İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeko resh bir şarkısı vardı trabzon fener beşktaş diyordu şarkısında bilen varmı beyler linkiTüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!
Yorum
-
İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani bizim guruptan çıkma şansımız çok düşük diyorsun ???İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Emre Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEko Fresh - Straßendeutsch/Türkenslang
Yorum
-
İlk olarak Emre Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEuro Star vercekmi maci ?"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
BU DA MI RASTLANTI HAKİM BEY!!!!!!!!!!!!
bu bir ritüel mi oldu artık bilemiyorum ama yok dedirtecek bir durum sanırım. 2011-2012 sezonu takımımızın 61. resmi maçını nasıl yapacak dersiniz. münih olimpiyat stadında şampiyonlar ligi finalinde. hesap o kadar da denk gelmiş ki :
- 34 süper lig maçı
- 6 play off maçı
- 5 türkiye kupası(final dahil)
- 3 şu ana kadar oynanmış uefa maçları
- 6 şampiyonlar ligi grup
- 6 cl 2.tur çeyrek yarı final
ya 61. maç o da final vay bea... hemde mayıs 19 da. 19 u altını üstüne ters çevir o da 61.......üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...
Yorum
-
İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBU DA MI RASTLANTI HAKİM BEY!!!!!!!!!!!!
bu bir ritüel mi oldu artık bilemiyorum ama yok dedirtecek bir durum sanırım. 2011-2012 sezonu takımımızın 61. resmi maçını nasıl yapacak dersiniz. münih olimpiyat stadında şampiyonlar ligi finalinde. hesap o kadar da denk gelmiş ki :
- 34 süper lig maçı
- 6 play off maçı
- 5 türkiye kupası(final dahil)
- 3 şu ana kadar oynanmış uefa maçları
- 6 şampiyonlar ligi grup
- 6 cl 2.tur çeyrek yarı final
ya 61. maç o da final vay bea... hemde mayıs 19 da. 19 u altını üstüne ters çevir o da 61.......
Müthiş olmuş bu.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
Yorum