mactan sonra saat 22:61 da cektigim Video
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Sanırım, tarihimizin en büyük deplasman zaferi. Haksız mıyım ?
Ve bütün büyük zaferlerimizin de 1-0 olması dikkat çekici
20-30 yıl öncesini ancak büyüklerimizden dinlerdik ama şimdi biz de bir tarihe şahit olduk. Teşekkürler Trabzonspor'um, teşekkürler Celutska, teşekkürler hepinize.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
ççççççççççççİlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler golde 4 kişi ofsayttaymış :/

Yorum
-
arkadaslar bence bu maci unutalim... eskiden oldugu gibi bir mac kazandik diye bunu simdi 20 yil konusmayalim...
önemli olan devamini getirmek. prestij kazanmak. ilerde futbolcu alirkende cok önemli böyle galibiyetler...
yillarca arkamiza bakmaktan önümüzü göremiyorduk... artik bu maci unutup önümüze bakalim...
avrupali olmak istiyorsak, avrupadaki galibiyetleri büyütmeyelim... gerektigince sevinelim
Yorum
-
Koyu Beşiktaşlıyım. Papağan gibi Anadolu diyip duranlara söylüyorum. Anadoluda tek kral var, o da Trabzon arkadaş. Diğer Anadolu takımlarından bugüne kadar bişey olmadı, olmayacak da. Başkasının şeyi ile gerdeğe giren Bursalılar 2 sezon boyunca gösterselerdi ya kendilerini. Neymiş tecrübesizlermiş ondan olmuş. Kapasiteniz bu kadar anlayın. Trabzonda ilk kez katılmadı mı? Ama aslanlar gibi oynadılar bugün. Tebrik ederim Trabzonu, gurur duyduk.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
bu işi yapabilecek biris varsa (yanlıs yazıyorsam düzeltin) ganzilis dir....İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilker yasin in fener maçlarında şikebahçenin attığı gollerden sonraki bağırmaları ile bizim maçtakini karşılaştıralım ve tüm türkiyenin gözüne sokalım..yokmu bu işi yapabilecek bir babayiğit
Yorum
-
Çizgi muhabbetinin altındaki yorumları okudum da Fb'liller bile admine sövmüş çççççç
Yorum
-
Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...
Yorum
-
Sesi hopörlere verdim.İlk olarak 7 AHMET 7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazimişi gzas vorert
Yorum
-
Yahu yapmayin karnima sanci girdiççççççççççççİlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler golde 4 kişi ofsayttaymış :/
.
FrancescoTotti
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum