Saçmalardan seçmeler 2..............okuyun ve eğlenin.......
interi bille satin almislar yaziklar olsun trabzon kim inter kim ( Vay be ne gücümüz varmış..... )
olmadı bir kere bizim yerimize başkaları hesap kessin dedik‚ İnter bunların hesabını keser dedik ama olmadı ( çok daha bekleyeceksiniz....)
Mal bu İnter‚ bildiğin mal.. ( Acaba onlarmı onları tutan sizmi )
Kul hakkı en büyük günahdır.Fenerbahçe´nin Şampiyonlar Ligi´ne alınmaması kul hakkıdır.Tüm Fenerbahçelilere sesleniyorum‚ gönlünüz rahat olsun yukarda Allah var. ( Dinimie küfreden bari Müslüman olsa derler ya tam ona göre )
csk da dumbia llille de sow var bunlar lazutları parçalar inter takım olarak bitmiş hoca değişikliği şart ( ula siz kendinize taktik verin başkalarını bırakın)
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Serkan'ın yerinde Volkan,Alanzinho'nun yerinde Adrian olursa,ve takım inanırsa bu gruptan lider çıkabiliriz.Tabii Volkan oynamayacak ama cezsı bitince Celustka'nın önünde Burak oynar.
Ondan sonra gelsin zaferler.Çatlasın ibnelerrrrr.
Çok açık yüreklilikle söylemek istiyorum ben aslında Galatasaray taraftarıyım;
ama Karadeniz insanına, özellikle Trabzon halkına karşı hep bir sempatim ve sevgim olmuştur. Üniversite yıllarında çok sevdiğim birkaç arkadaşım da Trabzonlu idi. Belki de bu sebeble de Trabzonspor'u kendimize rakip takım olarak değil de kardeş bir takım olarak görmüşümdür. İfade etmeliyim ki İnter galibiyetine kendi takımımın galibiyetiymiş kadar çok sevindim. Bu anti-fenerli bir yaklaşım değil, sadece içimdeki Trabzonluya,Trabzonsporlu'ya olan saygımdan ve sevgimdendir.
Gönlümden geçen aslında Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi iç saha maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamasıdır. Hem ülke puanı hem de Trabzonspor'un gruplardan çıkabilmesi için maçlarını kapasitesi ve atmosferi çok iyi olan Arena'da oynamalıdır. Her iki takım yöneticileri görüşse ve böyle bir karar alınsa mükemmel olur.
Rahatsızlık verdiysem özür diler, Bütün camianızı galibiyet için tekrar tebrik ederim.
Denizli'den sevgilerle..
Teşekkürler
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Bu sevinci bize yaşatan futbolcularımızdan Allah razı olsun...
Bu sevinci nasip eden Allah'a şükürler olsun...
"Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
Yorum