Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transferlerimizin hepsinin şu ana kadar çok iyi gözükmesi çok mutlu ediyor beni . Vittek ve Sapara da çok iyi oyuncular. Hele Vittek resmen defans yaptı son dakkalarda Sapara da ayağında iyi top tutuyor. Celutska ve Cech ile iki kanadı da sağlama aldık. Zokora'yı söylemeye gerek yok Halil iyi bir yerli transfer. Adrian uçmuş gitmiş. Hepsi iyi çıktı valla. Stoper hatalarından çok gol yemezsek eskileri sadece acıyarak hatırlarız Allah'ın izniyle Çok iyi bi kadromuz var.
    futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Serkan bence etkisiz değildi,bireysel olarak kötüydü ama takım oyununa katkısı mükemmeldi...
      Serkan dün Sapara girmeden önce iyi değildi ama Sapara girdikten sonra çok iyi anlaştılar ve açıkçası bence çok iyi oynadı.

Yorum

• İlk olarak cunguslu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bİr dİyarbakirli olarak dÜn akŞam belkİ bÜtÜn trabzonlulardan daha Çok trabzonspor a dua ettİm mutlu oldum gurur duydum ben bİr dİyarbakirliyim ama trabzon benİm İkİncİ memleketİm gİbİ dİyarbakirspor trabzonspor elele
        İyi dileklerin için sağol...

Bende çok seviyorum Diyarbakır'ı ve de mert insanlarını...

İnsan ayırt etmek kadar cahilce ve aptalca bir vaka içinde ömrüm boyunca olmadım ve olmayacağım..

Diyarbakır'ı sizler sayesinde sevdik biz...

Hepinize çok teşekkürler
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• sonuna kadar izleyin ve italyada futbol nasıl görün ...

sıctım altıma ölüyorum valla yok böle bir anlatım

Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• ''Hamit Altıntop --> Trabzonspor'' hayalimin gerçekleşmesi için çok önemli bir galibiyet oldu.

Yorum

• Serkan yerine bir pozisyonda Burak Yılmaz'ı çok aradım.

Sapara sürükledi ya topu, pası attıktan sonra bileğine bastılar kenara çıktı.

Savunma arkasına orda attığı topta Burak Yılmaz çok daha hızlı ve koşuyu düzgün yapardı ve önüne geçerdi rakibin. Gol olur, kırmızı kart olur. Burak bu yüzden çok lazım bize.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                barca milan macına anlatısına bak adamlar süper ya.....

şiddetle tavsiye ediyorum...

http://www.youtube.com/watch?v=CWcKs76VZqM&NR=1
                Çok hoş ya bu İtalyan'lar çocuk gibiler

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kalede kaleci olunca , bir de deplasmanda ofsayt taktiği ( ) yapmayınca bizim takımın kafa tutamayacağı ekip yok .
                  Hakem onlardan dı. ofsaytları görmedi.

Bu maçın akabinde hafta sonu Fenerle maç yaptık. Deplasmanda 5-3 yenmiştik. Bende oradaydım. Yıllar oldu.
                  https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• Birol Güven; ''Trabzon'un başarısını Çocuklar Duymasın'da özel bir sahneyle kutlayacağız..''
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Evet kesinlikle Allah neşemizi bozmasın
                      Arkadaşlar inter trabzon maçını Hd olarak Full kaydeden var mı???
                      Bu önemli bişey. mu maçlar arşivlik. artık bunları ilerisi için kaydetmek gerek. sadece özet değil full. olan varsa ve bana yazrsa süper olur.
                      Allah yolumuzu açık etsin.

Yorum

• Dünden beri Trabzonspor müzikleri dinliyorum.Aynı şarkıları tekrar tekrar bıkmadım hala.
                        Oblomov'un Hırkası

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birol Güven; ''Trabzon'un başarısını Çocuklar Duymasın'da özel bir sahneyle kutlayacağız..''
                          zaten ilk kutlamalari olmayacak bikere daha övmüsdüler bizi...delikanli insanlar

Yorum

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Serkan dün Sapara girmeden önce iyi değildi ama Sapara girdikten sonra çok iyi anlaştılar ve açıkçası bence çok iyi oynadı.
                            Sorun bence de Alanzinho da. Sapara değişikliğinin daha önce gelmesi Serkan'ı rahatlatabiliridi.
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X