Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Hafta | İnter 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    boşver abi onlarında avrupaları yalanmış işte gördün hersene şike şaibeyle gidiyorardı avrupaya bu sene patladı bunlarla daha çok dalge geçicezde sırası gelmedi henüz...
    evet orasi oyle de boyle yalan haberlerle suyu bulandirmalari
    medayanin da buna canak tutmasi rezilce.
    alistik rezilliklerine ama yeter artik ya
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Allah aşkına şu Serkan'ı yazmayın yahu! Son 10 maçımızı izleyin objektif bir gözle. Serkan' bakın, kadroya girebilecek ne yapmış?
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizde Fener yalaması gazeteler iki başlık attı Nevzat Şakar falan adamın dükkanını taşlamaya gidiyorlardı zor zaptettik valla ççç
        aramızdaki fark bu işte biz kendi adamımız dahi olsa bi halt yemişse cezasını çeksin istiyoruz onlarda barıiz suçlu olan başkanları ve yöneticilerini savunuyorlar...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• en son korkuyorum sey diyecekler

biz face de ciftcilik oynuyorduk
          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Açıkçası benim bu kadroyla gruptan çıkma gibi bir beklentim yok..nerdeyse tamamen yeni transfer edilmiş oyuncularla bu akşam sahada olacağız..geçen yıl ki takımı elde tutabilseydik,kesinlikle bu gruptan çıkmamak sürpriz olurdu benim için..

İnter şu an grupta ki diğer takımlardan "daha az takım olan takım" bana göre..son 6 yılda 5 şampiyonluk yaşamış,1 CL kaldırmış bir takımın,geçen sezon ki kötü futbolu ve bu yıla kötü başlaması üstelik kadrosundan önemli isimleri kaybetmesi tek avantajımız..bazı futbolcularında doygunluk olduğu geçen sezondan kendisini göstermişti..bu durumlarda toparlamak kolay değildir..yine de İnter İnter'dir..kötü de oynasalar kazanmaları normal çünkü biz şu an iyi değiliz..toparlarsak rövanş maçını almamız olası..

Lille ve CSKA ise sistem takımları..bu takımlar karşısında içerde ve dışarda işimiz İnter'den daha zor bence..umarım iyi bir başlangıç yaparız..
            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya aklımın almadığı adamların başkanları dahil kaçtane metriste yöneticileri var ama hala şikeci olduklarına inanmıyorlar... ulan bizden birileri içerde olsa çoktan ipini çekmiştik...
              Ne metrisi ya aziz yıldırımı uzaylılar kaçırdı.Hapiste falan değil adam.

Yorum

• Twitter kullanıcısı arkadaşlar. Bugün ekibimizin ilk Şampiyonlar Ligi grup maçı öncesinde twitterde #oynadikoyna kelimesini TT yapmaya çalışacağız. Bilgi ve ilgilerinize.
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Adrian olsaydı Serkan kesinlikle olmazdı 11'de ama sanırım bu durumda ne yazık ki orta alanda görebiliriz O'nu. İnşallah hiç oynamaz.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Off of ne yaptın Burak ya. 3 maç gerçekten fazla, grubun gidişatı az çok belli olacak 3 maç sonucunda.

Adrian ve Burak ile gerçekten puan almamız çok daha kolay olurdu. Aralara koşu yaparak savunmanın dengesini bozacak oyuncumuz malesef bulunmuyor. Tahminim odur ki gene 1-2 topla orta sahamızı geçecekler. Defansı orta sahaya kadar çıkaracaklar zorlayan birisi olmayınca.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Valla şu an alex de souzanın doğum günü birinci TT olarak. Bugün geçer miyiz acep?

Yorum

• İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uyduda şifreye girmeyecek değilmi? Ntvspor misali
                        Girer Malesef ...

Yorum

• Başlığı okursanız görürsünüz (ŞİFRESİZ) yazıyor
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şifre koyarlarsa asıl digitürklülere yansıtırlar. rakip firma sonuçta. digitürk dekoderinden tv izlediğim zamanlarda ntvsporda ve stardaki maçlarda şifre koyuluyordu...
                            Digitürkde Şifreye Girmiyor Ne NTVSPOR Ne Star..

Yorum

• İnter bizi yenemeyecek. En kötü beraberlikle sonuçlanır bu maç. İçim çok rahat.

Yorum

• Bu Serkan ne yaptı bu kadar dışlanacak merak ettim,daha düne kadar milli takıma niye alınmıyor diye asıp kesiyorduk milleti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X