Yumlu oynarsa fark olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga
Celustka_____Giray_____Glowacki_____Cech
Zokora
Sapara_____Colman
Halil________Vittek________Henrique
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
"Inter men edilsin.."
İtalya Serie A takımlarında Juventus, ezeli rakibi Inter'in Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesini istedi.. Kaynak ajansspor
Hem Juventus hem Fenerbahce ne kadar birbirine benziyor.
Inter ile ayni grupda olmamizda enteresan bir durum."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadrolarda Vittek yerine Pawel'i yazın derim ben.Çünkü adam Vittek'ten daha hazır bir durumda şu an.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
ÇArşamba günü sahada olan mücadele bambaşka olacaktır.buna inancım tam.Yeneriz yeniliriz berabere kalırız onu bilmem ama mücadeleci bir futbol oynayacağız.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle sağ bekte Serkan ve stoperde Mustafa Yumlu olmamalı bence..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga
Celustka_____Giray_____Glowacki_____Cech
Zokora
Sapara_____Colman
Halil________Vittek________Henrique
Yorum
-
Şenol hocam yorma kendini arkadaşlar kadroyu da yapmışlar zaten3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Onceki sayfalardada yazdim Inter macinda mucadeleci orta saha kurmamiz lazim yani orta sahamizin Interden gelecek baskiyi kaldirmasi lazim yoksa defansla cabuk karsi karsiya kalirlar. Inter elbet gol atmak icin arkada aciklar verecek onlardan yararlanip bu mactan puan alirsak sasirmayalimZafer mutlak inananlarindir...
Yorum
Yorum