İlk 30 dakika çok dengeli ve iyiydik.Topa sahip olma ve pas yapma gayreti içindeydik.Büyük oranda başarılı olduk.Top Inter'deyken yarı sahayı parselleme de gayet iyiydi.Son 15 dakikada ise oyundan biraz düştük.Bireysel hatalar gelmeye başladıkça da geriye yaslandık.Neyseki devre bitti.Ben ilk yarı için gayet memnunum.Burada zorlama yorumları okudukça da hayretler içinde kalıyorum.İlk kez Şampiyonlar liginde, Milano'da dünya devlerinden biriyle oynuyoruz.Vittektir,Saparadır yorumları biraz ayıp oluyor artık.Sanki bu adamlar da Patoyla Pedro.Umarım puanla dönebiliriz.
Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!
Defansta ve forvette liderin olmazsa, böyle dökülürsün. Inter´de bizim gibi yeni sezona girdi, iyi olmalari bayagi zaman alir.
Schalke takimi gecen sezon Edu gibi siradan bir Santrafor´la Inter´i dagitti. Tecrübesizligi anlarim ama cilizligi anlamak mümkün degil...
Yorumlara dikkat. ben ortalıkta bir dökülme söz konusu olduğunu düşünmüyorum. ilk yarı oynadığımız futbol için ihtimal bile vermiyorum.. İnter'in karşısında oynayabileceğimiz en iy futbolu oynadık ( Yeni kurulan bir kadro ile !!!)
MART AYINDAN ÖNCE OLAN DARIDAN, KOCASINDAN SONRA KALKAN KARIDAN, LACİVERTİN YANINA KONULAN SARIDAN HAYIR GELMEZ GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞ !!!!!!!!! (ZIVALIGENÇLER) Giresun >> Görele >> Zıva ... (TRABZONSPOR)
Yorum