Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• karsilasmanin tamamini isteyenler için, renkdasimiz sagolsun bunlari hazirladi, isteyen indirsin, 2 tane indireceksiniz, mesela 1 tane filesonic 1tane de fileserve sitesinden indirin, tabii ki bir tanesi 1.yari digeri ise 2.yari olmak üzere, ve islem tamamdir
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olayın öyle olmadığını söyleyebilirim, olayı kim öyle gösteriyorsa da Allah büyüktür, attığı iftira onu bulur

Şimdi kıvırmalarda gözükebilir ''Ben öyle duydum,o yüzden dedim'' falan diye, bunlara da inanmamak lazım.

Sabır,selamet

varsın öyle bilinsin gardaşlar,benim canım yanmaz gardaşlar....
      - Hadi la hadi yeme bizi şimdi , lght selami seni
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        karsilasmanin tamamini isteyenler için, renkdasimiz sagolsun bunlari hazirladi, isteyen indirsin, 2 tane indireceksiniz, mesela 1 tane filesonic 1tane de fileserve sitesinden indirin, tabii ki bir tanesi 1.yari digeri ise 2.yari olmak üzere, ve islem tamamdir
        Çok çok teşekkürler
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok çok teşekkürler
          bir sey degil, diger arkadas hak ediyor tesekkürü ^^

http://www.uploadstation.com/file/t7...1_1st_Half.wmv
          http://www.uploadstation.com/file/2u...2nd_Half.1.wmv

http://www.filesonic.com/file/199089...1_1st_Half.wmv
          http://www.filesonic.com/file/199089...2nd_Half.1.wmv

http://www.fileserve.com/file/x5Nume...1_1st_Half.wmv
          http://www.fileserve.com/file/vAeaDX...2nd_Half.1.wmv
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Muhtesem bir geeydi emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler. Maci disarida seyrettim. Tek trabzonsporluydum. Fb lilerin mactan once soyledikleriyle mactan sonraki yuz ifadelerini gormenizi isterdim. O an pahabicilmezdi.
            Gelelim maca.Sanırım Tolga'ya özür borcumuz var. Yilardir bu adamdan kaleci olmaz, defolsun gitsin diye yirtindik. Hatta Türkiye'nin son yıllarda yetiştirdiği en büyük kaleci olan Rüştü bile veliahtım dediğinde inanmadık hatta dalga geçtik. Meger adamın tek sorunu kendine güvenmiş.yani biz ona 4 gol yiyerek kariyerine basladigi ilk gs macından sonra gereken destegi verebilseymisiz belki de yıllardır çektiğimiz kaleci sıkıntısı çok uzun seneler önce son bulacakmış.neyse gecikmiş de olsak ben kendi adıma özür diliyorum Tolga'dan.onur iyileşse bile bundan sonra ısı zor ve muhtemelen seneye bu ii kaleciden birinden iyi para kazanarak yollarımızı ayırmak zorunda kalacağız. Dün tolga tek kelime ile muhteşemdi.bravo.
            Zokora'ya verilen paranin hala çok fazla olduğunu düşünüyorum ama bu onun ne kadar doğru bir transfer olduğu gercegini inkar etmeme neden oluşturmuyor.dün hem tecrübesi hem soğukkanlılığı ile takımın lideriydi.onun soğukkanlılığı takıma da yansıdı bence.
            Colman ilk yarı vasatti ama ikinci yarı muhteşem oynadı. Böyle 2 mac daha oynarsa çok ciddi piyasa yapar Avrupa'da.
            Sapara oynadığı kısa sürede çok ciddi katkı verdi. Bence bu yıl bize çok faydalı olacak.
            Cech, Zİegler alınmadığı için üzülmüştüm ama dün seyrettiğim cech bende çok olumlu izler bıraktı.eğer tek maçlık bir performans degilse , bu yıl kanatlarda sıkıntı cekmeyecegiz demektir. Hem müdahaleleri yerindeydi hem de çok soğukkanlı ve ne yaptığını biliyordu.
            Celustka, asıl yerinde çok daha faydalı oynadı. Yasını da gozonunde bulundurursak bize ciddi para kazandirabilecegini söylemek hayalcilik olmaz.
            Halil, ben sun anladım ki ben Halil'i tam olarak tanimiyormusum. Dün Halil değil Hamit'i seyrediyor gibiydim. Topa bastı, basit ve isabetli oynadı. Bu sekilde oynarsa belki en uçta değil ama takımda her zaman yer bulabilir.
            Alanzinho cok kotuydu. Ben Burak ve adrian'in cezası bittikten sonra bir daha kolay kolay kadroya girebileceğini düşünmüyorum.
            Asıl problemimiz ise defansın göbeği. Özellikle ligde celustka ve cech kanatlarda oynarsa göbekte mustafa-Giray'ı izleyecegimiz maclar olacaktır.Avrupa maclarında kadro sıkıntımız yok ancak ligde yerli sıkıntısı
            basımızı ağrıtacak gibi gözüküyor.devre arası yabanci oyuncularımızdan bir kısmı ile yerli takasları yapabilsek süper olur.
            Bütün gün rüyada gibiydim bana bu hissi yaşatan herkese çok teşekkürler...

