Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha düne kadar Trabzonsporu bilmeyen Almanlar bugün Trabzonsporu konusuyor

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      vıttek saphara bonservısı desenıze
      Celuska attığı gol ile kendi bonservisini çıkardı
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sorun bence de Alanzinho da. Sapara değişikliğinin daha önce gelmesi Serkan'ı rahatlatabiliridi.
        Alanzinho bence son 20 dk de girseydi oyuna anasını ağlatırdı italyanların. İlk 11 de başlamasına da sevindim açıkçası BENCE Serkan kadar yetersiz değildi ama yine de çok top kaybetti. Son 25dk nin oyuncusu o
        futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Sapara ve Vittek takımımıza çok katkı sağlayacak. Henrique böyle devam ederse Vittek onu keser gibime geliyor.

Yorum

• olay budur
            UEFA'da manşetiz...
            her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Halil'in topu direkten döndükten sonra kendimi öyle bir şartladım ki bu pozisyonun devamı kesin gol olmalı.. yoksa ben 2 hafta kendime gelemem şeklinde.. içimden bunlar geçerken Allah yüzüme baktı. ŞÜKÜRLER OLSUN.. maçın başladığından şu dakikaya kadar geçen her dakikada kesinlikle maçı düşünmüşümdür.. çocuklarımıza anlatacak bir hikayemiz daha oldu.. yazılacak o kadar çok şey var ki..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ''Hamit Altıntop --> Trabzonspor'' hayalimin gerçekleşmesi için çok önemli bir galibiyet oldu.
                Hamit , devre arası kiralık mı geliyorsun yoksa
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  olay budur
                  UEFA'da manşetiz...
                  http://www.uefa.com/ girer girmez TS

UEFA nın semapatisini kazandık tamamdır

Yorum

• angut mode on

Beyler benim eniştemin halasının bir tanıdığı Milano'da tekstil işinde, çok ünlü insanlar gelip gidiyor.
                    Geçen gün Julio Cesar ve Lucio dükkana uğramışlar, bakmış tanıdığımız adamlar Fenebace falan bir şeyler geveliyor kulak kabartmış.
                    Lucio diyormuş ki, sırf Fenerbahçe'ye gıcıklık olsun diye maçı kaybedelim, huysuzluk çıkarma, karşılığında da Trabzon'a geldiklerinde Platini hepsine balık-ekmek ısmarlayacakmış.
                    Dev bir komplonun içindeyiz.

angut mode off

Fb Lilerin akıl ve ruh sağlığı yerinde değil. Şu senaryoyu Holywood senaristleri bile yazamaz
                    Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• şenol hoca, bu kadroyu şampiyonlar liginde bozmaz. sadece alanzinho yerine adrian girer. skor üretmek istewdiği zaman dilimlerinde serkan yerine saparayı alır. serkanın takım savunmasına katkısı çok oldu ama yerinde çok sırıttı.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sapara ve Vittek takımımıza çok katkı sağlayacak. Henrique böyle devam ederse Vittek onu keser gibime geliyor.
                        Vittek çok üst düzey bir performans sergilemezse bile yıllardır aradığımız forvet kendisi. İleride top tutabiliyor, kafa vuruşları gayet iyi. Vittek'in yanına Burak ve ya Henrique gibi oyuncularımızı koyarsak çok can yakarız.
                        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          daha düne kadar Trabzonsporu bilmeyen Almanlar bugün Trabzonsporu konusuyor
                          Olay bu aslında.Ligde 34 galibiyet alsak Şampiyonlar Ligi'ndeki 1 galibiyetten daha tesirli olamazdı.Oyuncularımızın formunu da piyasasını da artırıyor burada oynamak.Gerçekten büyük bir şans.Bu şansı kullanabilmek adına ilk adımı attık,devamı da gelir inşallah.

Yorum

• Dün takımın geneli çok iyi Mücadele etti Adeta Savaştılar diyebilirim.

Özellikle Halil Forvet,Orta Saha,Defans hattında Mekik Dokudu Bütün Benliğini Sahaya koydu...Ancak İlk yarı Sonunda Burada Haksız yere Eleştirildi bence... Attığı Şut Direkten Dönmesi idi Ş.L nin en güzel Golu Olabilirdi İlk haftanın...

