Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.youtube.com/watch?v=uD7UuhHyFdY yarıldım gülmekten......
    bide altyazı olsa süper olurdu
    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• golümüz paylaşın yayın dağıtın

En son cemoli5408 tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 02:54.
      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cimcomlular bizim transferleri yere göğe sığdıramıyorlar... yönetime helal olsun,
        gslilerin yorumları kendimizi daha iyi görmek için çok faydalı.
        "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

• Hadi gole bişe kalmadı gözümden uyku akıyor ama tekrar da golü seyredip yatacam...Lan biz manyak mıyız tekrar maçında ka kişi yatmak için golü bekliyor.

Yorum

• Bazı maçlar vardır ki rakip çok şansızdır gol üstüne gol keçırır bazı maçlar vardır rakibini oynatmazsın bi de gol atarsın bütün fenerbahçe ağlar...
            TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Zokora Colman Tolga Cech Sapara Vittek vede Celustka
              En son dozer tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 02:57.

Yorum

• az önce forumda bir gs li arkadaş vardı neden uzaklaştırıldı forumdan kötü birşey yazdığınıda görmedik...

Yorum

• Ulan herif Ünal KaHraman dedi ya insafsız ya

Yorum

• beyler cnntürk ü açın 5 dakka sonra gol geliyorrr))))
                    https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• y_sari diyor ki;14 Eylül 2011, 23:53
                      bir galatasaraylı olarak fenerli arkadaslara hayretle bakıyorum,zaman zaman gözümün pasını sildi trabzon birde tecrübe olsa kimbilir ne olurdu.Bu haliyle trabzon değil süper ligin bence avrupanında favorisidir boşa kıskanclık triplerine girmeyin herzaman yaptığınız gibi....

ajansspordan alintidir....saka maka bi yana cimbomlu taraftarlar cok sevinmis forumlarindada gördüm helal olsun...

Yorum

• "Ulen adamların savunma oyuncusu iki kişinin arasından gol atıyor bizimkiler boş alanda pas veremiyor. "
                        http://www.gscimbom.com/ adem topal adlı kullanıcının yorumu vay be biz neymişiz...
                        "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          beyler cnntürk ü açın 5 dakka sonra gol geliyorrr))))

Kardeş 15 dk olmasın gözümden uyku akıyor artık....

Yorum

• cimbom taraftarında bir grup var çok mütevazi ve iyiler. Hepsi için söylemiyorum. Helal olsun onlara.
                            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ajansspordan alintidir....saka maka bi yana cimbomlu taraftarlar cok sevinmis forumlarindada gördüm helal olsun...

fenerliler dışında nerdeyse herkes sevindi.
                              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• gol olunca gooooooooooolllllllll diye ilk kim bagiracak bakalim
                                https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X