Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ulen federasyon hepiniz şerefsizsiniz ne yaptıda adama ceza veriyorsunuz

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün gece Taksim'deki kutlamalara katılan var mı ? Varsa ve eğer çekim yaptıysa görüntüleri paylaşabilir mi ?
      dun gece taksimde cevik kuvvetin nasil eglencemizi dagittigini da konusalim.. hicbir gerginlik ve olay yok iken... herkesin istiklal boyunca bizi alkislayarak destekledigi bir ortamda

Yorum

• Maçın full unun linki varmı
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maçın full unun linki varmı
          Bende aynı şeyi arıyorum. Dün bir arkadaş vermişti sanırım ama bir türlü bulamadım.
          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Trabzonspor İnter galibiyeti sonrası Uefa sıralamasında 12 basamak yükselerek 93.sıraya yerleşti...

UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

Şuan ki puanımız 16.915 oldu,anlayacağınız seneye seri başı oluyoruz
            En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 20:02.

Yorum

• Bana guvenin, 2,5 saat sonta ikinciyiz, 6 saat sonra birinciyiz, sabaha fark olacak
              Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• Gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll almeida golllllllll
                Twitter : @EY61_
                Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dun gece taksimde cevik kuvvetin nasil eglencemizi dagittigini da konusalim.. hicbir gerginlik ve olay yok iken... herkesin istiklal boyunca bizi alkislayarak destekledigi bir ortamda
                  Grubun en önünde ben vardım. Neredeyse bütün yürüyüşü yönlendirdim diyebilirim... Kendimi yırtmama rağmen Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe aleyhine slogan atılmasını engelleyemedim. Bu yüzden emniyet haklıydı. Haklıyken haksız konuma düştük. Kendi eğlencemizi berbat ettik.

Bu arada 3 kere 3 lü çektirdim. Hiç bu kadar eğlenmemiştim
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bende aynı şeyi arıyorum. Dün bir arkadaş vermişti sanırım ama bir türlü bulamadım.
                    1 saattir arıyorum hala bulamadım hadi yapın bir güzellik

Yorum

• Arkadaşlar kalecimiz, büyük Trabzonspor'lu Tolga Zengin'e oy vermeyi unutmayalım.
                      http://www.marca.com/debate/2011/09/...iones1906.html
                      linkte oy verdikten sonra alttaki votar butonuna basalım, istediğiniz kadar oy kullanabilirsiniz...
                      7

Yorum

• Dünkü Maçta Uluslar Arası Arenada Dünyanın En büyük Liginde federasyondan Yetkili Varmıdı Acaba Yada Şenez Ezik Bey Maça geldi mi ?
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Macin Özeti.
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor İnter galibiyeti sonrası Uefa sıralamasında 12 basamak yükselerek 93.sıraya yerleşti...

UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

Şuan ki puanımız 16.915 oldu,anlayacağınız seneye seri başı oluyoruz
                            8.125 puanla bu sezon (şu ana kadar) en yüksek puanı toplayan takımız aynı zamanda
                            Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• ohaa besiktaş 2-0 yapmıs ne ara ... helala valla ezissin bu seref yoksunlarını....
                              Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Şu tam maçı nerden bulabiliriz hadi yokmu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X