Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar maçı star uydudan şifreli mi verecek?star şifreyi internet sitesinden duyuracak mı?bilgisi olan var mı?
    Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• interin dünkü palermo maçı kaç kaç bitti arkadaşlar en son 2-2 idi.
      Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• [QUOTE=ilteriş;1918039284]interin dünkü palermo maçı kaç kaç bitti arkadaşlar en son 2-2 idi.[/QUOTE
        Palermo 4-3 kazandı...

Yorum

• Beraberlik gibi bir skor alırsak gruptan çıkma şansımız hayli artar. Ben inanıyorum.

Yorum

• 1-0 ve 2-0 mağlubiyete razıyım..
            Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Çok fazla cezalı oyuncumuz var ve hepsi de önemli oyuncular.

Katı defans ve kontra ataklarla Henrique'yi topla buluşturmamız lazım.

Yorum

• golsüz beraberlik tadından yenmez varya.

Yorum

• Vururuz!

Yorum

• Eğer Benfica maçındaki gibi çanakkale geçilmez yapar ve puan alabilirsek süper olurdu.
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• benim aklımdaki soru işareti şu.acaba 90 dakikaya kondüsyonumuz yetecek mi?

Yorum

• -----------------------tolga-------------------
                        celutska---------giray----------glo----------cech
                        serkan--------zokora-----------colman------henrique
                        --------------------sapara-------------------------
                        --------------------vittek----------------------------

al sana kadro; hem defansif hemde fırsatını bulsa çakar affetmez bu kadro...
                        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Maçtan puan beklentim yok.
                          Saygı görecek bir oyun oynayalım yeter.

Manisa maçı şampiyonlar ligine sadece kadro değil, kafa olarak da hazır olmadığımızı gösterdi.
                          Umarım Inter maçı İBB maçına olumsuz etki etmez.
                          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maçtan puan beklentim yok.
                            Saygı görecek bir oyun oynayalım yeter.

Manisa maçı şampiyonlar ligine sadece kadro değil, kafa olarak da hazır olmadığımızı gösterdi.
                            Umarım Inter maçı İBB maçına olumsuz etki etmez.
                            hakkaten tepe taklak olmayız inşallah

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              -----------------------tolga-------------------
                              celutska---------giray----------glo----------cech
                              serkan--------zokora-----------colman------henrique
                              --------------------sapara-------------------------
                              --------------------vittek----------------------------

al sana kadro; hem defansif hemde fırsatını bulsa çakar affetmez bu kadro...
                              Bu kadroyu ben de beğendim.Dediğiniz gibi hem defansif hem de gol bulabilecek bir kadro.
                              Ama bu kadroda Colman,biraz daha defansif oynamalı.
                              En son MahmutHSO tarafından düzenlendi; 12.09.2011, 11:01.

Yorum

• İlk olarak ido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim aklımdaki soru işareti şu.acaba 90 dakikaya kondüsyonumuz yetecek mi?
                                İnterin yaş ortalaması 30 un üzerinde.... Onların yeterse bizim haydi haydi yeter.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X