Ayrı Bir Tebrikte Halil'e
                            En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 14:02.
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• OYUNCU DEĞERLENDİRMEM

TOLGA: Hergeçen gun üstüne koyuyor ve fiyatını katlıyor. Onur gibi bir kalecinin yedek kalmasına tatlı bir üzüntüden başka diyebileceğim fazla birşey yok, Allah sakatlıklardan ve nazarlardan korusun

GİRAY: Hem yerli hemde deneyim kazanmış, Artık dönüşü yok, Milli takım kapılarının ona açılmasını diliyorum. Onun Mücadelesine ve takım ruhuna hayran kalıyorum

CELUSTRA: İlk geldiği günde söyledim hala da söyleyeceğim. Türkiye HARIKA bir oyuncu kazandı

MAREK CECH: Takımımda 10 sene sonra ilk defa iyi bir sol bek geldi diyebilirim. İlk intiba çok önemlidir. Yıllarca Cale'den medet bekleyen taraftarıma harika bir yetenek ve top sürüşünden sadece bek oyuncusu olmadığı hucumu de düşündüğünü anladığım bir oyuncu. Ziegler i iyiki almamışız

ZOKORRO: Diyecek bir laf bulamıyorum. Attığı deparla nefesinin kesilmesini bile göze alarak herşeyini feda eden bir futbolcuya daha ne denebilir ki. Canından başka önemli bir şey olabilir mi.. Ama varmış takımı.. Ayakta alkışlıyorum

COLMAN: Bazıalrınız beğenmiyor, yada oyuna katkılarını fark etmiyor olabilir ve bu nedenle önyargılı olabiliyorsunuz. COLMAN koca sahada 70 metresinde top oynayan, 18 çizgisine kadar gelip top çalıyor ceza sahasına kadar gidip pas yapıyor, Birde üstüne üstlük yorulmuyor adam çalımlıyor. Bu oyuncunun faydasını görün lütfen.. Colman 40 metrede oynasa dunya yıldızı olur

SERKAN: Iik yarıda adeta sırıtan ama ıkıncı yarıda orta sahadakı ateşkli futbola ayk uydurarak '' rakibi bozma ' görevini çok iyi yaptı. Top teknığı çok zayıf ve Kondisyon problemi var, Yerli azlığında mecburen sağ bekte oynamaya devam edecek.

SAPARA: Muthiş teknık ve akıllı oyunuyla yıllardır takımda oynuyormuş gibi profesyoneldi. Ona nasıl yer açacağız ve kaç dakka faydalanacağız bilmiyorum..Artık Çarşamba-Pazar maçlar olduğuna göre o problem de ortadan kalkıyor. hayran kaldım

HENRİGUE: Fizik gücü harika, Dunku maç onun maçı değildi. Top ona geldiğinde mutlaka kaleye gideyim diye düşünüce ezildi ama ona verilen görevde buydu. Bul fırsatını ve çek şutunu. Sahada kaldığı süre boyunca beğendim.

VİTTEK: Al sana bir kıymetli oyuncu daha, Her dakka hazır bir kadromuz olacağı için çok şanslıyım. Şimdi yorumcular düşünsün

ALANZİNYO: Topla oynayarak , takımı hafifleten ama tehlike kaptırmalarla sorun çıkartan bir oyuncu. O da bence üstüne düşen görevi yaptı. kızamıyorum

GLOWACKİ :: Maçta kötü diye sırıtan oyunculardandı, Anlamsı adam kaçırmalar yaptı, Müsait pozisyonlarda topu arkadaşlarına atamayarak baskı yememize sebep oldu. Yabancı sınırına takılır ve Ligde yer bulamaz. Ama Avrupa maçlarında banko oynayacak

AYKUT: Taktik değişiklikle girdi. İyi oyunumuzda sırıtmadı

HALİL: Yürekten kutluyorum.Nefesinin son damlasına kadar mücadele etti ve ayağında top tutma görevini yaptı. harıkasın
                              En son lazibere tarafından düzenlendi; 15.09.2011, 14:01.
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• dün colmanin degeri 3-4 milyon artmadiysa bende bisey bilmiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X