arkadaşlar basın toplantısını izleyebileceğimiz biyer varmı??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
..........................tolga................... ......
celustka.........giray........glowacki.........cech
...........................zokora................. ......
..................sapara.......colman........... ....
serkan.............................................henrique... ....
............................halil......................
benim için alanzinho suz her kadro olabilir ama en ideal kadro bu şekilde gibi gözüküyor..oyunu geri de oynayacağımız için glowackinin ağırlığı da çok büyük sorun teşkil etmeyecek inter kadrsouna da baktığımda berabere kalmamak veya kazanmamak için bir neden göremiyorum..herhalde maiconun bir sakatlığı var yerine yazılan oyuncuyu da tanımıyorum ama herhalde maicon dan iyi değildir diye düşünüyorum..
Yorum
-
İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..uydu cihazı satıcısıyım...eğer uydu cihazınızın biss menüsü varsa ve yayının keylerini biliyorsanız,keyi yazınca yayın mutlaka açılır...
biss menüsü nedir??? yardım et gözünü sevim, maçsız kome beni...
Yorum
-
star tv ye güvenmeyin ne olur ne olmaz karasal antene hazırlık yapın derim daha önce de bazı maçlarda biss key kullandı ama bazende dsmart 'ta kullandığı nds şifrelemeyi kullandı star ve o zaman izleyemedik bazı maçları ve şuna dikkat çekmek isterim farkındaysanız www.trabzonspor.org.tr ve http://www.dsmart.com.tr/sport.aspx sayfasında STAR TV HD olarak gözüküyor ve beni korkutuyor yine bize işgence yapacak benden söylemesi....
Yorum
-
Kabusa dönüşmesin.İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu bir rüya olmalı
ne olur bu rüya mutlu başlasın
En son Mert67 tarafından düzenlendi; 13.09.2011, 18:43.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
..........................Tolga............................
..................Giray........Glowacki...............
Celustka...........................................Cech
..................Serkan........Zokora................
..............................................................
...................<<<Colman>>>...................
.............................................................
...................<<<Sapara>>>...................
......(Vittek)Halil.....................Henrique.........*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
şifreleme sistemleriİlk olarak pangolin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiss menüsü nedir??? yardım et gözünü sevim, maçsız kome beni...
cyrptoworks
irdeto
nagravsion
biss
seca vesaire gibi sistemlerdir
yayını şifrelemek isteyen tv kanalı bunlardan birini kullanır...en kolay kırılanlardan biri biss sistemidir....eğere uydu cihazınız da bu sistemlerin keylerini olduğu menü açılıyorsa yayının şifresini girersiniz ve yayın açılır...bazı uydu cihazı modelleri bu kolay şifreleri otomotaik olarak kırıyor.....
Yorum
-
uyduda hangi sistem olduğunu nerden anlayacam?? bu sistemlerin keylerinin olduğu menüyü nerden açacam?? ben almamam pek elektronikten lütfen yardımİlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşifreleme sistemleri
cyrptoworks
irdeto
nagravsion
biss
seca vesaire gibi sistemlerdir
yayını şifrelemek isteyen tv kanalı bunlardan birini kullanır...en kolay kırılanlardan biri biss sistemidir....eğere uydu cihazınız da bu sistemlerin keylerini olduğu menü açılıyorsa yayının şifresini girersiniz ve yayın açılır...bazı uydu cihazı modelleri bu kolay şifreleri otomotaik olarak kırıyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum