Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bişe soracam,biz barca ile hangi tarihte oynamıştık
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Halil'in topu direkten döndükten sonra kendimi öyle bir şartladım ki bu pozisyonun devamı kesin gol olmalı.. yoksa ben 2 hafta kendime gelemem şeklinde.. içimden bunlar geçerken Allah yüzüme baktı. ŞÜKÜRLER OLSUN.. maçın başladığından şu dakikaya kadar geçen her dakikada kesinlikle maçı düşünmüşümdür.. çocuklarımıza anlatacak bir hikayemiz daha oldu.. yazılacak o kadar çok şey var ki..
      Yemin ederim ben hiç h. strt falan ah nasıl kacar demedim yerimden bile zıplamadım gol olucagından emindim

Yorum

• Bugune kadar sanpiyonlar liginde galibiyetten baska skoru olmayan dunyadaki tek takimiz
        İmza...

Yorum

• bazı tespitlerim olacak
          1)işlenmemiş mücevher olan taraftarımızın yıllar içinde giderek güçlenen bordomavi net sayesinde çok olumlu yönde ilerlemeler kaydettiğini ve çok etkileyici ve doğru bir trabzonspor kültürünün oluştuğunu gözlemlemekteyim. hepinize teşekkür ederim.
          2)şu an bulunduğumuz nokta bir dönüm noktası.şartlar tamamen lehimize. doğru hamleler yaptık şansımız yaver giderse trabzonspor seviye atlar ve taraftar ve bütçe bazında türkiyenin en büyük takımı olabiliriz.

Yorum

• uefa'nın manşeti :

CELUTSKA'NIN SAN SİRO LOKUMU
            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugune kadar sanpiyonlar liginde galibiyetten baska skoru olmayan dunyadaki tek takimiz
              Allah iyiliğini versin senin yaa...

dogru söylüyorsun şampiyonlar liği karnemizde ne maglubiyet ne beraberlik var gol bile yemedik ........
              Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün takımın geneli çok iyi Mücadele etti Adeta Savaştılar diyebilirim.

Özellikle Halil Forvet,Orta Saha,Defans hattında Mekik Dokudu Bütün Benliğini Sahaya koydu...Ancak İlk yarı Sonunda Burada Haksız yere Eleştirildi bence... Attığı Şut Direkten Dönmesi idi Ş.L nin en güzel Golu Olabilirdi İlk haftanın...

Ayrı Bir Tebrikte Halil'e
                Katılıyorum. Yüreğini koyarak oynadı. Halil'in bu kadar yönlü bir oyuncu olduğunu bilmiyordum. Tebrikler Halil
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak aurora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  angut mode on

Beyler benim eniştemin halasının bir tanıdığı Milano'da tekstil işinde, çok ünlü insanlar gelip gidiyor.
                  Geçen gün Julio Cesar ve Lucio dükkana uğramışlar, bakmış tanıdığımız adamlar Fenebace falan bir şeyler geveliyor kulak kabartmış.
                  Lucio diyormuş ki, sırf Fenerbahçe'ye gıcıklık olsun diye maçı kaybedelim, huysuzluk çıkarma, karşılığında da Trabzon'a geldiklerinde Platini hepsine balık-ekmek ısmarlayacakmış.
                  Dev bir komplonun içindeyiz.

angut mode off

Fb Lilerin akıl ve ruh sağlığı yerinde değil. Şu senaryoyu Holywood senaristleri bile yazamaz

yok yaw bunu bizden biri girip dalga geçmek için yazmıştır Tamam bunalr gerizekalıda bukadarmı yahu ))
                  '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak aurora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    angut mode on

Beyler benim eniştemin halasının bir tanıdığı Milano'da tekstil işinde, çok ünlü insanlar gelip gidiyor.
                    Geçen gün Julio Cesar ve Lucio dükkana uğramışlar, bakmış tanıdığımız adamlar Fenebace falan bir şeyler geveliyor kulak kabartmış.
                    Lucio diyormuş ki, sırf Fenerbahçe'ye gıcıklık olsun diye maçı kaybedelim, huysuzluk çıkarma, karşılığında da Trabzon'a geldiklerinde Platini hepsine balık-ekmek ısmarlayacakmış.
                    Dev bir komplonun içindeyiz.

angut mode off

Fb Lilerin akıl ve ruh sağlığı yerinde değil. Şu senaryoyu Holywood senaristleri bile yazamaz
                    aynen katılıyorum. lan adamlar salak mı verecekler maçı zaten sıkıntıdalar senaryo dünyada yok yani. D:skandal

bu arada birisi bana maçı full bulabilir mi?

Yorum

• Dün gece Taksim'deki kutlamalara katılan var mıydı ?
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Zokora Dün Muhteşemdi Tam bir Maestro Snejderi Kilitledi ve üstüne Oynadı Çok...

Zokoranın Dün iyi olşunun nedeni Colmanın Lig Maçının ve diğer Maçların Aksine kendine yardım etmesi.

Bu İki Futbolcununda performansını Arttırıyor Bu Noktaya Dikkat edilmeli Arkadaşlar..

Colman Başına Buyruk Oynadığı Zaman orta Alan Çok verimsiz oluyoruz.. Ancak Birliktelik ve TakımOyunu Olduğu Zaman performansları Katlanarak Artıyor....

Cech'den Burada uzun uzun bahsettik Normalde Hucüm Bekidir.. Ancak Dün Defansta da iyi idi...
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Bu arada dünkü stadta İnter ve Milan ortak oynuyormuş

Milan oynayınca San Siro İnter Oynayınca Giueüseppe Meazzea oluyomuş.. Vay anasını

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bişe soracam,biz barca ile hangi tarihte oynamıştık
                            3 Eki 1990 galiba.
                            https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arada dünkü stadta İnter ve Milan ortak oynuyormuş

Milan oynayınca San Siro İnter Oynayınca Giueüseppe Meazzea oluyomuş.. Vay anasını
                              Biz oynayınca Hey Yer TRabzon oluyor farkeder mi ?
                              Zuğaşi Berepe
                              Çoban Express

Yorum

• Playy-off du feneri düşürmemeydi. Ligi takip etmiyorum. Bu sene takımı ilk defa dün izledim. Çok beğendiğimi söyleyebilirim. Tolga Colman Zokora çok iyiydiler. Vittek de iş yapar. Bir de ön orta saha oyuncuları takım savunmasındaki görevlerini fazlasıyla yaptılar. Bizim için tek tehlike interi yendik diye diğer rakipleri küçümsemek. Her rakibe böyle oynarsak İnşaAllah gruptan çıkma adına iyi şeyler olabilir.
                                Fatih Tekke

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X