Yorum

• bu maçta en çok dikkatimi çeken unsur, bir futbolcumuz diğerine pas verdiğinde aynı anda pası veren dahil, topu almak için en az 3-4 kişinin boşa çıkmasıdır... böylece pasa dayalı sistemin mantığının takımda yerleştiğini söyleyebiliriz. bu olaya geçen sene bile doğrudürüst rastlamıyorduk. pas veriliyordu , pası alan bakıyordu boşa çıkan yok, hoop geriye ve yana...
              En son DURAS tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 20:48.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Hadi la hadi yeme bizi şimdi , lght selami seni

hahaha Sedat Başkan ben diyeceğimi demişam,yaptığımı yapmışam, 3 puanımı da hanemize yazdırmışam bu böyle bilinağ

Sana onları fısıldayanlarla telefonda değilde yüzyüze görüşeceğiz inşaallah
                Entropi İyidir.

Yorum

• en önemli özelliğimizi geri aldık....takım tekrar pas yapıyor ve sakin oynuyor....hickimse topu şişirmedi....rastgele vurmadı...büyü takımlara karşı böyle oynuyoruz...bakalım kücük takımların defansını acacak hucum futbolunu nasıl sahada göstereceğiz

Yorum

• Macin neresinden baslim neresini anlatim bilemiyorum..

Statdaydik... Böyle mac görmedim?!! Cok maca gittim bu derece tansiyonlusunu görmedim..

70. Dk. Ya kadar gol yesekde iyi oynadik.. Helal olsun dedim..

76 da gol geldi... 360 derece döndüm.. Gol yesekde 1-1 olacak olmasina ragmen gol yememek icin delirdim...

Bütün takim mükemmel oynadi!!!

Defans blogu, Tolga, Zok-Man, Halil, Serkan

Alan - Henri taktigi tutmadi.. Top tutamadiklari icin onlara uymadi oyun sistemi, ama onlarda cok güzel oynadi..

Hele Sapara, Vittek oyuna girince sasirdim... Böyle top oynanmaz.. Mükemmel., top tutmalari calimlari vsvs...

Celustka
                    Cech
                    Sapara
                    Vittek
                    Halil
                    Zokora
                    Henrique
                    Aykut

Yeni transferler böylemi oynar.. Dogustan Trabzonsporlu gibiler..

Not. Hayatimda ilk kez Trabzonspor sol ve sag bek gördüm golde 28den

Yorum

• Oy farkını 400 e indirdim. 1 saat sonra Messiyi geçeceğiz
                      Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oy farkını 400 e indirdim. 1 saat sonra Messiyi geçeceğiz
                        Nedir o?

Bize de anlat yardımcı olalım...

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nedir o?

Yardımcı olma şansınız yok, yardıma da gerek yok zaten. Arkanıza yaslanıp seyredin sadece
                          Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• Fark 250 oya indi

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nedir o?

abi marca gazetesinde şl grupları ilk maçlarındaki en iyi oyuncuyu soruyorlar,bizde yükleniyoruz,zamanın boşsa sende yüklen bi kaç tane az, çok az kaldı messiyi geçtik diyebiliriz.
                              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yardımcı olma şansınız yok, yardıma da gerek yok zaten. Arkanıza yaslanıp seyredin sadece
                                marca.com'u hekledin mi abi ? Nasıl yardımcı olma şansımız yok, bizde oy kullanırız işte.
                                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X