Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yumlu oynarsa fark olur.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Tolga

Celustka_____Giray_____Glowacki_____Cech

Zokora

Sapara_____Colman

Halil________Vittek________Henrique
      .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tolga

Zokora

Sapara_____Colman

Aynen...........
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kadrolarda Vittek yerine Pawel'i yazın derim ben.Çünkü adam Vittek'ten daha hazır bir durumda şu an.

Yorum

• "Inter men edilsin.."

İtalya Serie A takımlarında Juventus, ezeli rakibi Inter'in Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesini istedi.. Kaynak ajansspor

Hem Juventus hem Fenerbahce ne kadar birbirine benziyor.

Inter ile ayni grupda olmamizda enteresan bir durum.
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• kesinlikle sağ bekte Serkan ve stoperde Mustafa Yumlu olmamalı bence..

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kadrolarda Vittek yerine Pawel'i yazın derim ben.Çünkü adam Vittek'ten daha hazır bir durumda şu an.
                Kesinlikle.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ÇArşamba günü sahada olan mücadele bambaşka olacaktır.buna inancım tam.Yeneriz yeniliriz berabere kalırız onu bilmem ama mücadeleci bir futbol oynayacağız.
                  Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                  Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kesinlikle sağ bekte Serkan ve stoperde Mustafa Yumlu olmamalı bence..
                    Mustafa olmaz zaten, Serkan'da sag bekte olmamali, olursa orta sahada olsun.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ahbe şampiyonlar ligi hayali kuruyordum oldu birde adam gibi kadromuz olaydı....
                      2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• fark falan yemeden dönsek bari.
                        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Arkadaslar ayaklarimizin yere basmasi lazim bu maclarda futbol sansimizin yanimizda olmasi lazim canla basla mucadelemizi verelim ne cikarsa bahtimiza ama kendimizi sampiyonlar ligine kaptirirsak inanin ligi kaybederiz

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tolga

Zokora

Sapara_____Colman

Bu kadronun aksine bi kadro fark yer gelir, elimizde ki en iyi 11 budur.

Yorum

• Şenol hocam yorma kendini arkadaşlar kadroyu da yapmışlar zaten
                              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Onceki sayfalardada yazdim Inter macinda mucadeleci orta saha kurmamiz lazim yani orta sahamizin Interden gelecek baskiyi kaldirmasi lazim yoksa defansla cabuk karsi karsiya kalirlar. Inter elbet gol atmak icin arkada aciklar verecek onlardan yararlanip bu mactan puan alirsak sasirmayalim
                                Zafer mutlak inananlarindir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X