Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir çeyrek veya yarı finali şampiyonluğa değişmem !!!!

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün takımın geneli çok iyi Mücadele etti Adeta Savaştılar diyebilirim.

Özellikle Halil Forvet,Orta Saha,Defans hattında Mekik Dokudu Bütün Benliğini Sahaya koydu...Ancak İlk yarı Sonunda Burada Haksız yere Eleştirildi bence... Attığı Şut Direkten Dönmesi idi Ş.L nin en güzel Golu Olabilirdi İlk haftanın...

Ayrı Bir Tebrikte Halil'e
      aynen katılılıyorum ...
      nedense çok eleştirildi
      bende kendi kendime bu çocuğun mücadelesini sadece ben mi gördüm diye.
      bana göre dünkü oyunun en önemli bir-iki adamından biri idi.

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir çeyrek veya yarı finali şampiyonluğa değişmem !!!!
        İnşallah ama hiç belli olmaz. Gruptan çıkamamaya da hazırlıklı olmalıyız.

Yorum

• UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

dünya bizi konuşmayı sürdürüyor, uefa da hala manşetiz.
          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Ileliolu buralarda mı
            2 maçta puan bile alınamaz inter'den demek
            7
            Cngz_61

Yorum

• Biz süper ligde bu hafta kimle oynuyorduk ?

Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biz süper ligde bu hafta kimle oynuyorduk ?

Inter Büyükşehir Belediye ile. Kafam hala inter maçında

Yorum

• aziz yıldırım'dan haberi olan var mı? şeker komasına girmiş olmasın

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada dünkü stadta İnter ve Milan ortak oynuyormuş

Milan oynayınca San Siro İnter Oynayınca Giueüseppe Meazzea oluyomuş.. Vay anasını

italyada genellikle ayni sehrin takimlari ayni stadi paylasiyorlar.

Yorum

• İlk olarak uğur kÜÇÜk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi dileklerin için sağol...

Bende çok seviyorum diyarbakır'ı ve de mert insanlarını...

İnsan ayırt etmek kadar cahilce ve aptalca bir vaka içinde ömrüm boyunca olmadım ve olmayacağım..

Diyarbakır'ı sizler sayesinde sevdik biz...

Hepinize çok teşekkürler
                      kardeŞ bİzde trabzonlu kardeŞlerİmİzİ Çok sevİyoruz bİzİm İÇİn dİyarbakir neyse trabzon da o sİze dİyarbakir da trabzon

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz süper ligde bu hafta kimle oynuyorduk ?

hangi lig hatırlayamadım
                        Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Lille Çok tehlikeli bir Rakip, CSK daha Dişimize Göre... kendi Evimizde Oynayacağımız Lille Maçından En Az 1 Puan,CSk Maçından 3 Puan Alabilirsek... İlk Maçlarda İşin Büyük Kısmını Bitirebiliriz...
                          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• "gs liler hazırlık maçında berabere kaldık diye seviniyordu ts liler ne yapsın "

bir bjk´linin yorumu

Yorum

• Seneye yerlisiyle yabancısıyla Türkiye'nin hem isim hem takım olarak en kaliteli kadroyu kurmak için en az para kadar bize lazım olan şey itibar..O yüzden 3 puandan daha fazla buna seviniyorum..Transfer 20 eylülde bitseydi Ziegler bizdeydi mesela..Zam falan istemezdi muhtemelen atlar gelirdi isimlere takılmayın bu arada örnek verdim sadece..

Yorum

• İlk olarak Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ileliolu buralarda mı
                                2 maçta puan bile alınamaz inter'den demek
                                ilelioğlu böyle demişti demek
                                Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X