Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ------------------TOLGA---------------
    --CELU----GİRAY------GLO-----CEHC---
    ----------AYKUT-----ZOKORA---------
    -----SERKAN----COLMAN----HENRİQUE-
    -----------------HALİL------------
    ilk 11 de hiç maça çıkmayan vittek ve saparanın yedek kalması muhtemel gözüküyor.. belki aykut un yerine başka bir isim düşünülebilir.. daha tecrübeli...şenol hoca en doğru kadroyu çıkaracaktır....
    YENİLSEN DE YENSEN DE..HER ZAMAN HER YERDE...DİK OYNA DİK....
    !!!!!!!!Şenol Hoca adamın dibisin!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ..................................................Tolga ( C )..........................................

......Celustka............Glowacki.................Giray...............Marek Cech...

......................................Zokora...........Colman..............................

........Serkan.............................Sapara.......................Paulo Henrique..

......................................(Pawel Brozek)Vittek....................................

Ben olsam böyle bir kadro kurardım bu maç için...

Bu gece Vittek çok yararlı olacak bize...İlerde ayağında tutacağı toplarla takımımızın kontra ataklara çıkarken dengesini korumasını sağlayacaktır...

Her türlü duran top bizim için önemli olduğu için Sapara nın güzel ortalarına ihtiyacımız var....

Serkan'ın yerine adam bulamadım belki Halil ama manisa maçında ki oyununu görünce çok soğudum ondan...
      Serkanin yerine Halil in oynamasi lazim.
      Serkani gecen sene ilk haftalarda da begenmezdim. simdi de hele bir eksik oynuyoruz sanki onunla.
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        az önce facede fenerlinin birine şunu sordum

sizin şamp. ligi maçı bu akşammıydı dedim anında kapattı faceyi... yav ne büyük zevkmiş bu

insan insana bunu yaparmı yaaa

Yorum

az önce facede fenerlinin birine şunu sordum

sizin şamp. ligi maçı bu akşammıydı dedim anında kapattı faceyi... yav ne büyük zevkmiş bu
          ya bi su fenerliler degil mi gecen sene young boys ve bi yunan takimina elenen.
          hala yok siz elendiniz filan diyorlar. biz olsaydik vs diyorlar.
          lan gecen sene siz young boys ve paok a elendinizi
          biz ise benfica ve athletic bilbao ile oynadik. bilbao yu de eleme ihtimalimiz yuksekti.
          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak engin_yücel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ------------------TOLGA---------------
            ilk 11 de hiç maça çıkmayan vittek ve saparanın yedek kalması muhtemel gözüküyor.. belki aykut un yerine başka bir isim düşünülebilir.. daha tecrübeli...şenol hoca en doğru kadroyu çıkaracaktır....
            glowacki de oynamadı geçen maç, rize maçında oynadı mı hatırlamıyorum. ama defansın değişmezi glowacki. bence hem form açısından hem de performans açısından kime güveniyorsa onu oynatacaktır Şenol hoca. Sapara ve Vittek de sürpriz olmaz bence. hele ki bu zaman darlığında ve bazı önemli oyuncuların eksikliğinde.
            En son el fanatico tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 11:39.

Yorum

• İlk olarak engin_yücel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ------------------TOLGA---------------
              Sapara oynamalı bence
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                insan insana bunu yaparmı yaaa
                bazı kılkuyruklar var şampiyon olduklarını zannettiklerinde beni fena kızdırmışlardı intikam vakti geldi çattı gerçi benim intikamım biraz daha ağır oluyor ama oacak okadar beter olsunlar. gerçi akşam puan kaybedersek onların diyeceklerini biliyorum ama olsun gocunmam sonuyçta onlar avrupada 0 çekmiş bi takım
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• varmi inter taraftarlarin forumu okuyalim bi ne diyorlar hem zaman gecmis olur

Yorum

• Saldır Trabzonum oolleeyyyyy
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Arkadaşlar dün akşam şampiyonlar ligi maçı izleyeniniz oldu mu? ben izleyemedim. benin evde çanak var karasal yayın için kablo alacam yani belediyenin yayınında izleme şansım olur işl.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya bi su fenerliler degil mi gecen sene young boys ve bi yunan takimina elenen.
                        hala yok siz elendiniz filan diyorlar. biz olsaydik vs diyorlar.
                        lan gecen sene siz young boys ve paok a elendinizi
                        biz ise benfica ve athletic bilbao ile oynadik. bilbao yu de eleme ihtimalimiz yuksekti.
                        boşver abi onlarında avrupaları yalanmış işte gördün hersene şike şaibeyle gidiyorardı avrupaya bu sene patladı bunlarla daha çok dalge geçicezde sırası gelmedi henüz...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

bazı kılkuyruklar var şampiyon olduklarını zannettiklerinde beni fena kızdırmışlardı intikam vakti geldi çattı gerçi benim intikamım biraz daha ağır oluyor ama oacak okadar beter olsunlar. gerçi akşam puan kaybedersek onların diyeceklerini biliyorum ama olsun gocunmam sonuyçta onlar avrupada 0 çekmiş bi takım
                          Allahtan fenerin her alanda ve her takıma karşı rezil sonuçları varda dalga geçemiyorlar biz yenilince.

Bkz : Benfica

Bkz : 0 puan

ççç
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Hem bizim kadro da hem rakip kadro da kim olursa olsun fark etmez bizi yenemeyecekler.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allahtan fenerin her alanda ve her takıma karşı rezil sonuçları varda dalga geçemiyorlar biz yenilince.

Bkz : Benfica

Bkz : 0 puan

ççç
                              ya aklımın almadığı adamların başkanları dahil kaçtane metriste yöneticileri var ama hala şikeci olduklarına inanmıyorlar... ulan bizden birileri içerde olsa çoktan ipini çekmiştik...

Yorum

ya aklımın almadığı adamların başkanları dahil kaçtane metriste yöneticileri var ama hala şikeci olduklarına inanmıyorlar... ulan bizden birileri içerde olsa çoktan ipini çekmiştik...
                                Bizde Fener yalaması gazeteler iki başlık attı Nevzat Şakar falan adamın dükkanını taşlamaya gidiyorlardı zor zaptettik valla ççç
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X