Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar basın toplantısını izleyebileceğimiz biyer varmı??

Yorum

• e hadi o zaman

Yorum

• ..........................tolga................... ......
        celustka.........giray........glowacki.........cech
        ...........................zokora................. ......
        ..................sapara.......colman........... ....
        serkan.............................................henrique... ....
        ............................halil......................

benim için alanzinho suz her kadro olabilir ama en ideal kadro bu şekilde gibi gözüküyor..oyunu geri de oynayacağımız için glowackinin ağırlığı da çok büyük sorun teşkil etmeyecek inter kadrsouna da baktığımda berabere kalmamak veya kazanmamak için bir neden göremiyorum..herhalde maiconun bir sakatlığı var yerine yazılan oyuncuyu da tanımıyorum ama herhalde maicon dan iyi değildir diye düşünüyorum..

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ..uydu cihazı satıcısıyım...eğer uydu cihazınızın biss menüsü varsa ve yayının keylerini biliyorsanız,keyi yazınca yayın mutlaka açılır...

biss menüsü nedir??? yardım et gözünü sevim, maçsız kome beni...

Yorum

• Yarın dershanede formamı giyecem niyeyse heyecanlandım

Yorum

• neden 3 puanla başlamayalım....hadi bakalım çocuklar güldürün yüzümüzü...
              YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• PES 2011 C.L yarı finali İnter - Trabzonspor

Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• star tv ye güvenmeyin ne olur ne olmaz karasal antene hazırlık yapın derim daha önce de bazı maçlarda biss key kullandı ama bazende dsmart 'ta kullandığı nds şifrelemeyi kullandı star ve o zaman izleyemedik bazı maçları ve şuna dikkat çekmek isterim farkındaysanız www.trabzonspor.org.tr ve http://www.dsmart.com.tr/sport.aspx sayfasında STAR TV HD olarak gözüküyor ve beni korkutuyor yine bize işgence yapacak benden söylemesi....

Yorum

• Döndürmeyin Milito yu!
                    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• bu bir rüya olmalı ne olur bu rüya mutlu başlasın
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu bir rüya olmalı ne olur bu rüya mutlu başlasın
                        Kabusa dönüşmesin.
                        En son Mert67 tarafından düzenlendi; 13.09.2011, 18:43.
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• ..........................Tolga............................
                          ..................Giray........Glowacki...............
                          Celustka...........................................Cech
                          ..................Serkan........Zokora................
                          ..............................................................
                          ...................<<<Colman>>>...................
                          .............................................................
                          ...................<<<Sapara>>>...................
                          ......(Vittek)Halil.....................Henrique.........
                          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak pangolin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            biss menüsü nedir??? yardım et gözünü sevim, maçsız kome beni...
                            şifreleme sistemleri

cyrptoworks
                            irdeto
                            nagravsion
                            biss
                            seca vesaire gibi sistemlerdir

yayını şifrelemek isteyen tv kanalı bunlardan birini kullanır...en kolay kırılanlardan biri biss sistemidir....eğere uydu cihazınız da bu sistemlerin keylerini olduğu menü açılıyorsa yayının şifresini girersiniz ve yayın açılır...bazı uydu cihazı modelleri bu kolay şifreleri otomotaik olarak kırıyor
                            .....

Yorum

• Skordan ziyade ilk sampiyonlar ligi macimiz olmasina odaklanalim, keyfini cikaralim...

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şifreleme sistemleri

cyrptoworks
                                irdeto
                                nagravsion
                                biss
                                seca vesaire gibi sistemlerdir

yayını şifrelemek isteyen tv kanalı bunlardan birini kullanır...en kolay kırılanlardan biri biss sistemidir....eğere uydu cihazınız da bu sistemlerin keylerini olduğu menü açılıyorsa yayının şifresini girersiniz ve yayın açılır...bazı uydu cihazı modelleri bu kolay şifreleri otomotaik olarak kırıyor
                                uyduda hangi sistem olduğunu nerden anlayacam?? bu sistemlerin keylerinin olduğu menüyü nerden açacam?? ben almamam pek elektronikten lütfen yardım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X