Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senol Günes: "Burası hata kabul etmeyen bir yer ve biz de hatasız oynayacağız"

SL sloganimiz olsun

Yorum

• KorayBaloglu Koray Baloglu
      _ertemsener tarafından

Inter-Trabzonspor Şampiyonlar ligi maçı çarşamba günü 21.45'te İlker Yasin'in anlatımı Erman Toroğlunun yorumlarıyla Star TV'de yayınlanacak
      " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        KorayBaloglu Koray Baloglu
        _ertemsener tarafından

Inter-Trabzonspor Şampiyonlar ligi maçı çarşamba günü 21.45'te İlker Yasin'in anlatımı Erman Toroğlunun yorumlarıyla Star TV'de yayınlanacak
        ermon toroglumu xD bi büyü yapsada ınter tepetaplak olsa

Yorum

• içimden bir his maçı kazanacağımızı söylüyor.hayırdır inşallah
          from BOGAZIÇI

Yorum

• İlker Yasin mi?Rezalet.
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Adammı kalmamışta İlker Yasin anlatacak sevmiyorum o herifin anlatımını,geçen sene Liverpool maçımızı anlatmıştı,ruh gibiydi.
              KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
              Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• izleyinde duygularınız kabarsın tekrardan 50 kere izledim cok mithiş bir video arkadas ş.liginin tanıtım videosu bile bukadar deil

Yorum

• İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya halen maçı hangi kanalda kapanacak mı şifre olacak mı diyenler var? Arkadaşlar,

1) Evinde dandik bir antenle karasal yayından izleyen herkes Star'da rahat rahat seyredecek.

2) Digiturk, D-Smart, teledünya'sı olanlar Star'dan yine rahat rahat seyredecek.

3) Uydu ile seyredenler, geçen sene bildiğim kadarı ile Bursa maçlarında yayın kapanmadı, şimdi de öyle olacak herhalde. Yani tek kuşku uydu için var ama onun da sorun olacağını sanmıyorum.

Rahat olun şimdiye kadar şampiyonlar ligini nasıl star'da seyrettiyseniz bundan sonra da seyredeceksiniz.
                  2 senedir uyududan şampiyonlar ligi maçları izlenemiyor arkadaşım
                  Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Ayhan Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adammı kalmamışta İlker Yasin anlatacak sevmiyorum o herifin anlatımını,geçen sene Liverpool maçımızı anlatmıştı,ruh gibiydi.
                    Aynen yaa uyuz uyuz anlatıyor takım biraz kötü oldumu iyice milletin canını sıkıyor Bari yanınada ömer üründülü getirsinler bloklar arası bağlantıdan bahsetsin tam olsun
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen yaa uyuz uyuz anlatıyor takım biraz kötü oldumu iyice milletin canını sıkıyor Bari yanınada ömer üründülü getirsinler bloklar arası bağlantıdan bahsetsin tam olsun
                      Allah'dan sahadaki futbolcumuz duymuyor da etkilenmez bu durumdan
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• vittek sapara ve cech ile başlayacağına ihtimal vermiyorum. şenol hocanın adetidir yeni geleni biraz bekletir burak ve adrian yerine alanzinho ve aykut ile başlayacaktır. gerisi manisa kadrosunun aynısı. volkan yerine de henrique başlayacaktır
                        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Sabri Ugana anlattırın arkadaş ya..İlker salağını mı çekicez şimdi..
                          Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• Karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Stefan Johannesson yönetecek.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• 0-0 iyi sonuç olur. hayırlısı bakalım.
                              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• statta izliyecem ilk cl maçi trabzonun cl de ilk maçi insallah galibiyet yada beraberlik biz persembe dönüyorüz puan alirsak havamizi atariz milano cadelerinde

Yorum

Yükleniyor...
                                X