Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mactan sonra saat 22:61 da cektigim Video
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• tüm panpişlere selam olsun
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Harbiye'de,Osmanbey'de,Taksim'de,Aksaray'da tüm gördüğüm renktaşlarıma selam olsun ne kadar tanışamasakta..
        Taksim meydanında Yiğit'i gördüm babasıylaydı...
        ölümüne trabzon !

Yorum

• Sanırım, tarihimizin en büyük deplasman zaferi. Haksız mıyım ?

Ve bütün büyük zaferlerimizin de 1-0 olması dikkat çekici 20-30 yıl öncesini ancak büyüklerimizden dinlerdik ama şimdi biz de bir tarihe şahit olduk. Teşekkürler Trabzonspor'um, teşekkürler Celutska, teşekkürler hepinize.
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            beyler golde 4 kişi ofsayttaymış :/

çççççççççççç

Yorum

• twiterde rasladım

mehmet ali aydınlar; "ırkıdışlır elimizde tırıbzınsıpırın intiri yindiğine dıir yitirli dilil yok. gol vır, ımı gılıbiyet yık
              ççççççççççççççç
              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• iki rekat şükür namazı kılacağım.
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• arkadaslar bence bu maci unutalim... eskiden oldugu gibi bir mac kazandik diye bunu simdi 20 yil konusmayalim...

önemli olan devamini getirmek. prestij kazanmak. ilerde futbolcu alirkende cok önemli böyle galibiyetler...

yillarca arkamiza bakmaktan önümüzü göremiyorduk... artik bu maci unutup önümüze bakalim...

avrupali olmak istiyorsak, avrupadaki galibiyetleri büyütmeyelim... gerektigince sevinelim

Yorum

• Koyu Beşiktaşlıyım. Papağan gibi Anadolu diyip duranlara söylüyorum. Anadoluda tek kral var, o da Trabzon arkadaş. Diğer Anadolu takımlarından bugüne kadar bişey olmadı, olmayacak da. Başkasının şeyi ile gerdeğe giren Bursalılar 2 sezon boyunca gösterselerdi ya kendilerini. Neymiş tecrübesizlermiş ondan olmuş. Kapasiteniz bu kadar anlayın. Trabzonda ilk kez katılmadı mı? Ama aslanlar gibi oynadılar bugün. Tebrik ederim Trabzonu, gurur duyduk.
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ilker yasin in fener maçlarında şikebahçenin attığı gollerden sonraki bağırmaları ile bizim maçtakini karşılaştıralım ve tüm türkiyenin gözüne sokalım..yokmu bu işi yapabilecek bir babayiğit
                      bu işi yapabilecek biris varsa (yanlıs yazıyorsam düzeltin) ganzilis dir....

Yorum

• İzleyinnnn..Kahrolsun gurbet şuan Trabzonda olmak vardı..

Yorum

• Çizgi muhabbetinin altındaki yorumları okudum da Fb'liller bile admine sövmüş çççççç
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• meydandan canlı yayın!!!!!!!!!!
                            Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

• İlk olarak 7 AHMET 7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sesi hopörlere verdim.
                              Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beyler golde 4 kişi ofsayttaymış :/

Yahu yapmayin karnima sanci girdiçççççççççççç
                                .

Francesco
                                Totti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X