32 hafta var. Bu sabırsızlık bizi 28 senedir süründürüyor hala anlayamamış olmanıza şaşırmıyorum ya neyse...
          arkadaş sabırsızlık değilde yönetim ve teknikdiekdörsüzlük bizi 28 senedir süründürüyor...
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• takımı çok beğendim sadece şanssızız ve hücumda organize olmamız zaman alacak ben daha olgun oyanayacağımızı biliyorum sadece biraz zaman bu kayıplar olmasa daha kısa sürede atlatırdık ama sağlık olsun.
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Aslında puanlar yarıya ineceğinden şuan civcivlerin 3 bizim yarım puanımız var. onuda yuvarlarsan 1 puanımız var....
              Yani aradaki fark 2
              Ama geçen haftada söyledim bizim oyuncular maç seçmeye başladılar...
              İnşallah devam etmez böyle...
              TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Celo-Giray-Glo-Cech 4'lüsü bu şartlarda hiçbir maçta bozulmaması lazım..
                kesinlikle katılıyorum glowackinin ölüsü milyon tane mustafa yumlu eder...kadro yap boz tahtasına döndü..oturt bir kadro oynaa yeter yaa...
                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• 51 angut misafire inat TÜRKİYENİN GURURU TRABZONSPOR HADİ GİDİN AĞLAYIN
                  Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• beyler onemli olan CL diyosunuz ama sene bu takim uefa'yi dahil goremeyebilir!
                    Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yıllardır hep aynı manzara, kazandık mı bizden büyük yok, gelsin şampiyonluk. Puan kaybı oldu mu yerin dibine sokmalar.

Kimse eleştirmeyin demiyor, diyen de saçmalıyordur da abartmamak lazım. Galibiyeti de puan kaybını da.

Aynen ortasini bulamiyoruz maalesef.
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Celo-Giray-Glo-Cech 4'lüsü bu şartlarda hiçbir maçta bozulmaması lazım..
                        Zorluk seviyesi yüksek maçlarda Glo oynayacaktır zaten. Bu gibi durumlarda mecburen oynatıyor hoca Mustafa'yı. Muhtemelen Çarşamba günkü maçta geri 4'lü böyle olacaktır. Ayakta bile durmakta zorlanan Henri'nin 18'e girmesine bile gerek kalmaz böylece.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaslar takmayın kafanıza
                          Bu lig mahkemede biter
                          Ben ligin tamamlanacağını zannetmiyorum
                          CAS Uyeside demişti bu sene play of uygulanamaz
                          Ayrıca FB nin düşürülmeleri ligin normal bitmeyeceğinin göstergesi
                          Biz Şampiyonlar liginde gidebildigimiz kadar gidip ligdede rolantide git isine bak
                          Abi doğru diyon zaten ligin keyfini de kaçırdılar.Play off yüzünden kaybettiğimiz puana bile üzülmüyorum.Yalnız fener liderken ve ligi lider bitirmek üzereyken CAS üyesinin dediği gibi play off iptal olabilir mi? Ben açıkçası bu federasyondan herşeyi bekliyorum.

Yorum

• O değilde değişikliklere anlam verebilen var mı???

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kusura bakma kardeşim .Sinirden birde o yazıyı görünce ..
                              Yok estagfurullah. Carsamba gununu dusunun. Inter galibiyetini

En az 4.cu olur bu takim...
                              1

Yorum

• oyuncular birbirinden kopuk oynuyo...colman zokoro ikilisi haric....uyum sıfır yaa...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X