Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sıfır puan yazdığımız zorlu İnter deplasmanından 3puanla dönmek İnanılmaz gerçekten.Aynı ciddiyetle devam gruptan çıkarız inşallah
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Şike soruşturmasında 5. dalga; Teknik Direktör Gasperini ve futbolcular Esteban Cambiasso ve Diego Milito ifade vermek üzere özel uçakla İstanbul'a getirildi

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hazard'dan Trabzon yorumu

Dün geceyi CSKA Moskova karşısında zaferle kapatan Lille'in yıldız oyuncusu Eden Hazard, Şampiyonlar Ligi'nde gruplarında en çekindiği takımların başında Trabzonspor'un geldiğini açıkladı.

UEFA’nın resmi sitesine konuşan Hazard, geçtiğimiz yıllarda Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’ye karşı oynadığı maçtan atmosferi bildiğini belirtirken, “Türkler için Şampiyonlar Ligi, futbol adına duyguların zirvede hissedildiği bir organizasyon. Trabzonspor taraftarı bizi zorlayacaktır” diye konuştu.

bu maç berabere bitmedimi ne zaferiymiş bu.....
        Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          I'm From TRABZON

Şu anda üzerimde bu tişörtün siyahı var, iş yerindeyim. ilgi odağıyım

metro da bakıp bakıp yüz çeviren fenerliler, selam çakan renktaşlar ,yumruk yapıp tezahürata kalkan eller. hepiniz harikasınız, herşey harika...
          Nerden buldun abi o tsirti ben de acilen istiyorum

Yorum

• Tolga'ya yurt dışından transfer teklifleri yağacak.
            7

Yorum

• Çeluştkanın Gol Sevinci Güzeldi Evet Heleki Ağır Çekimde Olunca Süper Oldu
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk yarıyı üç bölümde oynadık.
                İtidal, Orta sahada kontrol, ve defansa çekilme. Öyle ki en uçtaki adamımız orta sahanın gerisindeydi.

İnter ikinci yarıya üçüncü bölümdeki gibi başlayacağımızı düşündü. Tam tersi olunca afalladılar, kendilerine geldiler, agresifleştiler. Ama karşılığında sürekli akıl buldular.

Bu galibiyet akıl ve inancın eseri.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Golde öyle bağırmışım ki sesim kısılmış

bu arada gs li ve bjk lilere teşekkürü unutmayalım.Ben bu kadar destek vereceklerini tahmin etmiyordum.Helal olsun..

Adem arkadaşım katılıyorum. Her ne kadar iki kulübün fb düşmanlığının buna vesile olduğunu düşünsemde çok atıştığımız bir çok kişinin desteklediğini görmek güzeldi.

Hatta sırf bu yüzden 2 tane arkadaşım TS formasıyla bugün bjk-israil maçına gidicek.

Gurur verici...
                  Oscar CARDOZO
                  İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                  Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Irmak Genç tarafından gönderildi
                    Çok açık yüreklilikle söylemek istiyorum ben aslında Galatasaray taraftarıyım;
                    ama Karadeniz insanına, özellikle Trabzon halkına karşı hep bir sempatim ve sevgim olmuştur. Üniversite yıllarında çok sevdiğim birkaç arkadaşım da Trabzonlu idi. Belki de bu sebeble de Trabzonspor'u kendimize rakip takım olarak değil de kardeş bir takım olarak görmüşümdür. İfade etmeliyim ki İnter galibiyetine kendi takımımın galibiyetiymiş kadar çok sevindim. Bu anti-fenerli bir yaklaşım değil, sadece içimdeki Trabzonluya,Trabzonsporlu'ya olan saygımdan ve sevgimdendir.

Gönlümden geçen aslında Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi iç saha maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamasıdır. Hem ülke puanı hem de Trabzonspor'un gruplardan çıkabilmesi için maçlarını kapasitesi ve atmosferi çok iyi olan Arena'da oynamalıdır. Her iki takım yöneticileri görüşse ve böyle bir karar alınsa mükemmel olur.

Rahatsızlık verdiysem özür diler, Bütün camianızı galibiyet için tekrar tebrik ederim.
                    Denizli'den sevgilerle..

teşekkürler güzel dilekleriniz için...
                    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      e bmn nin sloganında iyi var mu

Çizmeye gittik
                      Çizdik geldik işte
                      Bu yazıyıda arkaya yazdıralım ya şöyle çizmeli yani bilmiğimiz çizme
                      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                      Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                      FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Golde öyle bağırmışım ki sesim kısılmış

bu arada gs li ve bjk lilere teşekkürü unutmayalım.Ben bu kadar destek vereceklerini tahmin etmiyordum.Helal olsun..
                        golde yanimdaki besiktasli omuzumu kiriyordu
                        Trabzonspor

Yorum

• Calistigim isyerine girdim, amir bey sizinkiler ne yapmis oyle Inter'e dedi girer girmez. Ula dedim sen futboldan pek anlamazsin bu elin gavur yerinde nereden ogrendin cizmeyi cizdigimizi. Valla dedi sabah gazetelerin hepsinde sizinkileri yaziyor, manset olmussunuz. Bilbao'nun eski rakibi Inter'i cizmis falan hesabi. Ula dedim bize her yer manset.

Bu arada GS ve BJklilere bir ozur borcum var. Gerek tanidiklarim, gerek tanimadiklarim ama tepkilerini izlediklerim icten bir sekilde galibiyetimize sevindiler ve bu sevinclerini paylastilar. Ben ki uzun zamandir bildigimi tum pisliklerin etkisiyle, ozellikle Istanbul medyasinin ahlaksiz tarafgirligine tepki olarak, Avrupa'da falan hicbir Istanbul takimini iplemiyordum. Buradan FB sefaletseyirci kitlesi disinda bizim galibiyetimizden, herseyden once bir Turk olarak gurur duyan tum diger takim taraftarlarina da tesekkurler...
                          "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                          http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nerden buldun abi o tsirti ben de acilen istiyorum

TScluptan aldım.

Ama bulamazsan 2 tane var bende. ist deyim. Buluşuruz veririm sana. feda olsun
                            Oscar CARDOZO
                            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Saklayın...

7

Yorum

• istanbul belediyenin süper ligte oynadığı futbol gibi futbol oynadık..

AKILCI..
                                https://twitter.com/akfgr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X