Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    italyan takımına karşı fizik gücü yüksek adamlar tercih etmeliyiz bence. alanzinho sahada kaybolabilir. belki ikinci yarı oyun sıkışınca işimize yarar.

sapara sağ kanat oynayabilir mi o da belli değil adam orta saha-forvet arkası oynuyor genelde bildiğim kadarıyla.

neden bilmem, ilerde vittek de faydalı olabilir şeklinde düşünüyorum.
    İşte bende o yüzden düşündüm, serkanın fizik gücünden yana sıkıntı çekiyoruz kesiliyor artık gerçi alanzinhodan daha iyidir,orasını kabul etmek lazım.
    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      italyan takımına karşı fizik gücü yüksek adamlar tercih etmeliyiz bence. alanzinho sahada kaybolabilir. belki ikinci yarı oyun sıkışınca işimize yarar.

sapara sağ kanat oynayabilir mi o da belli değil adam orta saha-forvet arkası oynuyor genelde bildiğim kadarıyla.

neden bilmem ilerde vittek de faydalı olabilir şeklinde düşünüyorum.
      Alanın yaş ortalaması bayağı yüksek olan İnteri son 20 dakikada vuracak bir silah olarak kullanılması daha ethkili olur diye düşünüyorum....

Yoksa dediğin gibi zayıf fiziğiyle katı İtalyan defansında pek varlık gösteremez.....

Ama şuna şaşırıyorumki Norveç gibi tekniği kısıtlı daha çok fizik güçüyle futbol oynanılna bir yerde Alan nasıl başarılı olmuş ona hayret ediyorum....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        4-3-1-2 oynayacaklarını düşünüyorum

-------------Tolga-------------

Celustka--Glowacki--Giray--Cech

--------Zokora--Colman--------

Halil-------Sapara-------Henrique

------------Vittek---------------
        bu kadro güzel bence, halil yerine serkan da olabilir duruma göre. bazen halil de çok iyi oynuyor sağ kanatta. artık formlarına göre.

Yorum

• ben de vittek ya da brozekin oynaması taraftaryım.adrian olsaydı brozek derdim ama sapara vittek iyi işler çıkaracaktır bence.
          from BOGAZIÇI

Yorum

• Duran toplar sıkıntı olur..dikkat etmek lazım..
            Herkese Merhaba

Yorum

• Serkan hangi mantığa göre Inter maçı 11'ine yazılır anlamak güç.Bizden gizli üst düzey performans gösterdiği maçlar falan mı oldu?
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alanın yaş ortalaması bayağı yüksek olan İnteri son 20 dakikada vuracak bir silah olarak kullanılması daha ethkili olur diye düşünüyorum....

Yoksa dediğin gibi zayıf fiziğiyle katı İtalyan defansında pek varlık gösteremez.....

Ama şuna şaşırıyorumki Norveç gibi tekniği kısıtlı daha çok fizik güçüyle futbol oynanılna bir yerde Alan nasıl başarılı olmuş ona hayret ediyorum....
                bunun cevabı şöyle abi;

norveçte iri yarı adamlar var ama asla sert futbol oynamıyorlar çalımlamak daha kolay

aynı etkinliği Türkiye de de gösteremedi.

Yorum

• Senol hoca Serkandan kolay kolay vazgecmez.. Sag bek Celutskayi oynatirsa en azindan sag orta, yada on libero oynatir..
                  twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• hadi cech gecen hafta oynama sansi bulabildi kisa bir süre ama sapara ve vittek takimla hazirlik macina bile cikmamisken cikacaklari ilk mac inter maci mi olmali..ikiside yedek oturur..aykut oynar bence..forvet de ise brozek tekrar sans bulur..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• ligtv.com un verdiği kadro:
                      ------------Tolga
                      Celutska, Giray, Glowacki, Cech
                      Serkan, Colman, Zokora, Sapara,
                      --------Halil, Henrique

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her şey bir yana...

Artık 30 sene evvel Liverpoolu....

27 sene evvel İnteri yendik muhabbetini bırakmamız yeni başarılara imza atmamız gerekiyor.......

Yoksa genel arenada gitgide ismimiz silinmeye yüz tutacak.....
                        faik abi artık bırak ismimizin silinmesini son 2-3 yıldır bayağı ses getiriyoruz bence çok iyi yoldayız bi çok yerde bunu anlıyorsun fikstür çekliyor bir kanalda görmedim 3 büyük densin hepsi dört büyükler dedi hepsi derbi maçlar dedi ve bizi saydı, hee avrupayı söylüyorsan kuralarda çok şanssızdık bee
                        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• serkan sız olmaz. son maçta direkten dönen şutu ve birkaç pozisyonu vardı. Gününde bir serkan 11 den düşmez. Defans özelliği tartışılmaz. Şike olaylarında isminin geçmesi performansını etkilemiş olabilir. Herkesin destek vermesi lazım.
                          https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• TS Club tişörtümle işyerindeyim.
                            18.00 de de Atatürk Havalimanında olacağım.

Trabzonspor um şampiyonlar liginde oynuyor.

İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu fenerlileri gördükçe pis pis sırıtıyorum. Böyle bir zevk olamaz daha. Yensek de yenilsek de önümüzdeki ( en az ) 6 maçın keyfine bakın arkadaşlar. Çünkü ben öyle yapacam. Hiç takımı eleştirmeyi falan düşünmüyorum alacam cipsimi kolamı geçecem televizyonun karşısına. fenerliler de eminim " Oyuncağı ile oynayan zengin çocuğa dışarıdan bakan fakir çocuklar " gibi olacaklar. Benzetme pek iyi olmadı ama fenerin bende uyandırdığı his bu.
                            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ligtv.com un verdiği kadro:
                              ------------Tolga
                              --------Halil, Henrique
                              bence de en ideal kadro bu. kadroyu sıksık değiştirmemek lazım.
                              Mustafa denizli ligtv de şöyle demişti. bir takımın ve yeni oyuncuların kaynaşabilmesi için 3 ay gerekli demişti. Temmuz, Ağustos, Eylül bu takım Ekimde oturur. Yeni gelenler için biraz sabredelim. Şenol hoca en iyisini düşünür.
                              Manisa maçında şenol hoca 60. dakikadan sonra İnter antremanına başladı. ama olmadı. Planı iyiydi ama.
                              Takımımız iyi yolda.
                              https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ligtv.com un verdiği kadro:
                                ------------Tolga
                                --------Halil, Henrique
                                kadro iyi aslında

duruma göre 2. yarı alan,aykut,vittek girebilir.
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X