Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iç sahada 4 puan ve deplasmanda 1 puan daha alırsak gruptan çıkarız.
    Bence yetmeyebilir.Çok ilginç bir gruptayız.Her maç her sonuç çıkabilir.

Her takım 1. de sonuncu da olabilir.

Yorum

• Saçmalardan seçmeler 2..............okuyun ve eğlenin.......

interi bille satin almislar yaziklar olsun trabzon kim inter kim ( Vay be ne gücümüz varmış..... )

olmadı bir kere bizim yerimize başkaları hesap kessin dedik‚ İnter bunların hesabını keser dedik ama olmadı ( çok daha bekleyeceksiniz....)

Mal bu İnter‚ bildiğin mal.. ( Acaba onlarmı onları tutan sizmi )

Kul hakkı en büyük günahdır.Fenerbahçe´nin Şampiyonlar Ligi´ne alınmaması kul hakkıdır.Tüm Fenerbahçelilere sesleniyorum‚ gönlünüz rahat olsun yukarda Allah var. ( Dinimie küfreden bari Müslüman olsa derler ya tam ona göre )

csk da dumbia llille de sow var bunlar lazutları parçalar inter takım olarak bitmiş hoca değişikliği şart ( ula siz kendinize taktik verin başkalarını bırakın)
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Serkan'ın yerinde Volkan,Alanzinho'nun yerinde Adrian olursa,ve takım inanırsa bu gruptan lider çıkabiliriz.Tabii Volkan oynamayacak ama cezsı bitince Celustka'nın önünde Burak oynar.
        Ondan sonra gelsin zaferler.Çatlasın ibnelerrrrr.
        Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TScluptan aldım.

Ama bulamazsan 2 tane var bende. ist deyim. Buluşuruz veririm sana. feda olsun
          yenimi aldın inşallah bulurum çok begendim

Yorum

• İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            I'm From TRABZON

Şu anda üzerimde bu tişörtün siyahı var, iş yerindeyim. ilgi odağıyım

metro da bakıp bakıp yüz çeviren fenerliler, selam çakan renktaşlar ,yumruk yapıp tezahürata kalkan eller. hepiniz harikasınız, herşey harika...
            yüreğine sağlık kardeşim

Yorum

• kucağımda 3 aylık uşağımı pışpışlarken gelen gol sonucu kontrolümü kaybedip haykırınca oğlanı susturmak için maçın devamını doğru dürüst izleyemedim

oğlumla izlediğim ilk maç ve sonuç galibiyet muhteşem bir duygu
              "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
              (ALINTIDIR)

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunuda arsivledim...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Irmak Genç tarafından gönderildi
                  Çok açık yüreklilikle söylemek istiyorum ben aslında Galatasaray taraftarıyım;
                  ama Karadeniz insanına, özellikle Trabzon halkına karşı hep bir sempatim ve sevgim olmuştur. Üniversite yıllarında çok sevdiğim birkaç arkadaşım da Trabzonlu idi. Belki de bu sebeble de Trabzonspor'u kendimize rakip takım olarak değil de kardeş bir takım olarak görmüşümdür. İfade etmeliyim ki İnter galibiyetine kendi takımımın galibiyetiymiş kadar çok sevindim. Bu anti-fenerli bir yaklaşım değil, sadece içimdeki Trabzonluya,Trabzonsporlu'ya olan saygımdan ve sevgimdendir.

Gönlümden geçen aslında Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi iç saha maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamasıdır. Hem ülke puanı hem de Trabzonspor'un gruplardan çıkabilmesi için maçlarını kapasitesi ve atmosferi çok iyi olan Arena'da oynamalıdır. Her iki takım yöneticileri görüşse ve böyle bir karar alınsa mükemmel olur.

Rahatsızlık verdiysem özür diler, Bütün camianızı galibiyet için tekrar tebrik ederim.
                  Denizli'den sevgilerle..
                  Teşekkürler
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bu sevinci bize yaşatan futbolcularımızdan Allah razı olsun...
                    Bu sevinci nasip eden Allah'a şükürler olsun...
                    "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
                    Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• Zoraki manşet..

Koskoca maça tek sayfa..

fb nin gayrı resmi yayın organı çok acı çekiyor olmalı

Yorum

• Allahim sana sükürler olsun ki, bize bugünleride gösterdin.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

Bu da benim maç manzaram

Eve gelen Fenerlisi, Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı bu manzara ile televizyon seyrediyor
                          En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 10:48.

Yorum

• Arkadaşlar Star TV'ye de tepkinizi koyun. ben mailimi attım bizeyazin@startv.com.tr adresine. Eleştirilerimi yazdım. Meydanı boş bulmasınlar.

Yorum

• İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kucağımda 3 aylık uşağımı pışpışlarken gelen gol sonucu kontrolümü kaybedip haykırınca oğlanı susturmak için maçın devamını doğru dürüst izleyemedim

oğlumla izlediğim ilk maç ve sonuç galibiyet muhteşem bir duygu
                              Allah bağışlasın, nice zaferler şampiyonluklar yaşarsınız beraber inşallah

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allahim sana sükürler olsun ki, bize bugünleride gösterdin.

Gerçekten hayla şoktayım
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X