İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMücadeleniz yeter!
(Birde Milito yu döndürmeyin)
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
Mutlaka savunma kadar hücumu da düşünmeliyiz. Bu pozisyondaki İnteri golsüz geçmemeliyiz. Puan getirsin ya da getirmesin atılan her gol güven demek. Bu akşam oynayacağımız oyun çok önemli. Buradan puan almak durumunda değiliz, önemli olan takımın kalan 4-5 maçta bizi 3.lüğe ulaştıracak kadar iyi olup olmadığını görmemiz. Umut var mı, yok mu? Başa baş, heyecan verici bir oyunla alınan yenilgiyi, vasat bir oyunla alınan beraberlikten değerli görüyorum ben. Umarım hoca da bunun farkındadır ve vasat elemanları sahaya sürerek bu büyük fırsatı kaçırmamıza neden olmaz.
Yorum
-
İlk olarak holaysa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen alan olduğunu düşünüyorum, henrique'yi alana tercih ederim.
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisa maçında Şenol Hoca'yı sinirlendiren Henrique idi .onur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisa maçında Şenol Hoca'yı sinirlendiren Henrique idi .
MART AYINDAN ÖNCE OLAN DARIDAN, KOCASINDAN SONRA KALKAN KARIDAN, LACİVERTİN YANINA KONULAN SARIDAN HAYIR GELMEZ GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞ !!!!!!!!! (ZIVALI GENÇLER)
Giresun >> Görele >> Zıva ... (TRABZONSPOR)
Yorum
-
İlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde lig tv paketi var, Dijiturk e ait uydu alıcısı var. Şifrelenirmi?
Yorum
Yorum