Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      livetv.ru/tr , football, inter Trabzonspor ...... karsilasmanin baslamasina 20dk kala falan izleyebilecegimiz siteler yazilir
      Insallah yayin güzel olur, tesekkürler

Yorum

• Zaman geçmek bilmiyor.

Yorum

• Geçtiğimiz sayfalarda bir kadro tercihi yazmıştım, yeniden yazayım,

------------------------Tolga zengin------------------------
          Celustka-------------Glovaçki-------Giray----------------Marek
          --------------------------Zokora----------------------------
          --------------------Sapara-------Colman--------------------serkan-----------------------------------------------Henrique
          ------------------------Vittek (Halil)-------------------------
          En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 17:36.

Yorum

• Arkadaşlar video yokmu paylaşabilecek milano sokaklarından
            Zafer mutlak inananlarindir...

Yorum

• jason statham ile vittek
              √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlker Yasin mi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Bahtiyar Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Insallah yayin güzel olur, tesekkürler
                  Genelde o siteden bulduğum yayınlarda pek sorun yaşamadım şimdiye kadar inşallah rahat rahat seyredersin

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçtiğimiz sayfalarda bir kadro tercihi yazmıştım, yeniden yazayım,

------------------------Tolga zengin------------------------
                    Celustka-------------Glovaçki-------Giray----------------Marek
                    --------------------------Sapara----------------------------
                    ----------------------Zokora-------Colman------------------
                    serkan-----------------------------------------------Henrique
                    ------------------------Vittek (Halil)-------------------------
                    hocam bu akşam çıkılacak en doğru kadro bu en uçta da daha resmi bir maç oynamayan vittek değil halil tercihi daha doğru olacaktır..hatta ben pawele de fitim..onun oyun bilgisi ve golcülüğüne hala inanıyorum,burakın olmaması onun için bir fırsat olabilir..

Yorum

• Arkadaşlar bugün demek ki maçın sesini kısıp dinliyoruz nede olsa ilker yasin anlatacakmış ruhsuz adam

Yorum

• vittek i oynatmaz hoca önce halil sonra vittek.Can karyağdının notlarında da öleymiş destekli konuşuoz burda
                        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar bugün demek ki maçın sesini kısıp dinliyoruz nede olsa ilker yasin anlatacakmış ruhsuz adam
                          o deilde bi de ses önden gelirse hepten rezalet

Yorum

• İnşallah güzel maç olur.
                            En son Sabri Kurban tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 17:58.
                            61>34 Trabzonspor
                            En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                            Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar bugün demek ki maçın sesini kısıp dinliyoruz nede olsa ilker yasin anlatacakmış ruhsuz adam
                              bir şut tolga afferin tolga afferin afferin lan sanki çocuk seviyor puşt herif
                              kelime lügatı dar herif
                              Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlker Yasin mi
                                yorumcuda Erman Toroğlu desem Berat?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X